Forum » Loža » Tabla za podjetje pred vhodom
Tabla za podjetje pred vhodom
omega_pet ::
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo ve, kdo dela tiste table, ki jih imajo večimoma odvetniki na ulicah, pred vhodom. Mislim, da so narejene iz stekla (danes sem potrkal na enih par v centru Ljubljane in je zagotovo steklo), cele črne in z zlatimi črkami.
Če si prav predstavlam, so narejene tako, da z nekim tiskalnikom natisnejo na zadnjo stran stekla zlate črke in črno podlago.. nalepka mislim, da skoraj sigurno ni.. Ali mogoče kdo ve, o čem govorim?
Na internetu in forumu ne najdem čisto nič..
Hvala.
zanima me, če kdo ve, kdo dela tiste table, ki jih imajo večimoma odvetniki na ulicah, pred vhodom. Mislim, da so narejene iz stekla (danes sem potrkal na enih par v centru Ljubljane in je zagotovo steklo), cele črne in z zlatimi črkami.
Če si prav predstavlam, so narejene tako, da z nekim tiskalnikom natisnejo na zadnjo stran stekla zlate črke in črno podlago.. nalepka mislim, da skoraj sigurno ni.. Ali mogoče kdo ve, o čem govorim?
Na internetu in forumu ne najdem čisto nič..
Hvala.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
NeMeTko ::
Vidiš tablo, vstopiš, vprašaš. What's the problem?
Ne vem, zakaj nebi povedali, kdo jim je naredil tablo.
Ne vem, zakaj nebi povedali, kdo jim je naredil tablo.
Zvezdica27 ::
lp,
pojdi do najbližjega graverja. Potem pa pojdi do kakega izven LJ da bo pol ceneje. Povej akj bi rad in kako.
zz
pojdi do najbližjega graverja. Potem pa pojdi do kakega izven LJ da bo pol ceneje. Povej akj bi rad in kako.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako šifrirati zunanji disk Bitlocker ali WD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (1777) | MrStein |
» | Diplomska nalogaOddelek: Šola | 6876 (5457) | technolog |
» | Lektoriranje / tisk diplomskeOddelek: Šola | 8433 (2009) | thramos |
» | Kam z mojim člankom?Oddelek: Slo-Tech | 2222 (1274) | Lincolin |
» | Joli za zgodovino!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2240 (2240) | Lee_Nover |