Forum » Kaj kupiti » Scaner Canon vs Genius
Scaner Canon vs Genius
SebyDiamant ::
Kupujem scaner za WIN XP. Izbiram lahko med Canon Lide 30 in Genius HR7X.
Kaj mi priporočate. Uporavljam ga večinoma za slike - dobra ločljivost in kvaliteta.
Kaj mi priporočate. Uporavljam ga večinoma za slike - dobra ločljivost in kvaliteta.
LUCCA_BRASSI ::
No tole bo malo mimo ampak vseeno Geniusa ne kupuj ker ne nekvalitetna roba .Canon verjetno je , ga ne poznam.
Sam uporabljam PLUSTEKA Optic pro ali drugo ime MUSTEK Optic pro in lahko ti zagotovim da je zelo kvaliteten ( zelo dobra skener glava )ima možnost tudi skenirat diase na 600x1200 (35mm dias raztegneš čez 17'' brez problema) in še nekaj lahko skenira 10 cm v globino kar pomeni da ostro prepozna predmete do 10 cm oddaljene od stekla
(recimo debela knjiga , ki ji hočeš naredit OCR) ali pa en predmet .
Pri nas imajov trgovinah novo generacijo v sivi barvi s 5 gumbi
odspredaj in ima odspredaj kot ene nogice od stolpa temnejše sive barve ) in je na USB za okoli 26.000,00 Hudo ti ga priporočam in se ga splača poiskat (večkrat je v TV prodaji na nemški QVC)
Sam uporabljam PLUSTEKA Optic pro ali drugo ime MUSTEK Optic pro in lahko ti zagotovim da je zelo kvaliteten ( zelo dobra skener glava )ima možnost tudi skenirat diase na 600x1200 (35mm dias raztegneš čez 17'' brez problema) in še nekaj lahko skenira 10 cm v globino kar pomeni da ostro prepozna predmete do 10 cm oddaljene od stekla
(recimo debela knjiga , ki ji hočeš naredit OCR) ali pa en predmet .
Pri nas imajov trgovinah novo generacijo v sivi barvi s 5 gumbi
odspredaj in ima odspredaj kot ene nogice od stolpa temnejše sive barve ) in je na USB za okoli 26.000,00 Hudo ti ga priporočam in se ga splača poiskat (večkrat je v TV prodaji na nemški QVC)
bf4ed ::
Ja ta Mustek je dober kolko sem videl na tv kak ti.
Kaj si ga zato kupil ker si ga tam videl?
Kaj si ga zato kupil ker si ga tam videl?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitaliziranje slik iz negativovOddelek: Sedem umetnosti | 5012 (3997) | Okapi |
» | Best buy skenerOddelek: Kaj kupiti | 1853 (1482) | Dr_M |
» | Kateri scannerOddelek: Kaj kupiti | 1248 (1120) | bili_39 |
» | Skeniranje diapozitivaOddelek: Programska oprema | 3672 (3564) | dr. Zgemba |
» | SkenrOddelek: Kaj kupiti | 1752 (1534) | PIII850 |