» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
8 / 74
»»

globalna80 ::

Tilen je izjavil:

globalna80 je izjavil:

Zanima me zakaj je bila zbrisana tema "ali vas lahko opazujejo prek vašega TV sprejemnika? Dal sem kredibilnen link od znane ruske novičarske strani, ki jo je povzel tudi največji slovenski medij.

Zbrisal jo je Tilen.

Pravila

25. člen

No, vi se ne držite pravila, da se PNG izbriše ob večkratnem opravičilu. Sicer pa tudi niste pojasnili zakaj mi je ta PNG dodeljen. Menim da zato, ker se vam pač ne da preveč ukvarjat s pregledovanjem in trolanjem drugih uporabnikov in pač zaprete temo, meni odpiralcu "zanimivih in prometnih" tem pa dodelite naziv da vam ni treba nič obrazložiti ob zaprtju tem.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Vem, da pritožba ne bo upoštevana - kot vedno - pa vendar... Zakaj je bilo tole (ki je očitno šaljiva opazka) zbrisano, jype pa lahko druge zmerja s kmeti po mili volji?

Dvojni standardi much?

medenko ::

Mipe je izjavil:

Vem, da pritožba ne bo upoštevana - kot vedno - pa vendar... Zakaj je bilo tole (ki je očitno šaljiva opazka) zbrisano, jype pa lahko druge zmerja s kmeti po mili volji?

Dvojni standardi much?

Zato, ker jype ubergod, on lahko dela kar mu paše, pomoje je kolega z modi/admini.

https://slo-tech.com/forum/t520294/1899

čemu brisano?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

Daedalus ::

Ok gzibret... Argumentirano prosim, kaj je narobe s tem postom?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

gzibret ::

Vulgaren jezik (kombinacija kršenja določil 1. in 2. člena pravil). Tapravi se je oglasil....
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

Vulgaren jezik (kombinacija kršenja določil 1. in 2. člena pravil). Tapravi se je oglasil....

Če je to vulgaren jezik (gre se sicer za namerno pretiravnje, da bi mogoče uporabnik domen_ pa le pogruntal, kaj je narobe z njegovo "argumentacijo"), pol pa tudi prav. Očitno si alergičen na oreščke. Ad hominem pripombe pa v prihodnje zadrži zase, vsaj v pritožbah.

Takisto me zanima, kaj je narobe s tem. Postavil sem zelo jasno vprašanje in opozoril moderatorje na trolanje brez podlage.
[J.P.Sartre]

gzibret ::

Saj si dobil moderatorski poseg - tvoji želji se je ugodilo. Kaj bi še rad?
Vse je za neki dobr!

Če tistemu rečeš moderatorski poseg... si pa resen optimist. En kup čisto lepo spisanih in utemeljenih postov zbrišeš (ne samo, da si alergičen na oreščke, očitno ti tudi znan izraz pardon my french povzroča težave), enovrstičnice pa pustiš na miru. Da je ironija še tolko boljša, se tista enovrstičnica nanaša na moj post, ki je pa zbrisan.

Mam en predlog za Primoža - naj prepusti moderiranje ljudem, ki si dejansko vzamejo čas in stvari preberejo, preden ukrepajo.
[J.P.Sartre]

Twix ::

Moderator bluefish mi je izbrisal naslednje poste:
https://slo-tech.com/forum/t555931/p394...
https://slo-tech.com/forum/t555931/p394...

Zakaj izbris? Ker če sem prav prebral pravila nikjer ne piše da je prepovedano objavljati videoposnetke iz youtuba. In niso spam videi, ampak imajo konkretno povezavo z samo temo.
Ok mogoče je "sporen" tisti z simon's cat ampak v čem? Samo hotel sem povedat OP-ju da majo mačke vedno prav(kar so mnenja tudi nekateri drugi udeleženci te teme), na malce humoren način in zraven prilepil 3 videe ker so vsi epski (bi jih sicer več ampak pol bi me verjetno z razlogom pobrisal? čeprov spet nevidim nič kar bi kršilo pravila)). Torej kaj je narobe v prvem in kaj drugem postu? Če kršim 2. člen
2. Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
Kako to da potemtakem tema/forum "Loža" sploh še obstaja?

Poleg tega me zanima, ali je v navadi, da se ne pojasnjuje uporabniku, da se mu je izbrisal/popravil post?
The world is a dangerous place, not because of those who do evil,
but because of those who look on and do nothing. Apple has a patent on patent-
ing things they didn't invent. arka putana! :D hašek :D HVALA EDWARD SNOWDEN!

bluefish ::

Tisti šaljivi posnetki spadajo v Funny and cool links in ne v temo s konkretnim vprašanjem oziroma problemom.
V oddelku Znanost in tehnologija pa se ob videu pričakuje kratek povzetek vsebine ali pa konkretnejše lastno mišljenje. Posledično pade pod citirani člen pravil.

