» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
25 / 73
»»

Mavrik ::

thramos je izjavil:

Ok, moderatorji niste sposobni jypetovega trolanja držati na vajetih. Vzeto na znanje. Kaj pa prvi stavek mojega posta?

Kaj pa je z njim? Če bi bilo s tistim sporočilom kaj narobe, bi bilo pobrisano.
The truth is rarely pure and never simple.

Daedalus ::

Ok, Bluefish. Kaj točno je narobe z mojim zadnjim prispevkom v temi o Ukrajini? A je mogoče problem v tem, da opozarjam na simpl dejstvo, da je zagovarjanje vojnih zločinov problematično?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

GTX970 ::

Pritožba na brisanje komentarja v Pritožbah :))
https://slo-tech.com/forum/t530830/p468...

V obrazložitvi brisanje https://slo-tech.com/forum/t530830/p468... Mavrik zapiše, da je "Prepovedana je razžalitev, obrekovanje, žaljiva obdolžitev in opravljanje.", medtem ko on lahko lepo piše nanny state mod memo:
"Na žalost mamice moderatorji ne morejo biti 100% časa za vašimi ramami, da bi vas držali za rokice. S tega razloga pričakujemo od vas nekaj odraslega obnašanja - vsaj dokler nekdo ne pride mimo.".

Povej kje/koga žalim, razen če je kolesar že žaljitev.
Tvoje nanny mod state vehementno obnašanje pa pade v tvoje pisanje (boldano zgoraj).A sploh bereš kaj pišeš ?

btw, če brišeš meni, potem pobriši tudi oglašanje nevone https://slo-tech.com/forum/t530830/p468...

Prosim tudi, naj se lastnik foruma jasno izjasni, če so pravila za vse ali samo za nekatere.
Ker jih po sedanji logiki modov upoštevate po načinu iz Orwellove Živalske farme; jih lahko mirno ukinete in nadomestite z enim:
Ni pravil - vse lahko brišemo iz poljubnega vzroka (slab dan, črna mačka, petek 13).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Daedalus je izjavil:

Ok, Bluefish. Kaj točno je narobe z mojim zadnjim prispevkom v temi o Ukrajini? A je mogoče problem v tem, da opozarjam na simpl dejstvo, da je zagovarjanje vojnih zločinov problematično?

Prosim podaj točen link do sporočila, bo hitreje.

[J.P.Sartre]

Gandalfar ::

Daedalus: eden od cititatov se je nanašal na zbrisano sporočilo

hojnikb ::

https://slo-tech.com/forum/t634002/p468...

kak poseben razlog za izbris al ste modi tudi del teh MLM nategov.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Janac ()

BigWhale ::

hojnikb je izjavil:

kak poseben razlog za izbris al ste modi tudi del teh MLM nategov.

Ce ze res rabis razlago, brisano je bilo v skladu s pravili. Bolj natancno drugi clen, druga tocka.

V takem primeru je potem zrel za izbris tudi post pod tem.
#brezpodpisa

A tale takoimenovani moderator bluefish res ne loči med osebnim obračunavanjem in malo zafrkancije v postu, pa pol briše čisto lepo napisana in argumentirana pojasnila?

Ali pač ni preveč brihtne sorte poba? Pa menda se ob ukrepih poda pojasnilo. Zadnje kar hočem je, hodit k človeku domov težit, da malo elaborira svoje akcije.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

Daedalus: sporočilo je bilo avtomatsko izbrisano, ker je referenciralo izbrisano sporočilo.

Gandalfar je izjavil:

Daedalus: sporočilo je bilo avtomatsko izbrisano, ker je referenciralo izbrisano sporočilo.

A se lahko to drugič pojasni? Sem repostal vmes.
[J.P.Sartre]

Vajenc ::

Brisanje brez pojasnila in razloga. Slikca z vstavljenim besedilom je namreč glede na vsebino teme in citiranega besedila povsem primerna in ne potrebuje dodatnega teksta, če je bil to razlog za izbris.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Vajenc je izjavil:

Brisanje brez pojasnila in razloga. Slikca z vstavljenim besedilom je namreč glede na vsebino teme in citiranega besedila povsem primerna in ne potrebuje dodatnega teksta, če je bil to razlog za izbris.

