» »

Gamepad me zafrkava (Analog gumb)

Gamepad me zafrkava (Analog gumb)

HighBane ::

Imam gamepad speedlink striker 2 (14€ btw), ki ima navadno playstation postavitev gumbov. Potem pa še "Turbo" (tipka tipka, dokler je pritisnjena), "Macro", "Clear" in "Analog" toggle, stanje katerega mi pove prižgana/ugasnjena lučka (ki je med palicama, na sliki je bolj slabo vidna), ki mu ne vem točno namena, nek o zamenjavi osi.

Zdaj bi ga rad uporabljav na računalniku za NBA in Dark Souls. Samo mi ni več zanesljiv, ker se vsake toliko analog mode izklopi in mi začne lik teči sam od sebe v levo, drezanje palic pa nič ne pomaga. Gumbi pa delujejo normalno. Par dni mi je delal normalno, tretji dan pa se je to začelo. Imam ga že par let, samo ga nisem kaj dosti uporabljal. Da spet začne delat pritiskam "analog" in vrtim levo palico. Sam rabi kaih 5 sekund drezanja, da se vžge nazaj. Včasih se tudi za trenutek izklopi pa nazaj vklopi. Driverji si bili tisti, ki mi jih je win 7 dal gor, zdaj sem probal še z uradnimi, pa je isti problem. S kalibracijo nisem nič rešil in imam enak problem na dveh računalnikih.

Zdaj me zanima, če ima kdo kake izkušnje s tem problemom?

The Analog button allows you to switch to the control sticks' X and Y axes mode. This allows you to control the all-round view in many games. In digital mode, the left control stick is swapped with the right control stick. Analogue mode is activated as soon as the red LED illuminates.

huek111 ::

Crknil je rele za preklop med digitalnim in analognim sistemom cena popravila je 70€.
Sarkazem off! Nekje je slab kontakt (razstavi ga in preglej), še najboljše pa je, da ga vržeš v koš in namakneš novih 14€!

HighBane ::

Ga bom probal razstavit, sam ne vem kje bi bil slab kontakt, glede na to, da so skoraj vsi gumbi na eni plošči

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SPDIF/DIGITAL out na tablico?

Oddelek: Pomoč in nasveti
11824 (714) Cervantes
»

Logitech MouseWare bug (?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
272197 (1793) Swiwer
»