» »

Študent star 24 ima rad 16 letno dekle!

Študent star 24 ima rad 16 letno dekle!

1
2
3 4 5

hazy ::

Leta niso pomembna, če sta za skupaj in se štekata sedaj, le vedeti moraš eno, med je sladek in se ga hitro poliže in s časom na plan pride sranje, ki prej ko slej zasmrdi, tle pride pa do tiste prave povezanosti med dvema, ne glede na situacijo.
Ena pesem pravi: "Patience, just a little patience:"
No tle se ponavadi, par razide, če ni spoštovanja in potrpljenja.

kr1ženska ::

ejQ je izjavil:

kr1ženska je izjavil:

Ko govorimo o letih 20+ nima več veze koliko je kdo star ker sta mentalno že oba vsaj približno na isti valovni.
OP pravi, da sta že zdaj vsaj približno na isti valovni dolžini.

Jsm bla pri 14ih letih v zvezi s starejšim, pa sm mela zabavno poletje. Nč ni narobe, če se zdj ne starava skupi.


Praviš, da sta na isti valovni. Tuki bom jaz pristavila enga :)
In poletje je mimo in poletnih romanc tudi.

No ja, op je vprašal za mnenje in eto, moje mnenje. Se pa strinjam, da so to le moje izkušnje. Še vedno je op tisti, ki bo naredil zadnjo potezo.

Nč, dost filozofiranja iz moje strani.

IcEk` ::



Počasi :D

SplitCookie ::

RuffV je izjavil:

Ne vem kaj naj storim... Večinoma sem imel vedno partnerke svojih let. Zdaj mi je pa všeč punca stara 16 let!
Pred časom sem se razšel s punco s katero sem bil 2 leti, zadeva me je precej potrla. Odločil sem se, da si bom nekaj časa odpočil od resnih zvez. Ker sem trenunto absolvent (vpisal se bom na 2. stopnjo) imam precej časa in sem se vpisal na plesni tečaj. Zadeva je bila res zabavna in spoznal sem mnogo novih ljudi. Med drugim tudi punco, ki je zelo zrela za svoja leta in sva se resnično lepo ujela, predvsem intelektulano, pogovarjava se lahko skoraj o čemerkoli. Prav tako imava oba rada ples. Težava je v tem, da me skrbi kako bi "družba" regairala, če bi se spustila v resno zvezo? Predvsem me skrbijo njeni starši. Velikokrat namreč vidim, da te smatrajo kot nekega pedofila, če je takšna starostna razlika (8 let).
Torej kaj lahko storim? Je bolje, da jo kar pozabim? Problem je le, da mi je resnično prirastla k srcu, sploh ne toliko vizualno kot to, da se krasno ujameva, smejiva, pleševa ...



Kaj naj storiš ? Probaj ! Dokler je ne izkoriščaš in si !odgovoren! je praktično skoraj vse ok.

Če te skrbi družba - jebeš družbo. Saj jo nisi ugrabil vraga in če te noče lahko še isto minuto gre drugemu.

Če še tako zaserješ boš še vedno boljši kot večina tipov, ki take mlade punce samo izkorišča za sex.

Nekaterim puncam pač gre tista mladostniška golazen na kurac, ker niso vredni da se ukvarjaš z njimi. Iskala je nekoga odraslega in končno našla tebe. Big deal. V kolikor te nebi bilo tam bi pa našla koga drugega, verjetno slabšega.

Pač, potrudi se pa naj te ne skrbi, saj če sta oba vsak približno odrasla (s tem mišljeno da OP ni na miselni stopnji froca) lahko samadva razrešita vse težave.
In ignoriraj ves ostali svet, staro in mlado. Boli te patak za njihovo mnenje!
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_

_Denny_ ::