Mislim da si Slo-Tech zamešal za 4chan - ne, meme slika pač ni primerna vsebina za ta forum. Lahko pa komot avtorju razložiš zakaj se moti.

Vajenc ::

Mavrik je izjavil:

Vajenc je izjavil:

Mislim da si Slo-Tech zamešal za 4chan - ne, meme slika pač ni primerna vsebina za ta forum. Lahko pa komot avtorju razložiš zakaj se moti.

Ni primerna? Čudno. Že 10 let gledam meme slike tudi na tem forumu. S 4chan foro si standardno beden, tko kot pač znate biti nekateri moderatorji.

Edit: Ker se ravno pritožujem, mi lahko razložite še zakaj redno kršite pravila tega foruma in brišete prispevke brez obrazložitve. Še več, pred leti sem celo naziv dobil brez obrazložitve... Če ima moderator čas in voljo da razbere kaj ne spada v temo ali na forum, bi si brez večjega žrtvovanja vzel še 5s in svojo odločitev na kratko pojasnil avtorju izbrisanega prispevka oz. dobitniku naziva.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Janac ::

https://slo-tech.com/forum/t309764/p470...

Kak vir da je to prepovedano z zakonom?

Tilen ::

Janac je izjavil:

https://slo-tech.com/forum/t309764/p470...

Kak vir da je to prepovedano z zakonom?

KZ-1-UPB2

Organiziranje denarnih verig in nedovoljeno prirejanje iger na srečo
212. člen
(uradno prečiščeno besedilo)

(1) Kdor organizira, sodeluje ali pomaga pri organiziranju ali izvajanju denarnih verig, pri katerih udeleženci vplačujejo določene denarne zneske organizatorjem ali drugim udeležencem, ki so se pred njimi vključili v igro ali dejavnost in pričakujejo plačilo določenih denarnih zneskov od udeležencev, ki naj bi se za njimi vključili v tako igro ali dejavnost, se kaznuje z zaporom do treh let.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

reader ::

Pozdravljeni,

Imate moderatorja bluefisha, ki kljub večkratnemu pozivanju v temi "Ukrajina Part II" mirno ignorira 27. člen vaših lastnih pravil. Kako naj uporabnik ve, kaj moderatorja pri odgovoru moti?

Čeprav sicer nekega visokega nivoja moderiranja ne od njega ne od ostalih niti ne pričakujem, se mi vseeno zdi obsceno, da takšna pravila potemtakem sploh obstajajo. Just say it's a wild west...

thramos ::

Kaj je narobe s tem?

My bad, pobrisal preveč ob radiranju kupa drugih nepremirnih postov. Sem povrnil in se opravičujem.

TheJack ::

Videoigre in seksizem

Nisem se mislil pritožiti in tole v bistvu ni pritožba. Sem pišem, ker ne najdem drugega topica za tole (pri "Vaših predlogih" gre takole na prvi pogled bolj za tehnične predloge), novega pa ne mislim odpirati. Izbrišite, če je neumestno.

Torej. Pododdelek "Problemi človeštva" se nahaja v oddelku "Težke debate". Kaj je "težka debata" je verjetno stvar interpretacije, ampak moj danes izbrisani post brez najmanjšega dvoma ustreza definiciji težke debate. Upam si trditi, da je šlo za resno čisto edini post v topicu "Videoigre in seksizem", ki je tej definiciji ustrezal. Brez lažne skromnosti. Vendar ga je moderator izbrisal, ker je off-topic.

Kaj je "off-topic" in kaj ne, je seveda tudi stvar interpretacije. Če je politika ST-ja taka, kot jo interpretira (in uveljavlja) Mavrik, potem naj bo. ST ni moj in jaz nimam nobene besede pri moderiranju, niti je ne želim imeti.

Ampak potem "težke debate" nimajo nobenega smisla, ne? Če ni mogoče niti najmanjše odstopanje od teme, ki je v naslovu topica, potemtakem to že po definiciji ne more biti "težka debata". Recimo današnji primer. V topicu naj bi bilo govora o seksizmu in videoigrah. Kakšna naj taka težka debata bo? Idealno najbrž taka, da bi uporabnice ST-ja spregovorile o svojih izkušnjah. Taka debata bo (zaradi majhnega števila uporabnic) verjetno kratka in ne ravno težka. Topic se je (predvidljivo) sprevrgel v znašanje dveh ali treh zafrustrirancev nad ženskami. Nekdo je začel govoriti o sovražnem govoru (je to že off-topic?), nekdo drug o cenzuri in o nujnosti uporabe resničnih imen na internetu. Razvila bi se lahko fina težka debata. Temu je ta oddelek vašega foruma namenjen, ne? S tem namenom sem napisal svoj post, ki se je gotovo navezoval tudi na seksizem in na prejšnje poste.

