Forum » Pomoč in nasveti » Izbira tabličnega računalnika
Izbira tabličnega računalnika
Temo vidijo: vsi
aspartam ::
Živijo,
prebiral sem nekako teme na forumu pa vsejeno bi Vas vprašal za nasvet,
odločam se za nakup tablice, tablico bi uporabljal za studentske zadeve ( pdf branje, doc, youtube, gmail, google, urniki, ipd.) skratka ne igram igric tu in tam bi pogledal kakšen film na vlaku zato bi mi odgovarjala čimboljša baterija dober zaslon ( LED - po možnosti ?), spomina vsaj 16gb, wifi, prijetno ohišje. Cenenovno bi se omejil do 200€.
prebiral sem nekako teme na forumu pa vsejeno bi Vas vprašal za nasvet,
odločam se za nakup tablice, tablico bi uporabljal za studentske zadeve ( pdf branje, doc, youtube, gmail, google, urniki, ipd.) skratka ne igram igric tu in tam bi pogledal kakšen film na vlaku zato bi mi odgovarjala čimboljša baterija dober zaslon ( LED - po možnosti ?), spomina vsaj 16gb, wifi, prijetno ohišje. Cenenovno bi se omejil do 200€.
dj bridy ::
tako ti povem ..... js sem kupiu pred kratkim novega MP MAN MP824 - velikost zaslona 8 ....in sem se zafrkniu..... touch ekran v p...i (zelo močno treba pritisnit da sploh prime) , google market si moraš sam naložiti gor..... skratka : če bi šeenkrat izbirau bi izbrau raje en rabljen iPad (lahko tudi 1 generacijo)
saj je ekran res odličen in tudi hitrost ..... :D
seveda pa je izbira tvoja :)
Sem nekako imel v mislih http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac... ne vem kaj pravte?
tako ti povem ..... js sem kupiu pred kratkim novega MP MAN MP824 - velikost zaslona 8 ....in sem se zafrkniu..... touch ekran v p...i (zelo močno treba pritisnit da sploh prime) , google market si moraš sam naložiti gor..... skratka : če bi šeenkrat izbirau bi izbrau raje en rabljen iPad (lahko tudi 1 generacijo)
dj bridy ::
ok ... glede na to , da ima 1gb rama , android 4.0 , Multi-touch zaslon ... pomoje ni slab =) Malo me je zmedlo to , da nima izhoda za slušalke - verjetno če bi hotel pogledat kakšen film na vlaku bi hotel met na slušalke...
seveda bi na tvojem mestu kar šel do bigbanga pa malo povprašal ... pa malo sprobal
seveda bi na tvojem mestu kar šel do bigbanga pa malo povprašal ... pa malo sprobal
medenko ::
aspartam: kaj konkretno iščeš? res da ni 16gb ampak hej 16gb micro sd hofer 8€
Tablični računalnik GOCLEVER TAB A971
Tablični računalnik GOCLEVER TAB A971
lucky13 ::
Precej hitreje, pa še Jelly Bean-a ima. Ceno so danes spustili iz 230 na 205. Daleč najcenejša dual core tablica pri nas.
http://www.mimovrste.com/artikel/272000...
Kombinacija 4.1.1 in dual core RK3066 procesor se na "kitajčku" Window N90II odlično obnese. Če je ROM vsaj za silo narejen, mora zadeva leteti.
Na bolhi podobno robo s kitajske prodajajo za okoli 210 EUR in višje.
http://www.mimovrste.com/artikel/272000...
Kombinacija 4.1.1 in dual core RK3066 procesor se na "kitajčku" Window N90II odlično obnese. Če je ROM vsaj za silo narejen, mora zadeva leteti.
Na bolhi podobno robo s kitajske prodajajo za okoli 210 EUR in višje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lucky13 ()
Sem bil v Big Bangu ampak teh tablic tam ni, so samo preko spleta dostopne. http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
Nekako sem se bolj odločil še za tega, ker je malo dražji pa mislim da bo stvar super letela, kaj pravite?
Nekako sem se bolj odločil še za tega, ker je malo dražji pa mislim da bo stvar super letela, kaj pravite?
lucky13 ::
Verjetno je potrebno nastavljati Google Play enako kot pri enojedrnih. Enojedrne so bile kar skritizirane, ker dosti stvari ni delalo (programsko).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64273 (31249) | Opkow |
» | Katero tablico?Oddelek: Kaj kupiti | 5501 (2782) | techfreak :) |
» | tablica do 200 eur (best buy)Oddelek: Kaj kupiti | 2931 (2372) | WildChild |
» | Tablični računalnik PrestigioOddelek: Kaj kupiti | 1895 (1590) | Zheegec |
» | Netbook VS. tablični računalnik VS. "navaden" prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2217 (2101) | Formula 1 |