Še moja podobna izkušnja - jaz 1989, ona 1995. Začelo se je nekje v 2009, končalo pa pol leta nazaj. Od začetka sem bil oh in sploh najboljši, najbolj prijazen, najlepši, najpametnejši in ostale bedarije, nato pa je začelo iti vse navzdol. Prvič me je prevarala pred 2 letoma na enem rojstnem dnevu in njeno opravičilo je bilo, da je pač čutila potrebo po moški bližini...ok, recimo, da ji poljubljanje odpustimo. Čez pol leta se je zgodilo isto na drugi lokaciji z drugim moškim, samo je bil "kriv" alkohol...ok, spet odpustim, ker sva imela že načrte za skupno prihodnost (sem srečen, ker jih nisem začel uresničevati!). Nekaj časa po tem pa se je začelo - več krat je šla ven sama s sošolkami, ni več bila tako navezana na mene, itd. Od začetka mi je bila stvar všeč, ker pred tem nisem imel čisto nič prostega časa za sebe in sem končno lahko pogledal kaki film ali pa poskusil kako igro (ne, imeti nekoga, ki dobesedno živi samo zate sploh ni fajn). Maja letos mi je začela, da bi rada imela premor, ker se ne počuti dobro bla bla...par dni kasneje mi je uspelo ugotoviti, da je pravi razlog tip, s katerim sta že kak teden skupaj (1993, drogeraš in alkoholik, 2x padel letnik; v glavnem, čisto nasprotje od mene) in mu je v manj kot enem mesecu uspelo vse, kar meni prej v 3 letih ni (med drugim vzeti nedolžnost...sam sem poslušal, da ni pripravljena in podobne bedarije). Ta stvar me je naučila, da se ne splača biti prijazen, potrpežljiv in zaupljiv. Sem pa še vedno bedak, da jo poslušam, kako se mi po telefonu joče, ko misli da je noseča oz. ima druge probleme...
Če kdo misli, da ta zgodba nima kaj dosti skupnega z RuffV-jevo - z bivšo sva bila na enakem kot on. Za svoja leta je bila bolj zrela od večine 18 letnic, pogovarjala sva se lahko o vsem in razumela drug drugega, nasploh sva se lepo ujela.

tl;dr: najdi si punco podobne starosti (oz. starejšo) kot ti, da ti ne bo žal za izgubljena leta v zvezi brez perspektive.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

amigo_no1 ::

Model, bivša se imenuje z razlogom, torej zate ne obstaja več, prekineš vse kontakte !

Janac ::

amigo_no1 je izjavil:

Model, bivša se imenuje z razlogom, torej zate ne obstaja več, prekineš vse kontakte !

prijatelja sta lahko še vedno ;)

amigo_no1 ::

Nope, katerega dela od "prekineš vse kontakte" ne razumeš ?

jype ::

_Denny_> Ta stvar me je naučila, da se ne splača biti prijazen, potrpežljiv in zaupljiv.

Ta stvar bi te morala naučit predvsem to, da moraš previdneje izbirati dekleta.

Kaj sta sploh počela skupaj, če ti ni v treh letih nič "uspelo"?

Zgodovina sprememb…

amigo_no1 ::

Preučevala sta Grünfeldovo obrambo v primeru Catalanske otvoritve pri Max Langovem napadu 8-).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

DimmniBurek ::

amigo_no1 je izjavil:

Nope, katerega dela od "prekineš vse kontakte" ne razumeš ?

Katerega dela od "lahko sta prijatelja" pa ti ne razumeš? To je neumnost, z vsemi bivšimi razen eno imam kontakte in se mamo super, ko se vidimo. Čisto komot si lahko prijatelj, je pa res, da igra veliko vlogo to, kako sta se razšla.
There Is No Stronger Drug Than Reality

kr1ženska ::

ejQ je izjavil:

kr1ženska je izjavil:

Ko govorimo o letih 20+ nima več veze koliko je kdo star ker sta mentalno že oba vsaj približno na isti valovni.
OP pravi, da sta že zdaj vsaj približno na isti valovni dolžini.

kr1ženska je izjavil:

Eto, moja praksa. Pri 15-ih sem hodila z 19letnikom. Na vsak način sem se mu trudla čimbolj ustreči. Težko sem rekla ne, ker niti nisem vedela kaj hočem...
Kako naj bi poba sploh vedu, da to kar delata tebi ni všeč, če si se pretvarjala? Napaka je na tvoji strani. Leta gor al pa dol.

kr1ženska je izjavil:

Phantomeye, to da misliš samo nase je presneto egoistično in tiste prve ljubezni ti vedno ostanejo v spominu.
Študirat kaj vse bi šlo lahko narobe in zaradi tega nikoli poskusit, je najslabši nasvet ever.


