Forum » Mobilne tehnologije » Kako odkleniti SAMSUNG B2100?
Kako odkleniti SAMSUNG B2100?
glistovje ::
Živjo!
Imam telefon samsung b2100 ki je zaklenjen na simobilovo omrežje. Ker sem nub na tem področju me zanima če se ga da odkleniti ročno s kakšnim programom? ali glih moram kupiti kodo ki košta 24$ ... toliko je vreden cel telefon....
Imam telefon samsung b2100 ki je zaklenjen na simobilovo omrežje. Ker sem nub na tem področju me zanima če se ga da odkleniti ročno s kakšnim programom? ali glih moram kupiti kodo ki košta 24$ ... toliko je vreden cel telefon....
koyotee ::
nesi na simobil da ti odklenejo
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
kok pa pa košta? če slučajno veš.
ne vem če se mi splača vozit v lj za to+ njihove storitve .....
ne vem če se mi splača vozit v lj za to+ njihove storitve .....
hellomania ::
Po zakonu morajo biti sedaj vsi telefoni odklenjeni...Vsaj meni so ga odklenili brezplačno z nekaj posredovanja Janus trade-a
moraš prinesti tudi vse papirje al lahko prnesm samo aparat? kr aparat je rabljen, in nimam papirjev.
hellomania ::
Pri meni je samo poskeniral črtno kodo v notranjosti telefona in mi stiskal kode in navodila za odklep. Papirjev nisem imel s sabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiMobil zaklenjeni aparatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2017 (1843) | presad123 |
» | Ali so Mobiteli še zaklenjeni ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5226 (4905) | Sami |
» | Odklep telefona pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 8697 (6752) | petzup |
» | iPhone 4s - na kaj biti pozoren?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2101 (1798) | ...:TOMI:... |
» | simobil zaklep telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14008 (9499) | Entity |