Forum » Kaj kupiti » Zaščita za MBP 15" unibody
Zaščita za MBP 15" unibody
HyperGL ::
Lep pozdrav,
čez nekaj dni, bom imel doma novega MBP 15" (navaden, ne retina) in bi ga rad zaščitil z enim pametnim hard case ovitkom, ker ga bom vlačil s sabo na teren za delo.
Zagledal sem se v naslednje:
MACALLY - ta se mi zdi najbolj primeren, bral sem edino, da zna priti do pregrevanja
INCIPIO
SPECK
saj jih je še malo morje, ampak tej trije so mi prvi padli v oči pa dosegljivi so mi, cenovno kot tudi glede na fizične trgovine.
Hvala za vse nasvete! :)
čez nekaj dni, bom imel doma novega MBP 15" (navaden, ne retina) in bi ga rad zaščitil z enim pametnim hard case ovitkom, ker ga bom vlačil s sabo na teren za delo.
Zagledal sem se v naslednje:
MACALLY - ta se mi zdi najbolj primeren, bral sem edino, da zna priti do pregrevanja
INCIPIO
SPECK
saj jih je še malo morje, ampak tej trije so mi prvi padli v oči pa dosegljivi so mi, cenovno kot tudi glede na fizične trgovine.
Hvala za vse nasvete! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater program za blagajno? Priporočite!Oddelek: Programska oprema | 8663 (4867) | simonn84 |
» | zice za protoboardOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2763 (2553) | Nummy |
» | Gigabyte Radeon HD 4870 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5177 (3403) | oberskitona |
⊘ | Še ena slaba izkušnja z Comtronom!Oddelek: Loža | 1838 (1290) | Stepni Volk |
» | AGT Mnenje; Kdo koga? ; zahvalaOddelek: Kaj kupiti | 3584 (2727) | kuglvinkl |