Sam tok bom še dodala. Jao, k nimam cajta vsega sprot brat.
Sem poizkušala povedat da mi v bistvu ni neki kul, sam pol je zgledal kot da si zmišljujem, sem pa rabla sam neki cajta da sem spoznala kaj mi je kul in kaj ne.

In, glede mojega jaslabšega nasveta ever; da se ne bomo pri 16 ravno poročal, pa drogiral, pa rojeval, pa nevem kaj še, bi dodala moj moto; Vse do svoje meje.

Zgodovina sprememb…

globalna80 ::

Človek ima lahko rad vse ljudi, ne samo neko mlado dekle. Problem je ko nekdo ne loči ljubezen od zaljubljenosti in nepogojno ljubezen od pogojne ljubezni - zaljubljenosti.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein

ejQ ::

kr1ženska je izjavil:

Praviš, da sta na isti valovni. Tuki bom jaz pristavila enga :)
OP pravi, da sta na isti valovni. Ampak ti itak veš, da nista. Naš študent je ultra resen in hoče žensko, ki bo z njim hodila ob 7h zjutri na tržnco in bosta skupi hodila spat ob 22h, srednješolka se je pa učer s starši skregala, ker ji ne pustijo na žuru bit do 00:00 in pobegnla od doma, da prespi pri enmu random tipu, da jim dokaže, da je njeno življenje in ga bo živela kokr hoče. Take so pač vse srednješolke.

kr1ženska je izjavil:

In poletje je mimo in poletnih romanc tudi.
A če bi blo pozim, bi blo kej drugač? Probaš in se mata lahko fajn. Če ne probaš, ni možnosti, da se mata fajn.

kr1ženska je izjavil:

In, glede mojega jaslabšega nasveta ever; da se ne bomo pri 16 ravno poročal, pa drogiral, pa rojeval, pa nevem kaj še, bi dodala moj moto; Vse do svoje meje
Kdo govori o drogiranju in nosečnosti? Al misliš da bo OP punci zato, ker je 8 let starejši od nje, ponudu droge in jo oplodil? Mi smo govoril o tem kar je Phantomeye reku - da naj ne izpusti priložnosti le zato, ker obstaja možnost, da ima zadeva kratek rok trajanja (in o tem da se ti s tem ne strinjaš, therefore slab nasvet).

USS Liberty ::

Šetnajstletnici se fajn zdi, da ima starejšega tipa, še posebej, če jo s kakšnim dobrim avtom okrog fura, pa se lahko postavlja pred kolegicami. Drugače pa je taka srednješolska deklina preotročja za enega absolventa. Taka zveza se bo težko obnesla, vsaj toliko mora biti stara, da lahko vozi avto, potem bo pa primerna za seks in resne zveze. Če bi bila ona 20 ti pa 28, bi bilo recimo čisto fajn. Tisti age of consent, ki ti ga jure lepi, ti pa pomaga lahko samo v tem, da te njen fotr nima pravice sodno preganjati, če pa je kakšen težak, te pa vseeno lahko nabuta, ker kao zavajaš in izrabljaš njegovo "pridno" hčerkico.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

ejQ ::

USS Liberty je izjavil:

Šetnajstletnici se fajn zdi, da ima starejšega tipa, še posebej, če jo s kakšnim dobrim avtom okrog fura, pa se lahko postavlja pred kolegicami.
Ker take 2x-letnice (al pa 3x-) pa ne obstajajo.

USS Liberty je izjavil:

Tisti age of consent, ki ti ga jure lepi, ti pa pomaga lahko samo v tem, da te njen fotr nima pravice sodno preganjati, če pa je kakšen težak, te pa vseeno lahko nabuta, ker kao zavajaš in izrabljaš njegovo "pridno" hčerkico.
Kwa pa. Fotri okol hodjo pa razbijajo fante svojih hčerk, če jim niso ušeč. Kaj fotru preprečuje, da nabije 30-letnika, ki hodi z 20-letno hčerko (če je očitno pripravljen tvegat, da ga aretirajo)?

oracle ::

Magic1 je izjavil:

Ajajaj, 16let. A veš koliko se bo še spremenila. Another broken hearth čez dve tri leta.

