Forum » Šport » Načrtovanje kolesarskih poti - višinska razlika
Načrtovanje kolesarskih poti - višinska razlika
shadeT ::
Ali je kje možno vpisat točko A in točko B in dobiti podatke o vzponih? Pač starši bi radi našli pot od A do B, ker pa ne poznajo nobene ceste in bi se radi izognili hribom so me prosili za pomoč. Jaz pa res ne vem, kje bi to izvedel?
Hvala za pomoč,
Miha
Hvala za pomoč,
Miha
JercSI ::
Jaz uporabljam Bikemap. Včasih malce preveč napiše višincev, ampak lahko vsaj vidiš kje gre cesta gor/dol.
shadeT ::
Odlično!
Hvala za predloge.. bikemap je uporaben da najdeš kakšno turo, google earth pa da ti jo najde. Sicer ne vem zakaj mi če preklopim na bike v Google earth ne naredi več poti. Samo za avto dela?
Hvala za predloge.. bikemap je uporaben da najdeš kakšno turo, google earth pa da ti jo najde. Sicer ne vem zakaj mi če preklopim na bike v Google earth ne naredi več poti. Samo za avto dela?
qwdl ::
Jaz uporabljam tega in se ne pritožujem:
Bikeroutetoaster
Imaš podatke od OSM in od googla in lahko izbiraš s čim se voziš.
Bikeroutetoaster
kixs ::
Jaz uporabljam tega in se ne pritožujem:
Bikeroutetoaster
Enako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Offline android navigacija (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8949 (1349) | SmeskoSnezak |
» | Google Maps dobil informacijo o dostopnosti parkiranjaOddelek: Novice / Android | 11105 (8506) | M.B. |
» | Sports trackerOddelek: Mobilne tehnologije | 7421 (5191) | Machete |
» | Zemljevid pohodniških potiOddelek: Programska oprema | 1371 (1080) | kixs |
» | Kateri program za planiranje potiOddelek: Programska oprema | 2900 (2715) | mjk |