Forum » Kaj kupiti » Setup
Setup
BeyondEverything ::
Evo taksen setup sem sestavil za pc:
Procesor Intel Celeron 1400MHz/100, 256kC. BOX
ali
Procesor AMD K7 Thunderbird 1.4GHz, Socket A, 266
ali
Procesor AMD XP2000+ Palomino, Socket A, 266
Spominski modul 512MB SDRAM, 133MHz
Trdi disk IBM Vancouver 120GB, 7200rpm
CD-ROM Samsung, 52x hitrost, vgradni, IDE
Zvocna kartica Creative Labs Live Player 5.1
Graficna kartica ATI RADEON 9000, 64MB DDR, TV-out
Nekak tko.Maticne in towerja se nisem izbrou, predlagajte.Upam za ksn nasvet kaj se pr takm setupu splaca kaj ne, kaj bi blo boljse itd itd...
Procesor Intel Celeron 1400MHz/100, 256kC. BOX
ali
Procesor AMD K7 Thunderbird 1.4GHz, Socket A, 266
ali
Procesor AMD XP2000+ Palomino, Socket A, 266
Spominski modul 512MB SDRAM, 133MHz
Trdi disk IBM Vancouver 120GB, 7200rpm
CD-ROM Samsung, 52x hitrost, vgradni, IDE
Zvocna kartica Creative Labs Live Player 5.1
Graficna kartica ATI RADEON 9000, 64MB DDR, TV-out
Nekak tko.Maticne in towerja se nisem izbrou, predlagajte.Upam za ksn nasvet kaj se pr takm setupu splaca kaj ne, kaj bi blo boljse itd itd...
Gejmer ::
Kupi tole plato:
EPOX 8RDA+ NF2 FW, LAN, SB 35.480
Če kupiš to plato potem velja to:
Bolje 256DDR Rama kot 512SDR.Plata SDRja ne podpira a tak ti rečem ker je res.
EPOX 8RDA+ NF2 FW, LAN, SB 35.480
Če kupiš to plato potem velja to:
Bolje 256DDR Rama kot 512SDR.Plata SDRja ne podpira a tak ti rečem ker je res.
Nanda yo?
Aja ohišje je izbira.Priporočam ti tole ohišje z navezi z napajalnikom enermax:
CHIFTEC CS601 srebrn brez napajalnika 19.120
ENERMAX EG365P-VE 350W ATX 17.100
(napajalc lahk vzameš cenejši)
aja procesor obvezno uzami AMD Athlon XP 2000+
lp
CHIFTEC CS601 srebrn brez napajalnika 19.120
ENERMAX EG365P-VE 350W ATX 17.100
(napajalc lahk vzameš cenejši)
aja procesor obvezno uzami AMD Athlon XP 2000+
lp
Nanda yo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gejmer ()
boštjan ::
BeyondEverything.ne seri s takimi proci in lepo kupi:athlon 1700+ Tbred B in 2X333(2700)DDR rame,ter Epox 8rda+ in lepo navij do 2000+.ne seri tudi z IBM diskom,da ne boš čes par dni skakal po slo-techu in se jokal zakaj je glasen,zakaj ono in podobno ali pa da ti bo po kakem letu crkno.lepo kupi western digital WD120JB(7200 in 8MB cache) in dobiš 3 leta garancije in zanesljiv ,ter kvaliteten disk.SB live ne boš rabil,če boš kupil epox 8rda+,ker je na plati kakovostna zvočna,tudi CD-ROM-a ne kopuj ampak CD-RW(pomisli na arhiviranje podatkov),jat ti priporočam yamaho F1 za 24k v JAE.Ohišje:en big tower.grafično:če nisi kaki veliki gajmer bo v redu,drugače 9000pro ali še bolje Ti 4200(ne kopuj inno).
freejack ::
malce off-topic
boštjan: ko si glih omenil zvočno na tej plati.. jst namreč nikol nisem razmišljal o integrirani zvočni, ker so se mi zdele zanič, zdej pa ne vem več. Kolk kvalitetne so te zvočne? (AC 97 6 kanalov, na Abitki) Se jih da recimo primerjat s kvaliteto pci kartic, creative, hercules, ipd.? Zanima me, ker sn ravno gledal eno abitko z to integrirano zvočno, pa nimam pojma al je zanič, solidno, al je dovolj za "navadnega" uporabnika? Drgač mam zaenkrat Herculesovo Gamesurround Muse XL, pa me mal zanima primerjava...
boštjan: ko si glih omenil zvočno na tej plati.. jst namreč nikol nisem razmišljal o integrirani zvočni, ker so se mi zdele zanič, zdej pa ne vem več. Kolk kvalitetne so te zvočne? (AC 97 6 kanalov, na Abitki) Se jih da recimo primerjat s kvaliteto pci kartic, creative, hercules, ipd.? Zanima me, ker sn ravno gledal eno abitko z to integrirano zvočno, pa nimam pojma al je zanič, solidno, al je dovolj za "navadnega" uporabnika? Drgač mam zaenkrat Herculesovo Gamesurround Muse XL, pa me mal zanima primerjava...
Klemenn ::
vsi ki imate 2.0 zvočnike..čist v redi je to..jzst bi dal notr tut sb 128
k itak noen ne opazi razlike..oz jo kdo..govorimo pa o tistih k mate navadne zvonike
k itak noen ne opazi razlike..oz jo kdo..govorimo pa o tistih k mate navadne zvonike
Una zvočna na Epoxovi plati podpira tudi 5.1 dolby sistem.Jz bom uporabljal Dolby Headphones(mam od Šajhajnzerja HD200).
Nanda yo?
freejack.zvočna na plati epox 8rda+ je dolby 5.1 in koliko sem jaz slišal se lahko primerja z SB Live oz. jo celo šiša.seveda pa je potrebno imeti tudi dobre zvočnike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16838 (8877) | Vlad Tepeš |
» | Pomoč pri nakupu računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1503 (1111) | cash1970 |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6612 (4671) | kloshar |
» | Kaj naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5340 (4157) | B_U_R_I |
» | Masina do 260k sitOddelek: Kaj kupiti | 764 (657) | kuglvinkl |