» »

navaden MIDI TOWER ATX 300W PS

navaden MIDI TOWER ATX 300W PS

prehlajeni ::

Oj,

Pr mlacomu majo en kup ohisij z razlicnimi cenami.
Mene zanima a je kaj narobe z ohisjem
MIDI TOWER ATX 300W PS 10.680sit
ker druga so dokaj draga ker so brez napajalnika, ta pride dodatnih 8jurjev kar znese okol 23jurjev. Sej so ful lepa sam jaz bi pa raje dal teh 13jurjev za nakup dodatnih 256mb rama ali bolse graf.kartice, kaj pravte? Mislim da se ne bom ukvarjal z navijanjem zadev, vsaj ne v extreme.

a je to taka razlika ?
se splaca?
a ma tist za 10jurjev vgrajen kak fan in a je to "noname" ohisje ok?

lp

SkIDiver ::

Ne splača se. Jaz sem kupil od enega modela novo, zapakirano ohišje za 8 jurju pa sm zanč bil pod emporiumom k je ena štacuna z računalniki pa sm vidu tam isto ohišje cena pa 13,5 jurju.
Moja kištica je midi tower z 250W napajalnikom pa je čist cool zadeva. Ko kopuješ glej vsaj na to, da ima 3 mesta za cd-rom enote, da imaš vsaj malo placa v njem, da ti ni vse natlačeno notr.
Poglej semle na Megahitovo stran imajo kr neki pocen zadevščin. Je pa pametno se razgledat še malo okol. Pri nas v NM-ju v eni stacuni se dobijo kr zgledna ohišja za 9 jurju z 250w napajalnikom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SkIDiver ()

l_jst ::

Sam dobr je pa tut povedat d je za AMD-je zaželen met ke recimo usaj 300W napajalnik k kak dodatn ventilator pa kj podobnga boš pa usen verjetn meu (pa zihr je zihr);)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero ohisje???

Oddelek: Kaj kupiti
201360 (960) dela
»

Res hudo ohišje! (poceni, pa še pri nas se ga da kupiti)! (strani: 1 2 )

524883 (2950) Dušan
»

katero ohisje

251648 (1273) viper
»

Dobra konfiguracija?

151094 (868) TheJack
»

Katero MIDI ali BIG ohisje?