Točno tako in nič drugače. Poznam tri punce, ko so končale 9 let dolgo zvezo (začele se pri starosti 13-15 let). Ženske kljub svoji kvaziodraslosti zelo pozno dojamejo, kaj res hočejo. Preprosto zato, ker jih slepijo čustva, ali pa se bojijo sprememb. Sploh pa so ženske 21. stoletja porazno nesamostojne in brez discipline. Tko da se splača dobit eno k ma že kej kilometrine. Čeprov tud pr 26ih ni nujno, da ma neke osnovne življenjske cilje in logiko. Sem že svašta doživel.

Anyway, od šestnajstletnice ne boš imel kaj dosti koristi (mogoče seks), sploh pa ne življenjske partnerice.

Phantomeye ::

oracle je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Ajajaj, 16let. A veš koliko se bo še spremenila. Another broken hearth čez dve tri leta.

Točno tako in nič drugače. Poznam tri punce, ko so končale 9 let dolgo zvezo (začele se pri starosti 13-15 let). Ženske kljub svoji kvaziodraslosti zelo pozno dojamejo, kaj res hočejo. Preprosto zato, ker jih slepijo čustva, ali pa se bojijo sprememb. Sploh pa so ženske 21. stoletja porazno nesamostojne in brez discipline. Tko da se splača dobit eno k ma že kej kilometrine. Čeprov tud pr 26ih ni nujno, da ma neke osnovne življenjske cilje in logiko. Sem že svašta doživel.

Anyway, od šestnajstletnice ne boš imel kaj dosti koristi (mogoče seks), sploh pa ne življenjske partnerice.


In? In? Torej, če nima kompetenc za življensko partnerico je brezveze karkoli met z njo?

Dober izgovor za čakanje na sv. nikoli.

Zgodovina sprememb…

jype ::

oracle> Sploh pa so ženske 21. stoletja porazno nesamostojne in brez discipline.

Nazadnje ko sem preveril je moja partnerka ženska, pa razen da je v 21. stoletju ni nič od naštetega.

Mipe ::

Toliko besed, vse pa zavisi od naslednjega vprašanja. Jo imaš rad, ker ti je luštna? Ali pa jo imaš rad, ker ti je luštno v njeni družbi?

Zgolj v premislek.

ejQ ::

@Mipe

RuffV je izjavil:

Problem je le, da mi je resnično prirastla k srcu, sploh ne toliko vizualno kot to, da se krasno ujameva, smejiva, pleševa ...


@RuffV
Ti sam ber pa čaki. We got this :>

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: ejQ ()

Janac ::

Dobro bi bilo slišati njeno plat zgodbe, da ne bi bilo potem presenečenj.

Phantomeye ::

ejQ je izjavil:

@Mipe

RuffV je izjavil:

Problem je le, da mi je resnično prirastla k srcu, sploh ne toliko vizualno kot to, da se krasno ujameva, smejiva, pleševa ...


@RuffV
Ti sam ber pa čaki. We got this :>



Ceprav zna bit to tud recept for disaster :D

Jst sem se neki casa nazaj z eno podobno ujel. prisežem, da sva identična po karakterju.

Friendzoned.

Zgodovina sprememb…

cordoba ::

Bodi z njo, ampak vedi, da je pri teh letih še rahlo zmedena in skoraj sigurno jo v prihodnosti zna malo zamesti. Je pa res, da lahko bosta pa pri 50 še skupaj. Tko, da go for it, pa malo po pameti. Sicer pa večina 16 letnic zgledajo starejše, tko da nevem kaj se sekiraš?

jype ::

Phantomeye> Friendzoned.

S tem ni nič narobe.

alexa-lol ::

Pa si zihr da ona želi resno zvezo? Mogoče hoče sam mal sprobat... pač k pride mlada delavka v tovarno je ne dajo takoj na novo mašino... se uči na starejših.

galu ::

Phantomeye je izjavil:

oracle je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Ajajaj, 16let. A veš koliko se bo še spremenila. Another broken hearth čez dve tri leta.

Točno tako in nič drugače. Poznam tri punce, ko so končale 9 let dolgo zvezo (začele se pri starosti 13-15 let). Ženske kljub svoji kvaziodraslosti zelo pozno dojamejo, kaj res hočejo. Preprosto zato, ker jih slepijo čustva, ali pa se bojijo sprememb. Sploh pa so ženske 21. stoletja porazno nesamostojne in brez discipline. Tko da se splača dobit eno k ma že kej kilometrine. Čeprov tud pr 26ih ni nujno, da ma neke osnovne življenjske cilje in logiko. Sem že svašta doživel.

