Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik v mirovanju dela pa se sam ugasne
Računalnik v mirovanju dela pa se sam ugasne
djforever ::
Lp, kolega mi je pisal in sicer da mu računalnik ugaša v mirovanju, dela eno uro potem pa ugasne
Morem povedati da sma pred kakimi 3mesci poslala maticno na servis zaradi biosa, ker je bila crna slika,
Maticno sem poslal brez procesorja in drugih stvari,
Ko sma jo dobil nazaj sem jo namazal s termalno pasto(procesor)
Kje bi bil problem?
Lp
Morem povedati da sma pred kakimi 3mesci poslala maticno na servis zaradi biosa, ker je bila crna slika,
Maticno sem poslal brez procesorja in drugih stvari,
Ko sma jo dobil nazaj sem jo namazal s termalno pasto(procesor)
Kje bi bil problem?
Lp
- polepsal: Mavrik ()
andrej_andro ::
Pozdravljeni
Imam en problem, ko dam računalnik v stanje mirovanja, se mi večina računalnik izklopi, ekran nima več signala in podobno. Vendar se pa še sliši vrtenje ventilatorja, lahko da je še kaj drugega ostane prižganega. Ali je možno na kakšen način to urediti, da se izklopi vse.
Hvala lepa in lp
Imam en problem, ko dam računalnik v stanje mirovanja, se mi večina računalnik izklopi, ekran nima več signala in podobno. Vendar se pa še sliši vrtenje ventilatorja, lahko da je še kaj drugega ostane prižganega. Ali je možno na kakšen način to urediti, da se izklopi vse.
Hvala lepa in lp
einstein :P ::
@djforever
se je tudi meni podobno dogajalo in je čas rešil težavo (kar na enkrat se je težava odpravila)
se je tudi meni podobno dogajalo in je čas rešil težavo (kar na enkrat se je težava odpravila)
STAY OUT OF MY TERRITORY!
solatko ::
V orodju - možnosti porabe energije, so vse možne nastavitve, tudi vklop hibernacije (zadnja seja se posname na disk in windowsi se postavijo točno na tisto mesto), pri kateri se sistem postavi v nekaj sekundah.
Hibernacija izklopi celoten sistem, tudi napajanje, spanje pa le upočasni procese, sama mašina pa deluje.
Hibernacija izklopi celoten sistem, tudi napajanje, spanje pa le upočasni procese, sama mašina pa deluje.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5824 (5320) | opeter |
» | problem s stalnim sesuvanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1055) | zzokyy |
» | noče v stanje mirovanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1503) | matejkor |
» | Menjava RAMa med hibernateOddelek: Strojna oprema | 1720 (1485) | martinc |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2029) | In Extremis |