Forum » Omrežja in internet » Telekom podpora
Telekom podpora
ABX ::
Da ne bomo samo pizdili čez Telekom.
Včeraj sem opazil da se mi internet povezava vsake 30 min prekine.
Ob 18:30 pokličem Telekom in jim javim težavo.
Danes zjutraj ob 09:00 pride mož od Telekoma, zamenja napajalnik od modema, in vse je rešeno.
Vsaka jim čast za tako odzivnost (ok, vmes je bilo par for kot moj router je kriv, ampak ok, razumem da večina ki jih kliče ima težave sama s sabo).
Včeraj sem opazil da se mi internet povezava vsake 30 min prekine.
Ob 18:30 pokličem Telekom in jim javim težavo.
Danes zjutraj ob 09:00 pride mož od Telekoma, zamenja napajalnik od modema, in vse je rešeno.
Vsaka jim čast za tako odzivnost (ok, vmes je bilo par for kot moj router je kriv, ampak ok, razumem da večina ki jih kliče ima težave sama s sabo).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
šernk ::
izključno zaradi te podpore vztrajam pri njih, ker ni se še zgodilo da bi hodil tehnik do mene več kot 48ur od prijave napake (razen čez vikend), torej če sem na ponedeljek zvečer javil napako je bil najkasneje v sredo pri meni.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
333333 ::
Meni je vredu Amis ampak tukaj gre za podporo za podjetja to majo ok za privat je pomoje isto kot pri vseh ponudnikih v slo.
Kar pa se Siola tice pa smo ga na firmi skenslali ker so nesposobni. Je pa se kdo drug mogoce tud istega mnenja :)
Se malo nostalgije :)
Kar pa se Siola tice pa smo ga na firmi skenslali ker so nesposobni. Je pa se kdo drug mogoce tud istega mnenja :)
Se malo nostalgije :)
Spiritual
Dr_M ::
Kaksno naklucje. Meni je v ponedeljek popolnoma crknil napajalnik, ampak klical sem sele v torek zvecer, malo pred 23, v sredo zjutraj ob 8 me je ze klical tehnik, da je na poti.
Tako da, vse pohvale.
ABX ::
Mož od telekoma je rekel da tej napajalniki so sumljivi in zato imajo zdaj ene druge.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
hellomania ::
Jest mam še boljšo, v soboto zjutraj kličem za zamenjavo napajalnika na modemu, čez 1h me stric tehnik kliče, če je kdo doma. Stric ni imel kaj za delat, pa je šel ene par nalogov oddelat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpad mobilnega internetaOddelek: Mobilne tehnologije | 4479 (2814) | VelkBla |
» | Mikrotik prekinjena pppoe povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 3186 (2310) | Bencc |
» | Amis težave (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13641 (8029) | Cowboy6 |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12199 (6367) | angus255 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19554 (8997) | Nejc Pintar |