Anyway, od šestnajstletnice ne boš imel kaj dosti koristi (mogoče seks), sploh pa ne življenjske partnerice.


In? In? Torej, če nima kompetenc za življensko partnerico je brezveze karkoli met z njo?

Dober izgovor za čakanje na sv. nikoli.


Ali si tak pesimist, ali pa zgolj skrajen oportunist, kateremu še sodomija (pač ni življenjski partner) kot last resort ne bi bila problem. Which one is it?
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Phantomeye ()

Phantomeye ::

galu je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

oracle je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Ajajaj, 16let. A veš koliko se bo še spremenila. Another broken hearth čez dve tri leta.

Točno tako in nič drugače. Poznam tri punce, ko so končale 9 let dolgo zvezo (začele se pri starosti 13-15 let). Ženske kljub svoji kvaziodraslosti zelo pozno dojamejo, kaj res hočejo. Preprosto zato, ker jih slepijo čustva, ali pa se bojijo sprememb. Sploh pa so ženske 21. stoletja porazno nesamostojne in brez discipline. Tko da se splača dobit eno k ma že kej kilometrine. Čeprov tud pr 26ih ni nujno, da ma neke osnovne življenjske cilje in logiko. Sem že svašta doživel.

Anyway, od šestnajstletnice ne boš imel kaj dosti koristi (mogoče seks), sploh pa ne življenjske partnerice.


In? In? Torej, če nima kompetenc za življensko partnerico je brezveze karkoli met z njo?

Dober izgovor za čakanje na sv. nikoli.


Ali si tak pesimist, ali pa zgolj skrajen oportunist, kateremu še sodomija (pač ni življenjski partner) kot last resort ne bi bila problem. Which one is it?


Aha, človek, ki ne išče življenskega partnerja je potenicalni sodomist? Biser.

galu ::

Phantomeye je izjavil:

Aha, človek, ki ne išče življenskega partnerja je potenicalni sodomist? Biser.


Pa še večja možnost kroničnega gastritisa.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Phantomeye ()

ejQ ::

Al pa ni hotu odpirat teme pod svojim ta pravim nickom. A ma veze? A naj raj vpraša na diva.si, al pa kulinarika.net, kjer bodo mamce takoj zapametovale s svojimi modrostmi.

galu je izjavil:

Ali si tak pesimist, ali pa zgolj skrajen oportunist, kateremu še sodomija (pač ni življenjski partner) kot last resort ne bi bila problem. Which one is it?
A ni Phantomeye lih nasprotje pesimista, če hoče dat zvezi šanso?

Sploh pa OP ne more vedeti kakšna je ona, če ji ne da priložnosti.

kr1ženska ::

LMAO :)) kva ste face! :)

Mipe je izjavil:

Toliko besed, vse pa zavisi od naslednjega vprašanja. Jo imaš rad, ker ti je luštna? Ali pa jo imaš rad, ker ti je luštno v njeni družbi?

Zgolj v premislek.


Zakaj bi se to izključevalo? Lahko mu je bila najprej samo luštna pa se je pol zaljubil vanjo ali mu je bla njprej kul po karakterju in je šele pol dojel kuk je v bistvu lepa.

Mipe ::

Morda nisem bil preveč jasen. Kaj on sploh hoče? Romanco s kuševanjem in morda še kaj več? Ali pa še naprej prijetno družbo? To dvoje se v teh mladih letih kaj rado izključuje. Ko si enkrat par, ne moreč več nazaj, dokler ne odrasteš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mipe ()

galu ::

ejQ je izjavil:

galu je izjavil:

Ali si tak pesimist, ali pa zgolj skrajen oportunist, kateremu še sodomija (pač ni življenjski partner) kot last resort ne bi bila problem. Which one is it?
A ni Phantomeye lih nasprotje pesimista, če hoče dat zvezi šanso?


Kaj je poanta zveze, če njen namen ni držati?

