Forum » Omrežja in internet » Kateri brskalnik?
Kateri brskalnik?
salex ::
Do zdaj sem približno pet let uporabljal Opero in mi je odlično služila, ampak zdaj približno kakšno leto so pa vedno slabši, in to celo tako slabi, da se mi opera dnevno dvakrat do trikrat sesuje, kljub temu, da jo manj uporabljam kot včasih. V glavnem, postalo je nevzdržno uporabljat opero in sem se znašel v situaciji, ko si iščem novi brskalnik. Katerega priporočate? Jaz osebno premišljujem o googlovem chromu, kakšna so kaj vaša mnenja?
Janac ::
kaj pa SRware ION?
tudi sam že par let uporabljam opero pa se mi sesuva na vsako uro, ampak ni šans da grem na drug browser.
tudi sam že par let uporabljam opero pa se mi sesuva na vsako uro, ampak ni šans da grem na drug browser.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
r3Qui3m ::
Uporabljam win7 64X in imam inštalirane naslednje brskalnike: napisal jih bom v vrstnem redu priljubljenosti pri MENI. 1. Firefox 2. Chrome 3. Safari 4.IE 5.Opera
Namesti - nastavi po svojem okusu, stestiraj - odločil se boš potem za tebi najbolj všečnega. Tole vprašanje ki si ga postavil je isto kot bi postavil vprašanje kateri nogometni klub je boljši. Vsak navija za svojega. Inštaliraj- sprobaj- uporabljaj tistega, ki ti bo najbolj sedel ;)
Namesti - nastavi po svojem okusu, stestiraj - odločil se boš potem za tebi najbolj všečnega. Tole vprašanje ki si ga postavil je isto kot bi postavil vprašanje kateri nogometni klub je boljši. Vsak navija za svojega. Inštaliraj- sprobaj- uporabljaj tistega, ki ti bo najbolj sedel ;)
Lion29 ::
sem veliko let uporabljal FF a sem zdaj ze 2 leti navdusen uporabnik chrome-a....najbolj mi je vsec sinhronizacija(gesel, zavihkov, etc) in res hitro nalaganje vecine strani
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
axee ::
Nekaj postov prej ti je dobro odgovoril: to je tako, kot da bi spraševal kateri klub je boljši. Sem bil tudi jaz dolgo navdušenec Opere, ampak me je Chrome potegnil že od začetka. Načeloma imam raje orodje, ki zna manj ampak zna dobro.
Opera je odličen brskalnik z neverjetnim razponom funkcij, ampak tudi jaz sem imel daleč preveč problemov z njo. Chrome mi je všeč, ker je enostaven (tudi za power userja je topomembno), ker ima odlične razširitve (ko se navadiš neveš kako si živel brez njih) in ker se posodablja brez tvoje vrednosti (nerabiš skrbet in imaš VEDNO zadnjo verzijo). Res enostavna sinhronizacija z goooogle raćunom je tudi velik plus. Firefox sem uporabljal do verzije 3.6, potem pa so vse pokvarili, tako da je brskalnik počasen, okoren in še kaj. Tudi IE9 SPLOH NI SLAB, le da je zelo osnoven, ampak zelo hiter.
Kot so ti že rekli, izberi svojega po svojem okusu. Brskalniki so zelo subjektivna tema, važno je samo, da ga razumeš, da je enostaven in se z njem dobro počutiš. Razen kakšnega Safarija ali Maxthon-a (ne me teps, ampak delujeta izredno nezrelo) se ne moraš zmotii z nobenim od najbolj popularnim brskalnikom.
Opera je odličen brskalnik z neverjetnim razponom funkcij, ampak tudi jaz sem imel daleč preveč problemov z njo. Chrome mi je všeč, ker je enostaven (tudi za power userja je topomembno), ker ima odlične razširitve (ko se navadiš neveš kako si živel brez njih) in ker se posodablja brez tvoje vrednosti (nerabiš skrbet in imaš VEDNO zadnjo verzijo). Res enostavna sinhronizacija z goooogle raćunom je tudi velik plus. Firefox sem uporabljal do verzije 3.6, potem pa so vse pokvarili, tako da je brskalnik počasen, okoren in še kaj. Tudi IE9 SPLOH NI SLAB, le da je zelo osnoven, ampak zelo hiter.
Kot so ti že rekli, izberi svojega po svojem okusu. Brskalniki so zelo subjektivna tema, važno je samo, da ga razumeš, da je enostaven in se z njem dobro počutiš. Razen kakšnega Safarija ali Maxthon-a (ne me teps, ampak delujeta izredno nezrelo) se ne moraš zmotii z nobenim od najbolj popularnim brskalnikom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
amigo_no1 ::
Opera 12.02 se mi vsaj 1x dnevno sesuva, tudi če samo idla v ozadju, prejšnje verzije so bile rock stable.
SRware Iron my choice.
SRware Iron my choice.
KTr1sk ::
Oera 12.16 je zadnja zame še uporabna, nova verzija Opere je pa čisto drugačna in mi ni všeč, kaj vi pravte?
Se pa navajam in mi postaja zelo všeč nova verzija Maxthon brsalnika
http://forum.maxthon.com/thread-6783-1-...
sem zelo presenečen kako so jo izboljšali, pa po občutku dela hitreje kot ostali brksalniki :)
Se pa navajam in mi postaja zelo všeč nova verzija Maxthon brsalnika
http://forum.maxthon.com/thread-6783-1-...
sem zelo presenečen kako so jo izboljšali, pa po občutku dela hitreje kot ostali brksalniki :)
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36207 (29489) | Icematxyz |
» | Internetni brskalnikiOddelek: Programska oprema | 4407 (2785) | masterpsi |
» | Opera 10 z 10 milijoni prenosov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8309 (5835) | JoskoMacher |
» | Slovenija: Firefox prevzel vodstvo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19434 (13449) | poweroff |
» | Firefoxu je uspelo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7215 (7215) | Bakunin |