Forum » Šola » Predstavitev diplomske naloge
Predstavitev diplomske naloge
Fukomuko ::
Ker še nisem bil nikoli na zagovoru diplomske naloge, prosim za koristne napotke, ki bi mi prišli prav pri predstavitvi. Sicer z retoriko nimam težav, a kljub temu kakšen nasvet ne škodi.
Še posebej me zanima, kakšne uvodne besede izbrati (pozdrav + vse kar spada zraven pred pričetkom vsebine) in kaj reči tik po zaključnem delu predstavitve?
Morda še za povrh poveste, kaj narediti v primeru, če ne znaš dobro odgovoriti na katero izmed zastavljenih vprašanj?
Še posebej me zanima, kakšne uvodne besede izbrati (pozdrav + vse kar spada zraven pred pričetkom vsebine) in kaj reči tik po zaključnem delu predstavitve?
Morda še za povrh poveste, kaj narediti v primeru, če ne znaš dobro odgovoriti na katero izmed zastavljenih vprašanj?
FiDeK ::
Verjetno se to, kaj pričakujejo od tebe, razlikuje od fakultete do fakultete. Na FRI ni stvar nič posebnega. Ne rabiš nobenega uvodnega govora in epskega zaključka Saj komisija ve zakaj je tam, ti na kratko predstaviš svoje delo in odgovoriš na kakšno vprašanje. Vprašanja se kolikor toliko nanašajo na tvoje področje ali pa so v stilu "kako bi lahko to drugače naredil", "kje bi to lahko uporabil", itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 21345 (4479) | guestalison9 |
» | Brezposelnost mladihOddelek: Loža | 2668 (1036) | SimplyMiha |
» | Pravilo oblačenja študentov (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12850 (10143) | Unknown_001 |
» | Diploma na faxuOddelek: Loža | 7359 (5947) | Invictus |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 51909 (31474) | gzibret |