Pojasnilo pa si ravnokar dobil.

bluefish je izjavil:

Tisti šaljivi posnetki spadajo v Funny and cool links in ne v temo s konkretnim vprašanjem oziroma problemom.
V oddelku Znanost in tehnologija pa se ob videu pričakuje kratek povzetek vsebine ali pa konkretnejše lastno mišljenje. Posledično pade pod citirani člen pravil.

Pojasnilo pa si ravnokar dobil.

Ja ampak je potem bolje da napišem obnovo tega posnetka kako je mačka nagajala lastniku in da je nakoncu le "zmagala"? A ni boljš da podam video? In na ta način mu pokažem kot hudomušni "primer". Ah ta čudna nevidna nepisana pravila..
A mi lahko potem vsaj pobrišeš videe in ne celotnega posta? Al moram ponovno napisat post brez videov? In a tud samo en video ni dovoljen? Linki do videa tut niso dovoljeni?
A ni loža zato da se malo več "dovoli" oz. zakaj morate bit tko striktni v tem delu foruma? Sj bi razumu, da sm kj potrollal al pa užalu ampak take malenkosti samo odbijajo..

Glede posta v oddelek Zanost in tehnologija:
Mislm prov za brezveze si me zbrisov, poleg tega bi si pomojem ostali z veseljem ogledal ta videoposnetek, če pa se bi kdo pritožu zarad tega ker ni napisanega lastenega mišljenja, oz. ni "povzetka vsebine" pa ni panike briš. Poleg tega je naslov videa že takoj viden iz slo-techa in ne traja kakih 10 min da bi blo potrebno napisat povzetek? Kje to v pravilih piše da je nujno potrebno ob vsakem postu v oddleku Znanost in tehnologija pisati ob videu "kratek povzetek vsebine ali pa konkretnejše lastno mišljenje"? Prvič slišim. zakaj se takih:
V oddelku Znanost in tehnologija pa se ob videu pričakuje kratek povzetek vsebine ali pa konkretnejše lastno mišljenje.
stavkov nikjer ne vidi? Kje to posebaj piše? Nikjer nisem zasledil..
Zakaj ne opozorite na take banalne napakice? Prvič sploh nism vedu da obstajajo taka pravila, poleg tega pa bi me lahko samo opozoril za naslednji takšen post, ali pa da naj popravim trenutni post, bi ga z veseljem, ampak ne treba brisat nujno.

Edit: Pač sem mi je zdelo samoumevno, da je že naslov videa dovolj jasen zakaj se gre.. Kar te pa res "pogreje" je izbris brez kakršnega koli pojasnila/opozorila.. A lahko zdej ponovno objavim videoposnetek s tem, da dodam povzetek videa?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Twix ()

V primeru mačk ni potrebe ne po videu ne po povzetku.

V ZiT pa povzetek posnetka pade pod člen glede argumentirane debate.

bluefish je izjavil:

V primeru mačk ni potrebe ne po videu ne po povzetku.

V ZiT pa povzetek posnetka pade pod člen glede argumentirane debate.

Aha, ampak zakaj potem to ne velja za vse enako? Tudi za ložo itd. Pa ne da se tukj neki prerekam, ni moj namen.

To sem mislu še v prejšni post prpopat (pa ni več mogoče): Kot si verejtno opazu v mojih zadnjih treh temah v tem oddelku (predvidevam, da si jih "počekiral"), sem jih lepo opisal zakaj se gre, mi ni problem, mi je logično in tudi tko piše v pravilih. Da pa moraš pa v odgovorih dajat neke povzetke, pa nikjer ne piše, tud v pravilih ne(?), zato je tukaj moje neodobravanje in nelogičnost takojšenga izbrisa.

pa lahko noč in hvala že vnaprej za odgovor

Aja še to: V temi v zvezi z mačakmi so nekateri uporabniki, podali čisto neumestne odgovore, ki kršijo pravila huje kot moj odgovor, (čisti spam, nekonstruktivno pa so še vedno v temi...) Torej veljajo za nekatere posameznike dvojna merila?

