» »

DVD Pioneer 114 BIOS

DVD Pioneer 114 BIOS

dzajc ::

Imam probleme, ki bi jih rad odpravil. In to so:

1. Zamenjal bi BIOS od DVD-114 .

2. Naložil bi BIOS, ki skreka REGIJE.

3. Kje naj dobim tak BIOS in kakšen je ta POSTOPEK.

Hvala za vse.:)
Dx3

boštjan ::

Jaz že razumem vse skupaj, vendar me zanima, kje naj dobim ta BIOS za DVD-114?0:)
Dx3

kaj ti si slep,sorry ker moram tako rečt.saj ga maš na linku.BIOS pa se za optične enote reče firmware

Hvala, nisem vedu, da je to to. Sorry. Še nekaj. Katerega uporabim. Ali morda prvega ali 2.03 firmware or later.
Hvala.:8)
Dx3

This drive is region-locked by default. Note : Don't update your firmware to 2.03 if you want a region-free drive. If your drive is already using the 2.03 (or newer) firmware, then you need to use the 2.03 patched firmware below-> to ti piše za 2.03
to pa za 2.03 or later->Pioneer locked the firmware, so you can't use the older patched firmware.
malo si še preberi da ne boš kaj zajebo

Hvala, za vse. Kljub vsemu pa te vprašam. Ali se sploh splača nadgrajevati firmware, če se ti ni regijska zaščita že zablokirala? In še, če kaj zafrknem se moj pioneerček uniči in gre v smeti predčasno? Še kaj svetuješ poleg tega?

Hvala za vse.:\
Dx3

če bi rad region free,si daj novi firmaware gor,če pa boš samo DVD uporabljo na regijo za evropo se pol ne splača.če pa zajebeš,pa gre dvd-rom v koš za smeće

Hvala za vse, pa še kdaj, če bom bil v dilemi.
Dx3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hack n95

Oddelek: Mobilne tehnologije
6977 (527) mat xxl
»

Nekompatibilnost nForce & GeForce gonilnikov?

Oddelek: Pomoč in nasveti
131372 (1098) njok
»

nForce2 zadnji gonilniki (link)

Oddelek: Strojna oprema
181680 (1372) Oblivion
»

Nforce2 gonilniki; prah se je polegel

191274 (1011) asPeteR
»

Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?

321828 (1465) kuglvinkl

Več podobnih tem