» »

Flight Unlimited 3

Flight Unlimited 3

Popaj ::

Kaj ve kdo ki bi lahko dobo kaki patch, da bi mi laufo Flight Unlimited 3 v XP-jih? Sem isko v gogleju pa nisem nič našo....

Bremzi ::

To tudi mene zanima. Sem že malo gledal, pa še nič nisem našel. Mogoče pa boš ti na sledečih naslovih:
www.avsim.com
www.simviation.com

Good luck in če boš kej našel, mi prosim poročaj.

LP

Slide ::

Morem reči da sm velik ljubitelj letalskih simulacij in ponosno povem da imam vse 3 različice FU in to original. In mi ni blo škoda stran vršt 10 čukov. Samo danes so drugi časi in tehnologija gre naprej. Zato priporočam Flight Simulator 2002, ki je mnogo boljši od FU3 kar se grafike tiče, realizem pa tudi konkurira, tako da se ne preveč sekirat če ne dela FU3 v XP. Tako kot v FU3 imaš tudi v FS2002 komunikacijo z ATIS, pa FC, tako da je vzdušje podobno če ne včasih celo boljše. Imaš tudi IFR in VFR flight, kar se mi zdi da je mal boljše obdelan kot pri FU3. Edino kar je škoda je ko se zaletiš se simulacija ustavi :D.
Drugače pa še nisem poskusil ali dela FU3 v XP, ne da se mi instalirat 3 cdejev in še 2 za San Francisko :\. Kako pa to da ne dela kaj pa napiše???

Boeing ::

FU3 dela brez problemov na XP-jih, včasih je vir problema lahko grafika oz. nje driver.

Se pa dobi en patch za FU3, ki popravi nekaj malih napakic in doda nekaj izboljšav. Jaz ga imam, ampak ko je šla stran od LG dol, se ga ne da dobiti nikjer več na netu, tako da če kdo rabi, je moj mail v profilu.

LP B.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft account

Oddelek: Pomoč in nasveti
141268 (924) MIHAc27
»

Izdelava modifikacij in trženje le teh

Oddelek: Igre
91290 (881) Kamran