Cel topic je po Mavrikovem posegu seveda umrl. Ni bilo prvič in verjetno tudi ne zadnjič. Je ST namenjen katalogiziranju vsebin? Je namen striktnega brisanja vseh "off-topic" postov ta, da se čim bolj natančno katalogizira vsebina foruma, da ga bodo zanamci lažje pregledovali? Je namen izdaja knjige, kjer bodo v poglavju o X le vsebine, ki se striktno tičejo le X? Ordnung und Diziplin? Ali je to brisanje le samo sebi namen?

Seveda ne pozivam k temu, da naj vsak piše o čemerkoli kjerkoli. Ampak vsaj v oddelku "Problemi človeštva" bi moral moderator (po mojem mnenju, seveda!) znati presojati, kdaj "off-topic" debato pustiti pri življenju, četudi je off-topic. In brisati le poste, ki h (kakršnikoli!) debati ničesar ne prispevajo. Pa tudi če se razvije zanimiva debata v topicu, ki ji ni bil namenjen. Pa kaj potem. Ljudje debatirajo, debata je zanimiva, koga briga, kaj piše v naslovu.

Pa brez zamere.
Bonis nocet, qui malis parcit.

1/3 tega topica je pobrisana (tudi še predno si uletel, ne da bi ga prebral) pa se debata še vedno razvija. Mavrik čisto dobro moderira.

windigo ::

Še enkrat, ker je bila prejšnja pritožba zbrisana, prosim za obrazložitev izbrisa dveh mojih prispevkov v temi

Razlastitev malih delničarjev, ...

Ups, sori, prejle nisem videl odgovora.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: windigo ()

windigo je izjavil:

Še enkrat, ker je bila prejšnja pritožba zbrisana, prosim za obrazložitev izbrisa dveh mojih prispevkov v temi

Razlastitev malih delničarjev, ...

Em, saj razlaga je bila tam poleg?

Obrazložitev izbrisa prispevka
https://slo-tech.com/forum/t632486/p470...

https://slo-tech.com/forum/t637303/p471...

GTX970 je izjavil:

https://slo-tech.com/forum/t637303/p471...

Tvoj prispevek prav nič ne pomaga avtorju in je samo trolanje ter pizdenje čez državo. Počni to drugje.

[D]emon ::

https://slo-tech.com/forum/t637420/p471...

Aha, Mavrik, ko Lakotnik veselo zmerja levo in desno je vse OK, ko pa jaz to V SALI (saj menda vidis smajlije in znas brati med vrsticami) izpostavim je pa takoj ogenj v strehi ? Mogoce bo cas, da odlozis serifovsko znacko. Vzel si dolocene uporabnike na piko, in za moderatorja to ni primeren odnos. Pa nikar mi ne nabijaj floskul o moderiranju, sem jih prebral ze vse.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

MrStein ::

Swinger scena, recimo. Primc nima verjetno nič proti temu.

Sex z otroci recimo. Pithlit nima verjetno nič proti temu.

Zakaj je podtikanje enkrat dovoljeno, enkrat ni?
Prosim za materialno podlago.

PS: Na prejšnjo pritožbo že pol leta ni odgovora.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

[D]emon je izjavil:

https://slo-tech.com/forum/t637420/p471...

Aha, Mavrik, ko Lakotnik veselo zmerja levo in desno je vse OK, ko pa jaz to V SALI (saj menda vidis smajlije in znas brati med vrsticami) izpostavim je pa takoj ogenj v strehi ? Mogoce bo cas, da odlozis serifovsko znacko. Vzel si dolocene uporabnike na piko, in za moderatorja to ni primeren odnos. Pa nikar mi ne nabijaj floskul o moderiranju, sem jih prebral ze vse.

Otroke v vrtecu naučimo da kazanje s prstom na druge ne naredi nesprejemljivega obnašanja nič boljšega. Vprašaj starše, da ti to še enkrat razložijo in nehaj zapravljati naš čas.

