Forum » Programiranje » Problem z odpiranjem programa
Problem z odpiranjem programa
RKP_95 ::
Ko s funkcijo ShellExecute() odprem brskalnik, da bi mi ta odprl spletno stran, gre vse tako kot mora. Problem se pojavi, ko hocem program, ki je odprl novo okno, zapreti. Skupaj z njim se zapre tudi brskalnik.
Kaksen je ukaz, da novo okno brskalnika postane "glavno okno", samostojen program (ne poznam tocnega izraza), da ga sistem ne bi obravnaval kot podokno programa, ki ga je odprl.
Ce smo ze pri tem... Ali je mozno kako narediti, da program pocaka, da se spletna stran nalozi, preden nadaljuje ali je moja edina moznost ugibanje s Sleep()-om?
Lep pozdrav, Dejan
Kaksen je ukaz, da novo okno brskalnika postane "glavno okno", samostojen program (ne poznam tocnega izraza), da ga sistem ne bi obravnaval kot podokno programa, ki ga je odprl.
Ce smo ze pri tem... Ali je mozno kako narediti, da program pocaka, da se spletna stran nalozi, preden nadaljuje ali je moja edina moznost ugibanje s Sleep()-om?
Lep pozdrav, Dejan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPad - safari in refreshanje straniOddelek: Mobilne tehnologije | 1087 (940) | louser |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12171 (8734) | MrStein |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2119 (1839) | mte |