Forum » Pomoč in nasveti » winfast TV kartica-ni signala iz videorekorderja
winfast TV kartica-ni signala iz videorekorderja
balluf ::
Pozdravljeni.
Ker je zunaj toplo sem se odločil da bom presnel nekaj VHS kaset v digitalno obliko.
V računalniku imam WinfastDV2000 kartico,ki je že doolgo nisem uporabljal. Najprej sem ugotovil da sem med tem časom menjal na Win7 instalaciski cd ni za Win7. OK to sem rešil.
Priklopil Videorekorder preko skart-cinč konektorja vklopim PVR program na VHS vendar ne vidim nič.
Sem za test priklopil gor še Playstation2 in na CVBS dela.
Ali sem kaj pozabil ,kaj bi bilo lahko narobe.
Hvala za pomoč.
Ker je zunaj toplo sem se odločil da bom presnel nekaj VHS kaset v digitalno obliko.
V računalniku imam WinfastDV2000 kartico,ki je že doolgo nisem uporabljal. Najprej sem ugotovil da sem med tem časom menjal na Win7 instalaciski cd ni za Win7. OK to sem rešil.
Priklopil Videorekorder preko skart-cinč konektorja vklopim PVR program na VHS vendar ne vidim nič.
Sem za test priklopil gor še Playstation2 in na CVBS dela.
Ali sem kaj pozabil ,kaj bi bilo lahko narobe.
Hvala za pomoč.
sese12 ::
Pred časom sem tudi sam z Winfast presnel nekaj kaset, venar je bila kvalitea slike zelo slaba. Imam pa ravno naročeno Video Grabber. Mogoče tudi za tee zanimivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8647 (7377) | dottor |
» | presnemavanje vhs-cdOddelek: Zvok in slika | 5393 (3983) | sergejevic |
» | Posnetki iz VHS na DVDOddelek: Zvok in slika | 1710 (1552) | dimitrijus |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6061 (5749) | zavajon |
» | conner ctt800r-f "KASETE 400, 500MB -> DISK oz. CD ?!?Oddelek: Programska oprema | 1332 (1231) | simon |