MrStein je izjavil:

Zakaj je podtikanje enkrat dovoljeno, enkrat ni?
Prosim za materialno podlago.

Ne vidim čez kateri ukrep proti tebi se pritožuješ. Na drugo pritožbo bomo pa odgovorili v v pravilih odgovor

MrStein je izjavil:

PS: Na prejšnjo pritožbo že pol leta ni odgovora.

Ko bomo imeli čas prelistati temo za nazaj bomo pogledali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

[D]emon ::

Mavrik je izjavil:

Otroke v vrtecu naučimo da kazanje s prstom na druge ne naredi nesprejemljivega obnašanja nič boljšega. Vprašaj starše, da ti to še enkrat razložijo in nehaj zapravljati naš čas.

Otroke v vrtcu (in ne vrtecu) tudi naucijo, da se zmerjanje drugih ne spodobi, pa se do zdaj enkrat nisem videl, da bi bil Lakotnik zaradi svojega zaljenja sankcioniran. Pristranskost ni lepa cednost. Work on it.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

MrStein ::

Mavrik je izjavil:

Ne vidim čez kateri ukrep proti tebi se pritožuješ.

Gre za sporočilo p4723417, zgleda, da se linki ne prikazujejo spet.

Evo link: https://slo-tech.com/forum/t637675/p472...

v v pravilih odgovor

Eh, a lahko malo bolj jasno?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Spet neprofesionalno kršite lastna pravila in ne podajate obrazložitev. Da tega, da to počno moderatorji, ki v temi aktivno sodelujejo, niti ne omenjam.

Enako velja za to temo, kjer reference na izbrisane poste zaradi zaklepa ne morem podati.

Ste lahko še večji amaterji?

dzinks63 ::

Izbrisano je bilo zaradi direktne žalitve soforumaša, po cca 5-ih letih sodelovanja na ST forumu bi že lahko obvladal pravila in takšnih postov ne bi prispeval, takšen izbris je popolnoma samoumeven za kulturen nivo debate na tem foruma.

Še enkrat - zahtevam obrazložitev izbrisa posta iz te teme, ki ga je Gandalfar izbrisal danes ob 12:07:45.

Obenem zahtevam obrazložitev izbrisa tega posta.

Pri obeh želim naveden člen pravil, ki naj bi ga kršil. Če moderator tega ne zna ali ne zmore, predlagam, da svoje delo neha opravljati.

Ok, mr. Mavrik, tole je pa preveč

Povišan naziv, zato ker sem odgovoril na njegovo žalenje ?

Oz. z drugimi besedami, JAZ sem njega žalil ?!

Ja, vem da kršim člen o neprizožbah, ampak ...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Pithlit ::

Koga sem žalila?!?

Politična pristranskost slo-tech

Skozi vse rdeče sem šla pa nisem ene žalitve najdla? Razen te da sem enemu od moderatorjev na žulj stopila...
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

jype ::

Povezave na sporočilo, ki mi je bilo izbrisano brez utemeljitve, ne morem prilepiti.

Na forumu je samo en moderator, ki si drzne neutemeljeno brisati moje prispevke (in še enih par, ki izbris utemeljijo). On že ve, kdo je!

Tudi jaz bi se pridružil čestitkam, če bi smel pisati v temo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Še vedno ne vem koga sem žalila... tko da prosim Mavrika da se razjasni.

reader je izjavil:

Še enkrat - zahtevam obrazložitev izbrisa posta...

Ponovno zahtevam obrazložitev izbrisa posta, in sicer tule.

Ampak si ne bom delal utvar, da bom od vas dobil odgovor, kaj šele da bi bil ta smiseln in podkrepljen s pravili (čeprav bi v tem, zadnjem primeru lahko celo bil). No, pravzaprav priznam da me vaši odgovori že nekaj časa niti ne zanimajo in da pritožbe podajam zgolj zato, da vam kradem čas.

