Forum » Programska oprema » Resolucija v Photoshopu
Resolucija v Photoshopu
Sakew ::
Pozdravljeni,
Imam problem s Photoshopom in sicer z resolucijo. Ko odprem datoteko mi drastično zniža resolucijo in slika postane precej slabše kvalitete. Poleg tega postanjejo linije zelo grobe. To se dogaja tudi s črtami in objekti, ki so celotno narejeni v Photoshopu. Logo na primer. Ko to sliko odprem normalno v mapi je s sliko vse v redu. Tudi po obdelavi v PS. Torej, mi lahko kdo pove kje bi lahko spremenil resolucijo ker je slika slabe kvalitete le v PS in nikjer drugje, torej je problem v programu.
Hvala za odgovore!
Imam problem s Photoshopom in sicer z resolucijo. Ko odprem datoteko mi drastično zniža resolucijo in slika postane precej slabše kvalitete. Poleg tega postanjejo linije zelo grobe. To se dogaja tudi s črtami in objekti, ki so celotno narejeni v Photoshopu. Logo na primer. Ko to sliko odprem normalno v mapi je s sliko vse v redu. Tudi po obdelavi v PS. Torej, mi lahko kdo pove kje bi lahko spremenil resolucijo ker je slika slabe kvalitete le v PS in nikjer drugje, torej je problem v programu.
Hvala za odgovore!
- premaknil iz Zvok in slika: bluefish ()
bluefish ::
Ja, screenshot bi bil dobrodošel.
Ena taka trivialna. Imaš sliko odprto pri povečavi 100%?
Ena taka trivialna. Imaš sliko odprto pri povečavi 100%?
Sakew ::
Sem našel meni kjer se spremeni resolucija tako, da zdaj zadeva izgleda zelo dobro. Tudi pri vseh povečavah, 100%,200% itd. Hvala vseeno za odziv. =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FotkeOddelek: Pomoč in nasveti | 2286 (1559) | bluefish |
» | Nov ekran - elipseOddelek: Pomoč in nasveti | 5699 (5097) | Opkow |
» | Slike na spletni straniOddelek: Zvok in slika | 2480 (2122) | jype |
» | Photoshop + VektorOddelek: Programska oprema | 2621 (2312) | shark_nm |
» | program za obdelavo slikOddelek: Izdelava spletišč | 1449 (1364) | Doman |