Pa še enkrat ni moj namen tukj se prerekat, ne napadam, se ne "spravljam" nate ali kogarkoli, etc(tut mislim,da nisem neki zatežena ali arogantna oseba.. ) samo ker sem enkrat že nekaj 'podobnega' doživel na tem forumu, pa takrat sem si reku, eh se nebom prerekal za mišji ku**c, tokrat pa mi ni čist razumljivo. Ni mi čist jasno in "fer" do mene in ostalih...

mtosev ::

fish mi je zbrisal post of zokiju v vladi 2013
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Ane, katastrofa.

Pingvini pa take. Smatraj kot opozorilo pred PNG.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

saj ga vsi kličejo pingvin ane?
zakaj ne morem pisat v temo več?
a rabim ustvariti nov račun, da lahko pišem?

še vedno čakam na odg

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Janac ::

https://slo-tech.com/forum/t559642/p394...

Zakaj je bilo to zbrisano?

Pomota.

bluefish je izjavil:

Pomota.

Najlepša hvala za odgovor.

Lep dan še naprej.

slon007 ::

Zakaj je izbrisana moja tema?

Hayabusa ::

bluefish briše popolnoma legitimen prispevek (v tem času, ko sem objavil & jih je pobrisal, si jih niti pod razno ni mogel ogledati):

https://slo-tech.com/forum/t560041/p394...

po tej logiki lahko izbriše celotno temo, OP ni sam napisal niti 1 besede, vse je c/p:
https://slo-tech.com/forum/t560041/zace...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Phantomeye ::

Zakaj je bil moj komentar izbrisan, razlog navedbe v moderatorjem prispevku pa označeno kot trollanje

https://slo-tech.com/forum/t559897/p394...

jst v tem ne vidim nobenega trolanja, ker gre dejansko validen diskurz, ki je bil že večkrat obravnavan znotraj akademskih krogov, ki proučujejo t.i. lesbian feminism. Poleg tega je pa komentar popolnoma aplikativen na v temi obravnavano tematiko. Poleg tega je bil pa moj komentar zgolj replika na nekega uporabnika prej, ki je omenil feminizem.

oo7 ::

Gandalfar zakaj si mi zbrisal komentar mogoče zato ker si ljubitelj Amerike?

Gandalfar ::

Nekonstruktivni prispevek in podpihovanje sovrastva.

oo7 ::

Tema je o Ameriki in vojni-o tem sem pisal.
Kar v videu govori je res.Tisto kar sem pa jaz napisal pa ni nobeno napihovanje sovraštva ampak moje mišljenje ampak imaš ti prav ti si šef.
Lp

slon007 ::

zhan ::

MI lahko prosim razložite zakaj ste mi zbrisali temo?
[izbrisana tema]
Res je da je to moj drugi račun na slo-techu, predvsem ker želim ostati anonimen.

Napisi temo kot vecje, objektivno - konstruktivno zastavljen uvod v debato. Brez emocionalne osebne vpletenosti pa bo ok.

Mavrik ::

slon007 je izjavil:

Zakaj mi noben noče odgovorit na mojo pritožbo?

Ker trolaš.
The truth is rarely pure and never simple.

Jinto ::

Pritožba na bris postov v temi

Vloga ženske kot objekta v popularni kulturi in računalniških igrah
https://slo-tech.com/forum/t559897/49

Moja zadnja dva post-a v temi, sem konstruktivno povezal z originalno temo in se na njo direktno nanašajo.

Mislim da sta bila nepravično izbirsana. Zanima me vzrok izbrisa.

Moderatorski ukrepi niso tema debate. Posledicno gredo celi posti.

2loud4u ::

Zakaj za vraga ste izbrisali moj post, ker je že vsakemu jasno, da bananovec govori neumnosti??? Jaz sem samo povedal, kar je res, ne moreš dolgo viseti na drogu, če imaš samo špeh no, dajte malo pomislit...

https://slo-tech.com/forum/t555529/p395...
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 2loud4u ()

N4m31355 ::

če moderator zbriše tuje sporočilo in ga lastnik zbrisanega sporočila po zasebnem sporočilu praša za obrazložitev, je moderator dolžan napisati obrazložitev ali ne?
lp

N4m31355 je izjavil:

če moderator zbriše tuje sporočilo in ga lastnik zbrisanega sporočila po zasebnem sporočilu praša za obrazložitev, je moderator dolžan napisati obrazložitev ali ne?
lp

Glede na pravila:

28. člen

Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih, elektronski pošti ali odprte v obliki tem v drugih oddelkih se ne upošteva.

Ne.

