Forum » Programska oprema » DAEMON Tools problem
DAEMON Tools problem
dynr la ::
Pozdrav,
ko hočem s programom Daemon Tools pognat neko .iso adtoteko mi izpiše NAPAKO: Neregistriran razred. Zdej mi pa napiše: Knjižnica ni registrirana.
Kako naj to odpravim, da bo delovalo kot mora?
ko hočem s programom Daemon Tools pognat neko .iso adtoteko mi izpiše NAPAKO: Neregistriran razred. Zdej mi pa napiše: Knjižnica ni registrirana.
Kako naj to odpravim, da bo delovalo kot mora?
- spremenilo: dynr la ()
NeMeTko ::
Reinstall.
Se pri Daemon Tools večkrat dogaja, da se mu malo sfuzla. Reinštaliraš (po možnosti aktualno verzijo), pa spet lepo laufa.
Ne vem, morda mu ponagajajo kakšni MS Update-i, da ga vržejo iz tira. Reinštalacija je hitrejša, kot ugibanje zakaj bi vse lahko nagajal.
Se pri Daemon Tools večkrat dogaja, da se mu malo sfuzla. Reinštaliraš (po možnosti aktualno verzijo), pa spet lepo laufa.
Ne vem, morda mu ponagajajo kakšni MS Update-i, da ga vržejo iz tira. Reinštalacija je hitrejša, kot ugibanje zakaj bi vse lahko nagajal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Securom - igre se ne da inštaliratiOddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1151) | Zheegec |
» | Montiranje ISO slikeOddelek: Programska oprema | 2802 (2755) | racunalnicar |
» | DAEMON ToolsOddelek: Programska oprema | 4465 (4039) | BaRtMaN |
» | Win Vista HP in Daemon Tools - konfliktOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1631) | El Nino |
» | daemon toolsOddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (1416) | MrStein |