Forum » Pomoč in nasveti » (Ne)popolno defragmentiranje
(Ne)popolno defragmentiranje
Xavier ::
Pozdravljeni
Svoj trdi disk sem z Defragglerjem že večkrat defragmentiral (tako hitro kot tudi polno) pa mi še vedno piše da je moj trdi disk 4% fragmentiran.
Je to normalno?
Bi lahko s katerim drugim programom za defragmentiranje dosegel 0% fragmentiranost?
Imam trdi disk s kapaciteto 1.5TB od česar je zasedenega samo 80GB. Na njem je ena particija.
Hvala za odgovore
Svoj trdi disk sem z Defragglerjem že večkrat defragmentiral (tako hitro kot tudi polno) pa mi še vedno piše da je moj trdi disk 4% fragmentiran.
Je to normalno?
Bi lahko s katerim drugim programom za defragmentiranje dosegel 0% fragmentiranost?
Imam trdi disk s kapaciteto 1.5TB od česar je zasedenega samo 80GB. Na njem je ena particija.
Hvala za odgovore
bluefish ::
Odvisno od načina. Poskusi še Start > Run > cmd > defrag x: -w -v (x je črka diska), če bo kaj efekta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
zuz3k ::
zdravo
situacija je takšna, disk se je defragmentiral ko se je zadeva zaklučka drug dan ni delal računalnik več,
ni bilo možno priti v windowse 7, računalnik je delal zelo počasi, kazal je samo tisti logo dobrodošli
niti safemode ni delal, tudi tipke včasih niso prijele za safe mode, bios itd..
Disk je totalno fuč, zdaj se ne da niti podatkov dobit iz njega
a je sploh možno da defragmentacija uštima disk, saj je namen defragmentacije da dela računalnik bolje?
pred tem opravilom je delal računalnik ok, le zelo se je grel, da ni to vzrok
lp
situacija je takšna, disk se je defragmentiral ko se je zadeva zaklučka drug dan ni delal računalnik več,
ni bilo možno priti v windowse 7, računalnik je delal zelo počasi, kazal je samo tisti logo dobrodošli
niti safemode ni delal, tudi tipke včasih niso prijele za safe mode, bios itd..
Disk je totalno fuč, zdaj se ne da niti podatkov dobit iz njega
a je sploh možno da defragmentacija uštima disk, saj je namen defragmentacije da dela računalnik bolje?
pred tem opravilom je delal računalnik ok, le zelo se je grel, da ni to vzrok
lp
Life is a psychological game.
amigo_no1 ::
Ssd hdd ?
Če ne, ga preveri z orodjem proizvajalca (live boot):
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Če ne, ga preveri z orodjem proizvajalca (live boot):
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
zuz3k ::
sicer ne rešujem jaz compa, ga nekdo ki se bolj spozna samo ni mi jasno kako je to možno sploh
že tolk let defragmentiram comp, da mi dela boljše, zdaj pa uniči disk
že tolk let defragmentiram comp, da mi dela boljše, zdaj pa uniči disk
Life is a psychological game.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DefregmentiranjeOddelek: Strojna oprema | 1645 (870) | RC37 |
» | OSX - sesut med defragmentiranjemOddelek: Operacijski sistemi | 1925 (1445) | mte |
» | kako z rami?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1603) | jurera |
» | Trdi disk mi melje kot zmešanOddelek: Pomoč in nasveti | 2156 (1617) | Nande |
» | Ali lahko disk vpliva na hitrost računalnika??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (912) | pivmik |