Phantomeye ::

Phantomeye je izjavil:

Zakaj je bil moj komentar izbrisan, razlog navedbe v moderatorjem prispevku pa označeno kot trollanje

https://slo-tech.com/forum/t559897/p394...

jst v tem ne vidim nobenega trolanja, ker gre dejansko validen diskurz, ki je bil že večkrat obravnavan znotraj akademskih krogov, ki proučujejo t.i. lesbian feminism. Poleg tega je pa komentar popolnoma aplikativen na v temi obravnavano tematiko. Poleg tega je bil pa moj komentar zgolj replika na nekega uporabnika prej, ki je omenil feminizem.

Mene še vedno zanima na razlog za izbris. Maverik je pritožbo zagotovo že videl (glede na to, da se je odzval na vprašanje nekega drugega uporabnika)

Unknown_001 ::

Gandalfar, imam vprašanje zate. Zakaj je bila tema o cirilici v wordu brisana?

black ice ::

https://slo-tech.com/forum/t561317/p396...
Kaj je narobe s tem odgovorom? Prekratek? Vprašanje je bilo koliko. Odgovor je bil natančen in hkrati pravilen.

Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.

https://slo-tech.com/forum/t561379/p396...
Sej ze mas 5 tem o tem, par si jih celo ti odprl.

Prosim, navedi teme, v katerih poteka debata o misandriji na splošno, ne pa o specifičnih zadevah. Da mi ne boš potem forkal teme.

Sem pogledal se enkrat in glede na prispevke udelezencev v drugih, bistveno boljse zastavljenih, temah le ta ne dosega minimalnega praga za konstruktivno debato.

Gandalfar je izjavil:

Sem pogledal se enkrat in glede na prispevke udelezencev v drugih, bistveno boljse zastavljenih, temah le ta ne dosega minimalnega praga za konstruktivno debato.

OK, sem vstavil povezavo v obstoječo temo, vendar se zdi, da je malce offtopic. Ah, whatever.

Mipe je izjavil:

Gandalfar je izjavil:

OK, sem vstavil povezavo v obstoječo temo, vendar se zdi, da je malce offtopic. Ah, whatever.

In evo, je Mavrik zbrisal. Vdam se.

Mavrik ::

mtosev je izjavil:

https://slo-tech.com/forum/t561482/p396...
?

Nekako tvoj odgovor ne pove popolnoma nič o postopkih za selitev v Združene države.
The truth is rarely pure and never simple.

A. Smith ::

Tale tema: https://slo-tech.com/forum/t559897/149

Kot ponavadi sem bil spet izbrisan, ker sem kao začel offtopic.

Stvar je v tem, da se ta post res ni nanašal STRIKTNO na temo, je pa razlagal BISTVO tega, zaradi česar se je tema sploh začela. Stavim, da se celo BW strinja, da tisti moj odgovor marsikaj pojasni!

Mogoče je čas, da se ponovno razmisli o tem, koliko offtopic lahko neka tema gre, ker tako togo moderiranje kvari kvaliteto debat in foruma samega.

Včasih so se teme vsaj forkale, zdaj pa modi kar pobrišejo 20 postov, ki so se zdeli meni glede na temo popolnoma relevantni! Zakaj ni več forkanja? Se moderatorju ne da? Zakaj moderator potem ne opozori sodelujočih, naj sami forkajo? Krneki.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Bistri007 ::

Gre za S-T temo "Nasprotujmo ekofašizmu - prižgimo vse luči!" - Nasprotujmo ekofašizmu - prižgimo vse luči!

Tema je "Milijoni po svetu danes ugašajo luči za zemljo - od 20.30 do 21.30"
Link: http://www.siol.net/novice/svet/2013/03...

Ne razumem, zakaj moderator briše poste, povezane s prižiganjem/ugašanjem luči v zadevnem obdobju.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

Ker ne vsebujejo minimalnega doprisona k konstruktivni debati.

Bistri007 ::

Gandalfar je izjavil:

Ker ne vsebujejo minimalnega doprisona k konstruktivni debati.

Ajde, bi se pogojno strinjal. Vendar koliko "doprinosa k konstruktivni debati" pa prinese akcija prižiganja/ugašanja luči za eno uro?

V tem kontekstu je tudi treba gledati to temo. Ta tema je ravno o tej akciji, pa tudi znanstveni, strokovni in politični podlagi zanjo.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

Oki ::

Mavrik:
obrazložitev prosim: https://slo-tech.com/forum/t561482/p396...
glede na 27. člen pravil, hudiča. Tvoje osebne frustracije me ne zanimajo preveč.
««
8 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3674535812 (560) MrStein

Pravila

Oddelek: Slo-Tech
92436 (2002) BigWhale

Več podobnih tem