Forum » Kaj kupiti » Kateri stenski nosilec za LCD 32"?
Kateri stenski nosilec za LCD 32"?
supaFlaj ::
Vsak predlog bi bil dobrodošel. Pogoj je edino, da je v Sloveniji možno kupit, pa v cenah normale :)
Šimpanz ::
Jaz sem jih gledal v Bigbangu pa Harviju pa so bili ful dragi (mislim da od 70-100 eur). Potem pa sem šel nekaj iskat v Bauhaus in sem našel nosilce za malo pod 40 eur. Pojdi pogleda še tja.
JanK ::
Sam sem zadevo resil za nekaj evrov. Dva 20cm kosa kvadratne alu cevi 2x2cm, na eni stranici 4 luknje za vijake za v TV, na drugi stranici 4 vecje luknje skozi katere vijacis vijake v TV, na zgornji izmed dveh vecjih pa potem obesis TV na steno na dve kljukici. TV je lepo fiksen, cisto ob steni (dovolj za hlajenje), ni sans, da bi se snel.
Zvezdica27 ::
lp,
bi ti to slikal ali samo na hitro narisal shemo nosilca (ni premikanja - koti?) - tudi sam iščem in so cene za to prav nore... zaradi dveh otrok pa ni časa za igranje s švasaparatom.
zz
bi ti to slikal ali samo na hitro narisal shemo nosilca (ni premikanja - koti?) - tudi sam iščem in so cene za to prav nore... zaradi dveh otrok pa ni časa za igranje s švasaparatom.
zz
supaFlaj ::
V Leclercu jih majo za okrog 30 EUR.
JanK - tvoj patent je res dober ampak, naklona pa ne moreš uravnavat.
JanK - tvoj patent je res dober ampak, naklona pa ne moreš uravnavat.
JanK ::
No, mi je koncno uspelo najti cas za narediti fotografije nosilca:
In ja, se ne da obracati. Lahko ga malo nagibas naprej-nazaj. Ampak pri meni je to irelevantno, ker je TV tocno nasproti kavca in tocno v pravi visini.
Stranski pogled: Bela kvadratka sta samolepljiva kosa filca preko spodnjih lukenj - da se ne podrgne stena.
Naris (ne gledat kako je pobarvano :) Vijaki so kar tisti s katerimi je bil privita originalna "noga".
In ja, se ne da obracati. Lahko ga malo nagibas naprej-nazaj. Ampak pri meni je to irelevantno, ker je TV tocno nasproti kavca in tocno v pravi visini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220449 (48768) | nergac |
» | [Hi-Fi] - Slike vaših sistemovOddelek: Zvok in slika | 11348 (4550) | Janac |
» | NMT Egreat EG-M31C: stabilno, tiho in hladnoOddelek: Zvok in slika | 4260 (2495) | Bellzmet |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8521 (7916) | opeter |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11912 (10740) | urosbe |