Seveda predpostavljam, da vemo razlikovati med konkretno zvezo in aferami, erotičnimi masažami, poslovnimi pogodbami... :))
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

kr1ženska ::

Mipe je izjavil:

Morda nisem bil preveč jasen. Kaj on sploh hoče? Romanco s kuševanjem in morda še kaj več? Ali pa še naprej prijetno družbo? To dvoje se v teh mladih letih kaj rado izključuje. Ko si enkrat par, ne moreč več nazaj, dokler ne odrasteš.

Nekako si ne predstavljam, da bi tip pri 24ih letih, ki ima punco, ki mu je oh in sploh, uspel obvladovat tako močno svoje hrmone, da ne bi poizkusil kaj več... Oziroma, to mi morate vi povedat. Koliko časa se da zdržat??

Zgodovina sprememb…

dolenc ::

Vse so po svoje lepe, če ne tkoj pa po... glej amigo_no1

kr1ženska ::

dolenc je izjavil:

Vse so po svoje lepe, če ne tkoj pa po... glej amigo_no1

Kva ti se ga res rabiš napit, da vidiš kje kako luštno? Jest bi se na tvojem mestu mal zamisnla... Al pa za začetek vsaj spremenila lokacijo

Nesta ::

Ista situacija nekaj let nazaj :) Now we are married :)

kr1ženska ::

Nesta je izjavil:

Ista situacija nekaj let nazaj :) Now we are married :)

Resno? Kul. Očitno se da speljat. Dej pol temule modelu OP po ZS povej kak je tole zalaufal. Tle je itq še sam trololo.

amigo_no1 ::

kr1ženska je izjavil:

dolenc je izjavil:

Vse so po svoje lepe, če ne tkoj pa po... glej amigo_no1

Kva ti se ga res rabiš napit, da vidiš kje kako luštno? Jest bi se na tvojem mestu mal zamisnla... Al pa za začetek vsaj spremenila lokacijo

Ni to mislil temveč: študentarija, žurka -> alko/stuff in se zgodi tudi če se OP po neki čudni logiki misli "zadrževati" (če se 2 privlačita je samo vprašanja časa).
Čeprav ne vem v čem je tu pravzaprav problem, starostna meja prvega spolnega odnosa vsako leta pada
http://giannakabanna.blogspot.com/2006/...
Čeprav se je starostna meja za prvi seks z dobrih 18 spustila na 16 let, je mladoletnih mamic vse manj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

ejQ ::

kr1ženska je izjavil:

Zakaj bi se to izključevalo? Lahko mu je bila najprej samo luštna pa se je pol zaljubil vanjo ali mu je bla njprej kul po karakterju in je šele pol dojel kuk je v bistvu lepa.
Mipe je hotu rečt (pomoje), da naj premisli ali mu je res všeč, ali ne, in ali se torej splača al pa ne splača o morebitni zvezi še naprej razmišljat.

galu je izjavil:

Kaj je poanta zveze, če njen namen ni držati?
oracle reče, da pozna dve, ki sta bili v zvezi 9 let (kar je ogromno, a ni?), katero sta začeli pri 13ih/15ih letih. Phantomeye reče, da ni s tem nč narobe. Zveze se pač končajo. Ti ga označiš za oportunista, ker če nisi z žensko do konca življenja, se nima smisla trudit. A maš ti kakšen radar, ki ti pove, da tale je pa taprava in bo tvoja doživljenska partnerica? Ni blo nč trial and error-jev pr teb?

Nesta je izjavil:

Ista situacija nekaj let nazaj :) Now we are married :)
Nemogoče. Baje se to ne da.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: ejQ ()

Rias Gremory ::

@OP
Kaj novega?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

kr1ženska ::

amigo_no1 je izjavil:

kr1ženska je izjavil:

dolenc je izjavil:

Vse so po svoje lepe, če ne tkoj pa po... glej amigo_no1

Kva ti se ga res rabiš napit, da vidiš kje kako luštno? Jest bi se na tvojem mestu mal zamisnla... Al pa za začetek vsaj spremenila lokacijo

Ni to mislil temveč: študentarija, žurka -> alko/stuff in se zgodi tudi če se OP po neki čudni logiki misli "zadrževati" (če se 2 privlačita je samo vprašanja časa).
Čeprav ne vem v čem je tu pravzaprav problem, starostna meja prvega spolnega odnosa vsako leta pada
http://giannakabanna.blogspot.com/2006/...
Čeprav se je starostna meja za prvi seks z dobrih 18 spustila na 16 let, je mladoletnih mamic vse manj.

