Forum » Šola » Lektoriranje angleškega povzetka
Lektoriranje angleškega povzetka
Fukomuko ::
Čez par tednov bom moral dati lektorirat angleški povzetek svoje diplomske naloge. Zanima me, če morda kdo pozna kakšen brezplačen angleški servis/forum, kjer jim to ni težko narediti? Verjamem, da native speakerju ni noben problem preletet besedila in na hitro popravit morebitne napake.
Ramon dekers ::
rufni si v google translate pa v word kjer ti v angleščini popravi napake - samopopravljanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
sid911 ::
Nimaš med znanci nobenega anglista?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
bluefish ::
Ramon dekers je izjavil:
rufni si v google translate pa v word kjer ti v angleščini popravi napake - samopopravljanje.Če se gre le za lektoriranje posameznih besed, ni problema. Drugo je preverjanje besednih zvez,...
Ramon dekers ::
ne, meni je word podcrtal tudi napacne besedne zveze. Sprva sem studiral kaj manjka, dodam been pa je bilo ok! Pa se ucis se sproti.
djordjevic ::
Ah, ja. Hudič je odštet 5 evrov, da zadevo pogleda nekdo, ki ve, kaj dela, a?
p.s.: Pogosto se pri 'lekturi' home-grown prevoda izkaže, da je slednji tako zanič, da je treba celoten povzetek prevesti še enkrat. Ampak ja - ni ga čez komot.
p.s.: Pogosto se pri 'lekturi' home-grown prevoda izkaže, da je slednji tako zanič, da je treba celoten povzetek prevesti še enkrat. Ampak ja - ni ga čez komot.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Človeški jezik (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17224 (13539) | kuall |
» | Google je postal neuporabenOddelek: Omrežja in internet | 6985 (5363) | Cervantes |
» | Prevod priporočila?Oddelek: Loža | 3075 (2603) | Mandi |
» | google prevajalnik,...triki oz. bugiOddelek: Loža | 5847 (4571) | eric_cartman |
» | Težave pri angleščini (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 19415 (18680) | Phantomeye |