Forum » Loža » Pest reject
Pest reject
oo7 ::
Kaj je že kdo to kupil in sprobal ali deluje?
Ker naj bi odganjal vse živo(komarje,pajke,ščurke,podgane...)pa me zanima če deluje na toliko živali če sploh res deluje.Meni se gre zaradi pajkov,ker pozimi kurim na drva in jih veliko pride notri z drvami pa bi potem mogoče sami zbežali.
Danes sem videl v reklami Top Shop 20 eur
http://www.topshop.si/dom_in_vrt/pest_r...
Je za kupit ali ne kaj vi mislite?
Ker naj bi odganjal vse živo(komarje,pajke,ščurke,podgane...)pa me zanima če deluje na toliko živali če sploh res deluje.Meni se gre zaradi pajkov,ker pozimi kurim na drva in jih veliko pride notri z drvami pa bi potem mogoče sami zbežali.
Danes sem videl v reklami Top Shop 20 eur
http://www.topshop.si/dom_in_vrt/pest_r...
Je za kupit ali ne kaj vi mislite?
- spremenil: oo7 ()
RejZoR ::
Baje ene te zadeve pomagajo proti mačkom in psom, za žužke pa ne bi vedel. Dvomim, da je res tolk učinkovito kot promovirajo...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Blinder ::
za komarje ne deluje. ve kdo kako naj bi ta reč delala? ima par ledic gor ki se po randomu? prižigajo. včasih gorijo dve, včasih tri
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
francek1 ::
Ne deluje proti pajkom in mrčesu, pa imam dosti dražjo napravo. Proti podganam....mogoče?!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prokleti komarji! Kako se jih znebiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22411 (12418) | MostWanted |
» | Kako se rešiti pajkov v sobi? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23636 (18248) | s6c-gEL |
» | ugriz pajka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26825 (21549) | k4vz0024 |
» | Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23845 (17898) | zuz3k |
» | Uničevalec insektovOddelek: Loža | 3438 (3206) | mr1two |