Forum » Zvok in slika » Hdmi kabel-TV
Hdmi kabel-TV
Davidexon ::
Hej. a je možno da povežeš računalnik s televizijo s kablom HDMI in da preko računalnika naštimašp neko stvar(film) in gledaš na tv.. in če je možno potem na računalniku vse ostalo delati normalno ali mora biti hkrati odprto?
Hvalaa
Hvalaa
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
freesty ::
Ja se da. Tv nastavis kot extended desktop in das tja film. Na primarnem ekranu pa delas kar hoces.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
pviran3 ::
mislim da tut 10m prodajajo.
Sam imam 5m in dela vredu, ni ga pa dobro zvijat pod večjimi koti, ker izgubi sliko.
Sam imam 5m in dela vredu, ni ga pa dobro zvijat pod večjimi koti, ker izgubi sliko.
Janac ::
pviran3 ::
Težko rečem, predvsem sem mislil na lomljenje, npr L opcija praktično odpade. Mora biti lepo zaokrožen v večjem loku. Je pa verjetno odvisno od kvalitete kabla in tudi malo sreče. Je pa moj kabel najcenejši kar sem ga uspel najt.
duque ::
sam imam 10m HDMI kabla (naroči na dealextremu, ker so pri hudo predragi) položenega ob 3 stene, sicer ne čisto tikoma, temveč za kavčem. Zadeva mi dela BP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava s HDMI kablomOddelek: Zvok in slika | 8326 (7702) | ST-777 |
» | HDMI kabel 5m - zakaj tako velike razlike v ceni?Oddelek: Kaj kupiti | 9643 (5116) | hojnikb |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23664 (14968) | al3n |
» | CRT, LCD, OLEDOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 3592 (3592) | GTi |
» | LitePanel 170 - LCD? ima kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 1742 (1361) | freakolowsky |