Forum » Operacijski sistemi » Windows 8 kompatibilnosti ipd...:(
Windows 8 kompatibilnosti ipd...:(
Robi :P ::
Zdravo!
Evo me spet težim... Na kompu mam Windows 8 in naslednja dva problema... Programa ki ju ne morem namestit sta EDIUS in NeroSmart... Poskusil sem vse fore kot so:
Namestitev na kompu ki ima XP in nato nameščene programe skopirat in zagnat
Namestil sem Virtual PC tut ne dela
Ne vem kako naj namestim da bo delalo za nerona mi je rahlo useeno ker je dovlj drugih dobrih programov... ampak edius mi je nuja ker vse ostalo je treba drago plačat :d
Evo me spet težim... Na kompu mam Windows 8 in naslednja dva problema... Programa ki ju ne morem namestit sta EDIUS in NeroSmart... Poskusil sem vse fore kot so:
Namestitev na kompu ki ima XP in nato nameščene programe skopirat in zagnat
Namestil sem Virtual PC tut ne dela
Ne vem kako naj namestim da bo delalo za nerona mi je rahlo useeno ker je dovlj drugih dobrih programov... ampak edius mi je nuja ker vse ostalo je treba drago plačat :d
Robi :P ::
eh naredo bom back up image za win8 pa ko bo kej updatov bom pa naložo sliko nazaj... še sreča da mam acronisa in sladih 30 min pa bo win7 back :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 back-up in namestitev Linux OS (dual boot, en notranji disk na laptopu)Oddelek: Operacijski sistemi | 2564 (2262) | zero_max |
» | Windows 10 in programi?Oddelek: Programska oprema | 3823 (2560) | opeter |
» | Autodesk pripravlja lasten pogon za igre StingrayOddelek: Novice / Igre | 35335 (32816) | usoban |
» | Mnenje o nakupu PC-ja za video montažo (1110€)Oddelek: Kaj kupiti | 1499 (1033) | Voluhar88 |
» | Prenosnik do 2700EUROddelek: Kaj kupiti | 1347 (943) | 823483 |