Forum » Operacijski sistemi » Onemogocen dostop do dokumentov
Onemogocen dostop do dokumentov
Binji ::
Sm dobil za nalogo resit ene dokumente na disku, ki so bli zasciteni z geslom (WinXP). Ce jih probam skopirat al pa pogledat mi napise Access Denied.
Kako resit stvar???
Kako resit stvar???
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
- premaknil: Gandalfar ()
Mercier ::
Če nimaš administratorskih pravic na računalniku, lahko na novo inštaliraš windowse, daš disk v drug računalnik, ali uporabiš tole. Potem pač prevzameš lastništvo nad datotekami in si določiš vse pravice. (označiš potrebno>desni klik>properties>security>advanced....saj veš).
Aja, če je encyipted, obvezno uporabi on programček in daj stran kljukico pri encrypt contents to secure data (označiš potrebno>desni klik>general>advanced...)
Če le NTFS za.ebava, jaz uporabim winzip in skomprimiram (z opcijo brisanja orginala - itak hočem takrat premaknit in mi ne pusti).
Aja, če je encyipted, obvezno uporabi on programček in daj stran kljukico pri encrypt contents to secure data (označiš potrebno>desni klik>general>advanced...)
Če le NTFS za.ebava, jaz uporabim winzip in skomprimiram (z opcijo brisanja orginala - itak hočem takrat premaknit in mi ne pusti).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
ToniT ::
Glede na to da je zadeva verjetno zakriptirana z EFS, jaz ne bi na novo nalagal Windowsev, ampak bi skušal priti do administratorskega passworda in potem nadaljeval, kot je zgoraj opisano.
andrej ::
tocno. ce je zasifrirano z EFS NIKAKOR ne prepisuje trenutne instajacije winsow, ker bodo sli podatki za vedno bye bye...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7- skrite datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (747) | McMallar |
» | Windows EnkripcijaOddelek: Operacijski sistemi | 1620 (1257) | DMouse |
» | pomagajte bumberjuOddelek: Operacijski sistemi | 1091 (875) | Mercier |
» | Pomoč pri particijahOddelek: Pomoč in nasveti | 904 (787) | CaqKa |
» | Help, Help,..... Enkripcija v NTFS !Oddelek: Programska oprema | 1056 (920) | ||_^_|| |