Forum » Izdelava spletišč » Pregled spletne strani
Pregled spletne strani
dynr la ::
A je kdo, ki bi mu lahko poslal kodo moje spletne strani v HTML da jo pogleda in popravi če je kaj narobe in da mi pove če je vse kt mora bit?
neoserv ::
Kot je omenil @urosz, uporabi W3C validator.
Validiraš lahko tako CSS kot HTML kodo. V validator vpišeš samo URČL tvoje strani (npr. www.tvojastran.si) in ti bo takoj izpisalo napake oz. sporočilo, da je vse v redu.
Lahko si pa tudi namestiš kakšen dodatek za brskalnik, ki ti bo sproti kazal, ali so na tvoji strani napake ali ne.
Eden boljših in bolj preprostih je dodatek HTML validator za brskalnik Firefox.
Validiraš lahko tako CSS kot HTML kodo. V validator vpišeš samo URČL tvoje strani (npr. www.tvojastran.si) in ti bo takoj izpisalo napake oz. sporočilo, da je vse v redu.
Lahko si pa tudi namestiš kakšen dodatek za brskalnik, ki ti bo sproti kazal, ali so na tvoji strani napake ali ne.
Eden boljših in bolj preprostih je dodatek HTML validator za brskalnik Firefox.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [W3C] Folk se zajebavaOddelek: Izdelava spletišč | 1549 (1078) | Looooooka |
» | cenitev spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1684 (1161) | R33D3M33R |
» | ocenite stranOddelek: Izdelava spletišč | 2052 (1735) | Sivina |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6268 (5456) | webfreak |
» | HTML 4.01 standard in NS-Mozilla ter težaveOddelek: Izdelava spletišč | 1624 (1158) | Zzzzzzz |