Forum » Na cesti » Vozniški izpit - avto
Vozniški izpit - avto
Slo-One ::
Mislim, da tudi ta tema še manjka, toraj za vse, ki opravljamo ali pa ste opravili vozniškega.
Jutri ga bom delal prvič in v Mariboru. Kakšni napotki preden (resnično upam da ) naredim.
Jutri ga bom delal prvič in v Mariboru. Kakšni napotki preden (resnično upam da ) naredim.
black ice ::
Pazi predvsem na kolesarje in pešce, mrtve kote, čekiraj ogledala (obračaj glavo, ne samo z očmi preleteti). Jaz sem imel predvsem z zadnjim probleme, mi je dečko s kravato kar precej težil zaradi tega. Kljub temu, da sem obvladal avtomobil veliko bolje kot večina začetnikov.
Pa vozi dinamično, ne cincaj. Za +-5km/h ti ne bo nihče težil :)
Pa vozi dinamično, ne cincaj. Za +-5km/h ti ne bo nihče težil :)
Mesar ::
Pazi na kolesarje, pesce, vse udeležence v prometu, ... ogledala, mrtvi koti, če ne veš kdo ima kdaj prednost si že zaključil.
Your turn to burn!
Oktan ::
Lep pozdrav
Naredil sem izpit, in me zanima če se lahko vozim tudi s tistim potrdilom ki ga dobim na izpitnem centru (a4 list) ali se lahko vozim šele z tistim začasnim listkom ki ga dobim ko čakam da naredijo izkaznico?
Naredil sem izpit, in me zanima če se lahko vozim tudi s tistim potrdilom ki ga dobim na izpitnem centru (a4 list) ali se lahko vozim šele z tistim začasnim listkom ki ga dobim ko čakam da naredijo izkaznico?
ejQ ::
A ni tisto potrdilo za to, da lahko dvigneš izpit, ne pa prov izpit?
Jse spomnem, ko sm šla s potrdilom po izpit, in ker se mi ni dal na bus, sm se zapeljala 1 km do fanta, od koder je nato on pelu. Sm se počutla k badass.
Jse spomnem, ko sm šla s potrdilom po izpit, in ker se mi ni dal na bus, sm se zapeljala 1 km do fanta, od koder je nato on pelu. Sm se počutla k badass.
miraldi ::
Mislim da se lahko bp voziš z tem potrdilom da si uspešno opravil izpit pač nimaš še narejene izkaznice. Ko sem ga jaz naredil 4leta nazaj sem se tudi vozil z tem potrdilom.
Napovni rezervoar pa pejt na eno turo. Pa varno vožnjo ti želim
Napovni rezervoar pa pejt na eno turo. Pa varno vožnjo ti želim
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Boone ::
Ne smeš se vozit samo s potrdilom. Ker nisi vpisan v register voznikov. Ko boš dal delati izpit, te vpišejo v register in dobiš en kartonček. S tistim se potem lahko voziš, dokler ne dobiš izpita. Pa en osebni dokument potrebuješ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniško dovoljenjeOddelek: Na cesti | 14978 (6759) | BivšiUser2 |
» | Vozniski izpit za kategorijo cOddelek: Loža | 15893 (8397) | Pečo89 |
» | Napake pri izpitni vožnji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 49141 (29087) | gddr85 |
⊘ | VozniškaOddelek: Na cesti | 6539 (5940) | Assass1n |