In starostna meja uživanja drog, pa cigaret... A se moramo res it statistiko? Bodo šli drugi nažgani za volan, pa zakaj ne bi šli še mi. K pa vem. Jaz sem vedno rada razmišljala vsaj malo s svojo glavo.. Čudna sm.

ejQ A te smem vprašat, zakaj si tako negativno nastrojena? Al sem sam jaz dobila tak občutek...

ejQ ::

@kr1ženska
Zakaj nastrojena? Sem samo (dobronamerno) razložila neki, za kar se mi je zdelo, da si ti napačno razumela.

globalna80 ::

@ekr1zenska Danes je luna v škorpijonu, od tu lahko izvira morebitna nastrojenost. energije pač

Drugače je pa point zveze, da se oba osebnostno razvijata, dopolnjujeta, pridobivata izkušnje, se učita na napakah, pridobivata življenjsko modrost in se približujeta bolj popolni osebnosti. In mešata seksualno energijo v veliko arkano :)
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

Rias Gremory ::

@globalna
Je kje na internetu tudi koledar kjer ti po horoskopih napiše kdaj je primerna sezona parjenja?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

dolenc ::

Ko bo luna v zajcu

Mesar ::

Luno najt nažgan je heba, to vsi vemo. Zajci pa so že vsi v skrinji.
Your turn to burn!

galu ::

ejQ je izjavil:

galu je izjavil:

Kaj je poanta zveze, če njen namen ni držati?
oracle reče, da pozna dve, ki sta bili v zvezi 9 let (kar je ogromno, a ni?), katero sta začeli pri 13ih/15ih letih. Phantomeye reče, da ni s tem nč narobe. Zveze se pač končajo. Ti ga označiš za oportunista, ker če nisi z žensko do konca življenja, se nima smisla trudit. A maš ti kakšen radar, ki ti pove, da tale je pa taprava in bo tvoja doživljenska partnerica? Ni blo nč trial and error-jev pr teb?


Ne, jaz pravim da je iskanje zlata v že izropani jami pač neproduktivno početje. Ti si pa original quote razumela kot vrtanje po neki random jami... // če se izrazim bolj simbolično.

Sej vem kaj misliš, in imaš prav na svoj način. Le mojega konteksta ne razumeš.:D
Tako to gre.

RuffV ::

Uf to ste pa res veliko napisali. In kar nekaj dobrih nasvetov.
Glede situacije je pa takole danes sva zopet plesala in ko sva bila oba tako zagreta, sva se v nekem trenutku spogledala, jaz sem se približal in jo nežno poljubil... Dekle se ni upiralo in ji je učitno ugajalo, jaz sem pa zadevo hitro obrnil na šalo, ker nama je bilo kar malo nerodno. Na srečo nihče ni videl :$. Potem sva se normalno razšla, a je bilo čutiti precej napetosti v zraku, predvsem ker jo je "pobral" oče.
Dejansko ne vem, če sem pripravljen na neko zvezo z toliko mlajšo punco. Saj se kar ne mislim z njo postarati in ne vem še kaj vse tukaj pišete, tudi sam imam občutek, da sem še premlad za take zadeve. Drugače pa še vedno žuram in podobne zadeve. Zmeden sem predvsem, to je kar velika dilema :S.

P.S. Nism troll - anonimnost (iz očitnih razlogov) je vzrok.

Rias Gremory ::

Mogoče boš kasneje obžaloval če ne boš probal ampak v tem primeru je pač velika verjetnost da se čez nekaj let zaplete zadeva (mislim breakup).
Torej če boš probal ti priporočam, da imaš nizka pričakovanja ker potem ne boš tako razočaran če bo šlo kaj narobe. Pa ne oziraj se na to kaj pravi družba.

p.s.: Uživaj trenutke z njo.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Zgodovina sprememb…

1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mayer (Planet TV) "lovi pedofile" po TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7611017 (8633) vostok_1

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15539507 (29299) vostok_1

Razlika v letih (fant -punca 10let) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12233897 (23789) dzinks63
»

Bojkotirajmo 24ur.com (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10522836 (19182) imagodei

Več podobnih tem