Forum » Omrežja in internet » WLAN-ojačevalnik
WLAN-ojačevalnik
jnovak ::
Prvič sem zasledil tako napravo - WLAN ojačevalnik - in ker ne vem kako to deluje, bi prosil za enostavno razlago.
3 različni načini:
- WLAN-ojačevalnik: preprosto in učinkovito okrepi doseg obstoječega brezžičnega omrežja dostopna točka: dostopna točka v domačem omrežju, primerna npr. za usmerjevalnike brez WLAN-podpore odjemalec: povezava obstoječih naprav z omrežnim priključkom za brezžično uporabo
- podpira WLAN-standard 802.11b/g/n (2,4 GHz)
- priključek RJ-45
Link do ponudbe: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
Zanima me predvsem sledeče: v stanovanju imam šibak free wlan signal, ki ga oddaja občina. Ali si lahko s to napravo kaj pomagam?
Bo to dosegljive wlan signale ojačalo, ali je potrebno kako drugačno nastavljanja?
3 različni načini:
- WLAN-ojačevalnik: preprosto in učinkovito okrepi doseg obstoječega brezžičnega omrežja dostopna točka: dostopna točka v domačem omrežju, primerna npr. za usmerjevalnike brez WLAN-podpore odjemalec: povezava obstoječih naprav z omrežnim priključkom za brezžično uporabo
- podpira WLAN-standard 802.11b/g/n (2,4 GHz)
- priključek RJ-45
Link do ponudbe: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
Zanima me predvsem sledeče: v stanovanju imam šibak free wlan signal, ki ga oddaja občina. Ali si lahko s to napravo kaj pomagam?
Bo to dosegljive wlan signale ojačalo, ali je potrebno kako drugačno nastavljanja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router kot repeater - nekaj vprašanjOddelek: Omrežja in internet | 5274 (2787) | mile |
» | Ima kdo podoben WLAN-ojačevalnikOddelek: Strojna oprema | 7066 (5854) | lord111 |
» | linksys wrt160nl + MEDIONŸ P89137 WLAN ojačevalnik prekinja wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2776 (2668) | floyd1 |
» | Nokia N95 in WlanOddelek: Mobilne tehnologije | 1359 (1146) | Pesimist |
» | Wlan signalOddelek: Mobilne tehnologije | 1314 (1101) | pujsek_ |