Forum » Strojna oprema » HP 4510s tipkovnica
HP 4510s tipkovnica
s51as ::
Včasih, ko mi žena pove, da kaj ne dela in rečem, da bom popravil, se "poheca" in vpraša, če bom šel novo kupit. No to je hec, ampak zadnje čase se mi zdi, da bo res nekaj na tem...
Torej popravljal sem njen laptop, pokvaril se je HDD. Pa sem ga nekako popravil ampak, ko sem popravljal, sem uspel pokvarit tipkovnico.
Zdaj ko pritisnš tipko "a" izpiše "¸a1", ko pritisnem tipko "s" izpiše trenutni čas in datum na koncu pa doda še "s". Skratka, tipkovnica ponuja neverjeten izziv, ko hočeš kaj napisat.
Poskusil sem odklopit in ponovno priklopit, očistit/spihat kontakte, pa ni nič bolje.
Če kdo ve, kaj lahko še poiskusim, se priporočam za informacije.
P.S.: ne ne bom šel po novega :P Sem pa gledal na ebayu, če kdo prodaja slovensko tipkovnico za ta laptop pa trenutno ni neke sreče.
Torej popravljal sem njen laptop, pokvaril se je HDD. Pa sem ga nekako popravil ampak, ko sem popravljal, sem uspel pokvarit tipkovnico.
Zdaj ko pritisnš tipko "a" izpiše "¸a1", ko pritisnem tipko "s" izpiše trenutni čas in datum na koncu pa doda še "s". Skratka, tipkovnica ponuja neverjeten izziv, ko hočeš kaj napisat.
Poskusil sem odklopit in ponovno priklopit, očistit/spihat kontakte, pa ni nič bolje.
Če kdo ve, kaj lahko še poiskusim, se priporočam za informacije.
P.S.: ne ne bom šel po novega :P Sem pa gledal na ebayu, če kdo prodaja slovensko tipkovnico za ta laptop pa trenutno ni neke sreče.
It's just me myself and I
#000000 ::
Vzami angleško in nalepi čez nalepke, ker slovenko boš težko dobil na ebay, prej pri nas.
s51as ::
Super ideja. Če ne bo šlo drugače bom gotovo to naredil.
Pa je sigurno to kriva tipkovnica?
Pa je sigurno to kriva tipkovnica?
It's just me myself and I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica prenosnika polita z vodo- menjavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2501 (2028) | radmannsdorf |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19408 (14983) | Zheegec |
» | Kupujem prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1337) | d4vid |
» | Kateri NetTopOddelek: Kaj kupiti | 4782 (4261) | krneki0001 |