Forum » Kaj kupiti » kupujem fan controler/regulator obratov
kupujem fan controler/regulator obratov
nofaith ::
Kupujem regulator obratov do 40€. Imeti mora najmanj 4 kanale... Najraje 6. In mora imeti funkcijo da lahko venzilatorje izklopiš. Ma kdo kakšno idejo. Najraje bi kupil v sloveniji. Dinokomp/funtech... Lahko tudi druge trgovine. Hvala za vso pomoč že vnaprej.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
nightbird ::
za 4-kanale in ugašanje je meni osebno najbolj všeč nzxt sentry 2 http://www.mimovrste.com/artikel/223001...
zadeva ful dobro zgleda in touchscreen je zelo odziven in OK :D sam sem ga mel en čas in je bil super. vendar so prve verzije mele neko napako in je pri določenih ventilatorjih prišlo do brnenja. v novejših bi naj bilo kul :)
zadeva ful dobro zgleda in touchscreen je zelo odziven in OK :D sam sem ga mel en čas in je bil super. vendar so prve verzije mele neko napako in je pri določenih ventilatorjih prišlo do brnenja. v novejših bi naj bilo kul :)
nofaith ::
No hvala. Upam da ne bo brnelo tudi pri meni. Mi znaš svetovat še kakšne tihe 120mm ventilatorje.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
nightbird ::
ventilatorji
meni so svetovali noiseblockerje. sicer ti ne morem iz lastnih izkušenj povedati kako so, ker jih nazadnje nisem kupil :) sem preveč v drugo investiral :)
meni so svetovali noiseblockerje. sicer ti ne morem iz lastnih izkušenj povedati kako so, ker jih nazadnje nisem kupil :) sem preveč v drugo investiral :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regulator obratov, kateri?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3184 (2282) | Shadow666 |
» | ventilatorji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6390 (5266) | Pro_moted |
» | Ventilatorji in fan controllerOddelek: Strojna oprema | 862 (799) | freesty |
» | NZXT Sentry 2 , 7 ventow z uporabo 3 pin y splitterOddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1822) | nightbird |
» | Kupujem ohišjeOddelek: Kaj kupiti | 891 (800) | LordPero |