Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč! Windows se ne zažene!
Pomoč! Windows se ne zažene!
hofko ::
Pozdravljeni!
Danes zjutraj sem se odločil da si dam za default operacijski sistem Ubuntu 12.04. Poleg Ubuntu-ja imam inštaliran Windows 8. Te nastavitve sem spreminjal s programom FreeBCD. Vse programe in datoteke imam še vedno na računalniku in vse so dosegljive in Windowsi so še vedno inštalirani. Vse je tako kot je bilo, a ne morem prižgati Windowsov, jih pa potrebujem.
A lahko jaz kako, vsaj enkrat pridem do Windowsov?
se da zagneti Windowse iz Grub-a?
Hvala v naprej,
Hofko
Danes zjutraj sem se odločil da si dam za default operacijski sistem Ubuntu 12.04. Poleg Ubuntu-ja imam inštaliran Windows 8. Te nastavitve sem spreminjal s programom FreeBCD. Vse programe in datoteke imam še vedno na računalniku in vse so dosegljive in Windowsi so še vedno inštalirani. Vse je tako kot je bilo, a ne morem prižgati Windowsov, jih pa potrebujem.
A lahko jaz kako, vsaj enkrat pridem do Windowsov?
se da zagneti Windowse iz Grub-a?
Hvala v naprej,
Hofko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V čudnih časih izšel novi Ubuntu 17.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 31251 (26617) | SuperVeloce |
» | Microsoft preizkuša reklame v meniju Start v Windows 10Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26563 (18368) | krneki0001 |
» | Linux in WineOddelek: Operacijski sistemi | 1993 (1533) | Icematxyz |
» | Ubuntu Karmic Alpha 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8760 (6324) | poweroff |
» | Ubuntu pripravlja 'AppStore' (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8652 (6612) | preem |