Forum » Izdelava spletišč » Magento - Sistem ne pošilja email-ov
Magento - Sistem ne pošilja email-ov
Th88 ::
V sistemu Magento sem imel dva dni nazaj nastavljenih 8 po meri narejenih e-mailov (novo naročilo, registracije ...), ustvarjenih v Transactional Emails. Takrat težave še ni bilo. Včeraj sem dodal še enega - komentar k naročilu. Pri prvem poskusu je e-mail delal povsem normalno, od takrat naprej pa sistem ne pošilja nobenega e-maila več, niti tistih, ki so prej delali brez problema.
Se je že kdo srečal s takšno težavo?
Hvala za pomoč..
Se je že kdo srečal s takšno težavo?
Hvala za pomoč..
Res je.. Sem se poglobil malo v to zadevo..
v exception.log se pojavi tole:
v exception.log se pojavi tole:
2012-09-23T17:16:38+00:00 ERR (3): exception 'Zend_Mail_Transport_Exception' with message 'Unable to send mail. ' in /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/lib/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137 Stack trace: #0 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/lib/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail() #1 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/lib/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail)) #2 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Model/Email/Template.php(409): Zend_Mail->send() #3 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/local/Ebizmarts/Mailchimp/Model/Email/Template.php(8): Mage_Core_Model_Email_Template->send(Array, Array, Array) #4 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Model/Email/Template.php(462): Ebizmarts_Mailchimp_Model_Email_Template->send(Array, Array, Array) #5 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Model/Email/Template/Mailer.php(79): Mage_Core_Model_Email_Template->sendTransactional('2', 'general', Array, Array, Array, '5') #6 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Sales/Model/Order.php(1299): Mage_Core_Model_Email_Template_Mailer->send() #7 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Checkout/Model/Type/Onepage.php(793): Mage_Sales_Model_Order->sendNewOrderEmail() #8 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Checkout/controllers/OnepageController.php(499): Mage_Checkout_Model_Type_Onepage->saveOrder() #9 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(420): Mage_Checkout_OnepageController->saveOrderAction() #10 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(250): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('saveOrder') #11 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(176): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http)) #12 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(347): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch() #13 /home/zoorexsi/public_html/etrgovina/app/Mage.php(640): Mage_Core_Model_App->run(Array) #14 /home/zoorexsi/public_html/index.php(81): Mage::run('', 'store') #15 {main}
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Th88 ()
Datoteka, ki je omenjena zgoraj (sendmail.php) je dostopna na tej povezavi: http://phpcrossref.com/zendframework/li...
vrstica 137:
vrstica 137:
throw new Zend_Mail_Transport_Exception('Unable to send mail. ' . $this->_errstr);
@usoban .. Hvala! :D
S to novo informacijo mi je uspelo poiskati rešitev in za pošiljanje uporabiti googlov poštni strežnik. Sedaj maili spet normalno delujejo, pravzaprav še bolje. Če se najde kdo s to težavo naj povem, da sem rešitev našel v tej temi.
Se opravičujem za trojni post.. :D
S to novo informacijo mi je uspelo poiskati rešitev in za pošiljanje uporabiti googlov poštni strežnik. Sedaj maili spet normalno delujejo, pravzaprav še bolje. Če se najde kdo s to težavo naj povem, da sem rešitev našel v tej temi.
Se opravičujem za trojni post.. :D
BlueBerry ::
Ker je problem že rešen bi tudi jaz nekaj vprašal.
Na server sem naložil magento, odzipal zdaj pa ko hočem zagnat inštalacijo mi javlja error 500:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Kaj bi lahko bilo?
Na server sem naložil magento, odzipal zdaj pa ko hočem zagnat inštalacijo mi javlja error 500:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Kaj bi lahko bilo?
Po vsej verjetnosti so za to krivi permisions.
Nastavi permission 755 za mapo magento in index.php.
Nastavi permission 755 za mapo magento in index.php.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Th88 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prestashop problemOddelek: Izdelava spletišč | 856 (725) | fraising |
» | [php-seje]Ali kdo pozna rešitev!Oddelek: Programiranje | 1373 (1199) | diovc |
» | Fedora Core 2 in Apache problemOddelek: Izdelava spletišč | 1275 (1162) | atlet |
» | Vote script(php)-problem?Oddelek: Izdelava spletišč | 937 (893) | AlexUS |
» | EZ portal problem!Oddelek: Izdelava spletišč | 1344 (1264) | roli |