» »

Muzej Ferrari-Maranello

Muzej Ferrari-Maranello

Map ::

Že dalj časa se odpravljam v Ferrarijev muzej v Maranello. Še prej pa bi se rad pozanimal, če je sploh vredno. Kako je muzej urejen, zanimiv itd. proti BMW-jevem in Mercedesovim muzejem? Imajo simulator vožnje kot v Mercedesovim mezejem oz. tudi kje drugje? In še najpomembnejše, je možno po progi zapeljat Ferrarija? V BMW-jevem muzejem moraš imeti izpit, podpišeš pa še nek list, da v primeru nesreče poplačaš nastalo škodo, kako pa je s tem v Ferrarijevem muzeju? Hvala za vse odgovore.

Tutankhamun ::

Urejeno je. Nimajo simulatorja. Kako je na BMW in Mercedes ne vem. Ferarija je možno zapeljat, po cesti ne po progi. 50 eurov če si sam 80 evrov (15 minut) če gre še kdo s tabo(zadnji sedeži). Na sovoznikovem sedežu sedi en tip pa snemajo te. Na koncu dobiš video na cd s tvojo vožnjo :D. Če še koga uzameš s sabo je ndeini avto california... Avto je tko al tko zavarovan! Pač testna vožnja.
Parking je pa tut urejen. Ne tko kot pri lamborginiju k iščeš parking k mal prtegnen... Morš se prej najavt, če hočeš na njihovem parkingu parkirat pa it pogledat proizvodnjo...
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

ManDriver ::

Jap, kakor je napisal predhodnik, Ferrarija je možno peljat, vendar po lokalni cesti, ne po progi, kar zna bit omejitev. Aja, pa na sovoznikovem sedežu ni nujno, da sedi tip. Z malo sreče je lahko tudi hostesa :-) Kar se tiče ogleda proizvodnje, nam ni ratalo, mislim da sploh ni opcije za "tržni" ogled.
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?

Map ::

Aha, če greš sam, plačaš 80€ za 15 min, če pa gre še kdo s tabo pa je 50€ 15 min na osebo. Če sta dva ali več se voziš s californio, voziš pa se po lokalni cesti. Probat pa verjetno ne moreš pospeškov pa kolk gre na lokalni cesti, to je edina ovira. Sem prej mislu, da lahk po progi pelješ ker majo zraven tisto Fiorano progo.

Tutankhamun ::

ne kontra. Če greš sam je 50. Če maš kolega s sabo pa 80. Js sm šu 20 po lokalni. Un ti kr reče go go go, pa morš zahodt do konca :).

Voziš se pa približn 15minut. Dobr filing je.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Zgodovina sprememb…

Map ::

Aha, zastopm glede cene, sam a je to na osebo al pač daš 80€ za obadva. Kok jih lahk gre pa največ? Ja, reče ti go go go, sam čez omejitve pa vrjetn nesmeš al kako?

Tutankhamun ::

80 za dva. Že un ko sedi zadi je zlo bogi (noge ma čist narazn)! :)
Greš ćez omejitve brez skrbi :). Sej vrjetn tm kapsi mal tolerirajo ferrarije :). Js sm šu okol 200 :), to kr use prehitiš, bejba mi je skor vn padla. Sej tut avtov ni blo na cesti prov velik... Mogoče je bla lih taka ura, nevem.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Map ::

Še nekaj. Kakšne pa so kaj cene tistih malih modelčkov, obeskov, kakih kap itd...?

Tutankhamun ::

Nevem. Lih poceni ni. Js nism najdu nč zanimivga. Sm hotu eno velko marelo, pa se mi je zdela predraga. Sm šu raj se z avtom vozt :D
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit za avto.Vaja izven avtošole.

Oddelek: Na cesti
427064 (5719) globoko grlo
»

razlogi za tako vožnjo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13320686 (12757) šernk
»

Must see na poti v Francijo

Oddelek: Loža
81543 (1279) noraguta
»

Električni avtomobilčki, za znoret! (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
566465 (5007) imagodei

Več podobnih tem