» »

Nenormalno vroče in suho poletje?!

Nenormalno vroče in suho poletje?!

krispe ::

Najprej en lep pozdrav vsem!

Zanima me kaj delate v teh (prekleto) vročih dneh, ko se temperature približajo ali celo dosežejo 35°C in več?

Mene blazno moti ta vročina in suša. Najbolj uživam, ko je 25°C ali malo manj. Zdaj pa se vsedeš na kolo pa se kar vlije s tebe :|
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Rias Gremory ::

Sam sem žal (preveč) na računalniku. Kakšnih 30°C me pa ne moti pretirano oz. sem se že navadil, če je pa kriza si pa vklopim "tavelki" ventilator.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

tpleko ::

dneve prespim. ni krize. se mi pa smilijo naše krave. jih bom moral začet tuširat če bo prehudo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tpleko ()

b00mer ::

Ce ne delam, sem doma. Po 16 uri, ko mi sonce zacne nabijat v sobo, dam na okno prevleko in ni panike :)

Blinder ::

krispe je izjavil:

Zdaj pa se vsedeš na kolo pa se kar vlije s tebe :|

rajši to kot pa da te premrazi ko greš po klancu navzdol
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

tpleko ::

je še kdo opazil, da je pri vročini še najbolj zajebano to, da razmišljaš, kako težko ostali ljudje/živali to prenašajo? se mi zdi, da je to genetsko zapisano v nas, da smo skrbeli za dojenčke v vročini, kateri težje prenašajo vročino kot odrasli.

ThinkPad ::

Na kolesu je urca dve čist ok tudi v najhujši vročini, saj ti skoz pihlja zaradi hitrosti. Men se "ulije", ko grem tečt za urco po odprtem terenu...

martincek1 ::

Meni je tako vreme zakon.

first_line ::

Jaz se vozim z avtom ki ima klimo in me vročina popolnoma nič ne moti 8-)

MisterR ::

V bistvu nima veze kaj delaš in kje delaš, važno je da spiješ dosti tekočine. S hladno vodo dosti lažje "preživiš" take dneve.
Seveda imam v mislih navadno vodo, iz pipe ali izvira in ne tistih z xyz okusi.

Invictus ::

Kolo je čisto super. Nič ne švicam, razen v klanec.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jype ::

krispe> Zanima me kaj delate v teh (prekleto) vročih dneh, ko se temperature približajo ali celo dosežejo 35°C in več?

S kolesom se vozimo. Hitreje greš, bolj je mraz!

jype je izjavil:

krispe> Zanima me kaj delate v teh (prekleto) vročih dneh, ko se temperature približajo ali celo dosežejo 35°C in več?

S kolesom se vozimo. Hitreje greš, bolj je mraz!

Končno razumem zakaj je omejitev na avtocestah 130km/h. Če bi šel hitreje bi zmrznil.

Jype pa razumevanje fizike :))

jype ::

To so že Beduini vedeli, da se kamele v puščavi ne sme preveč terat, da ne zmrzne.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

francek1 ::

V svinjsko vtočih dneh grem v finsko savno, pravkar sem v Olimju. Ko prideš iz 95 stpinj na 35 si ves srečen....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Blinder ::

če si zliješ vodo na glavo, pod soncem... ali potem te sonce bolj užge po glavi?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype je izjavil:

To so že Beduini vedeli, da se kamele v puščavi ne sme preveč terat, da ne zmrzne.

Sarkazem je vsa kar premore ta naš jype.

krho ::

Meni se letošnje poletje sploh ne zdi tako vroče. No dnevi že mogoče, se pa ponoči kar precej ohladi..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

blackmack ::

To poletje niti ni tako vroče. Men se bolj zdi, da je zadnjih 10 let z izjemo lani bilo nenormalno mrzlih. Pa tud v 90 se spomnim, da smo imeli redukcije vode, travo je tako zažgalo, da je blo vse naokrog rjavo. Mislim, da se sušna in vlažna obdobja izmenjujejo nekak na 7 let. Bolj mislim, da danes mediji napihujejo vse skupaj, kot pa je res. Pač morajo vse pisat senzacionalno (posebej 24kur). Vem tudi, da so prej včasih bla poletja, ko je blo vroče tud ponoči in si zunaj bil lahko v kratkih rokavih celo noč, pa si bil zašvican. Tud dedek je govoril, da so v njegovi maladosti meli tako sušna in vroča poletja, da so živali hranili z lubjem, ker je ostalo vse zažgalo.

Pač dandanes mediji delajo svoje. Čudno, da že vsak drugi dan ne pišejo, da bo konec sveta.

Malajlo ::

jype je izjavil:

Ampak čist zares!
Beduin jaha kamelo po puščavi, kjer je zelo vroče. Mimo njega pridirja kolesar, ki ga Beduin na kameli zaustavi in ga ogovori: "A, se ti je zmešalo ali kaj? A ti ni vroče, ker tako divjaš s kolesom?"
Pa mu nato kolesar odvrne: "Ja ljubi človek, če se bi ti malo znašel in tako hitel s to svojo kamelo, bi ti bilo veliko hladneje."
Kolesar se odpelje dalje, Beduin pa si reče sam pri sebi: "Joj, ta je pa res brihten, bom pa še jaz poskusil, da se vendar prepričam." Beduin brcne kamelo in ta gre malo hitreje. Brcne jo drugič in kamela gre še hitreje. Nato jo brcne še tretjič in kamela drvi, kot nora. čez par sto metrov kamela pade po tleh, ker pač ne zdrži tempa. Beduin se zbaše z nje in jo še v četrto brcne in reče: "A si zmrznila, al kaj?"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TUNIZIJA - Djerba

Oddelek: Loža
269237 (8467) AtaStrudl
»

37 stopinj!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
584422 (3440) flipflop

Več podobnih tem