Tema o politični pristranskosti mi je dala malce misliti. Kaj, zlomka, sploh še počnem na tem forumu, ki je v resnici zgolj še bleda senca nekdanjega? Kot je nekdo zapisal, petnajst let zgodovine in dobri spomini na nekdaj povezan community in prispevki nekaterih res izjemnih posameznikov (ki ste jih večinoma uspešno pregnali) pač delajo svoje - se strinjam. Če odštejem to, v resnici ostane bore malo. Kup prepotentnih posameznikov, katerih merjenja organov sankcionirajo še bolj prepotentni "moderatorji". Kvalitetna vsebina se v šumu izgubi, katerikoli novinec pa hitro ugotovi, da s konstruktivnim pristopom tu nima kaj počet.

Priznam, konstruktivnost je nekaj, česar na Slo-techu tudi sam že dolgo nimam več volje kazati. Za to v največji možni meri krivim tiste z največjim vplivom na forum in novice - urednike te strani. Ker ste cepljeni proti samokritiki, spremeb seveda nima smisla pričakovati, zato tudi nima smisla, da na forumu še sodelujem. Zato s tem postom tudi zaključujem svojo prisotnost na tem forumu.

Torej gospod mavrik ne bi blagovolil razložiti koga za hudiča sem žalila? Tako da se, ako je temu res tako, lahko opravičim... ozirom argumentiram zakaj temu ni tako.

kuglvinkl ::

Mogoče je pa še zunaj? K je bil lep dan pa to.
Your focus determines your reallity

Mogoče.

kuglvinkl ::

Včasih smo privezovali mode na računalnike, dobesedno, ni to kakšna meta fora.

Pa se je slabo končalo. Začel se zanimivo ni s pešanjem fizičnih funkcij, pač pa s slabitvijo kognitivnih (moderiranje zahteva samo tolk telesa, da možgani in prsti delujejo). In ni blo druge, kot da jih spustimo tut stran od kište. Odločitev se je še posebej izkazala pravilno, ker so to pogruntali že v Prejšnjih časih in misel strnili v Mens sana in corpore sano. Mi smo samo sledili.

Čist mogoče, da je/bil zunaj.
Your focus determines your reallity

NLight ::

Kateri SSD

Zakaj je tole zaklenjeno? Vem da je na forumu milijon tem o SSDjih ampak nobena ne odgovarja na vprašanje, kateri SSD se mi splača kupiti danes, 9.3.2015... Tehnologija gre zelo hitro naprej in tam ene teme iz leta 2013 / 2014 me prav nič ne zanimajo, ker so zastarele... Danes je en produkt "in", jutri pride na tržišče že drug... In mislim da je zaklepanje o teh produktih neumno ( z izgovorm da že obstaja taka tema), ker gre za stvari ki zelo hitro napredujejo... Kot že povedano, če v eni temi iz leta 2014 piše cel roman o SSD je ta danes, dne 9.3.2015, lahko popolnoma irelevanten, če je že nova tehnologija na tržišču...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

OmegaBlue ::

SSD za sistemski disk. poglej zadnje strani so čisto up to date.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

MrStein je izjavil:

Mavrik je izjavil:

Ne vidim čez kateri ukrep proti tebi se pritožuješ.

Gre za sporočilo p4723417, zgleda, da se linki ne prikazujejo spet.

Evo link: https://slo-tech.com/forum/t637675/p472...

v v pravilih odgovor

Eh, a lahko malo bolj jasno?

Em, podtikanje izjav drugim je pač podla taktika, ki v argumentirani debati ne bi smela obstajati - in se mi zdi da ti to dobro veš :). Res je sicer da je tudi sporočilo od Pithlit isti fail in bi ga moderator moral že te pobrisati.

hojnikb je izjavil:

Ok, mr. Mavrik, tole je pa preveč

Povišan naziv, zato ker sem odgovoril na njegovo žalenje ?

Oz. z drugimi besedami, JAZ sem njega žalil ?!

Ja, vem da kršim člen o neprizožbah, ampak ...

Em, ja, tudi če je tvoje žaljenje odgovor na žaljenje nekoga drugega ni ok. A nismo tole obdelali par sporočil višje? Nehajte se ukvarjati s PNGji (oz. dajte raje kliknit "Predlagam izbris") kot pa da jih žalite in s tem zaspamate temo. Pa še sam si napisal da se tega zavedaš ("Spuščam se na tvoj nivo").

Zgodovina sprememb…

reader je izjavil:

Ponovno zahtevam obrazložitev izbrisa posta, in sicer tule.

Tvoje sporočilo je pobrisal forum sam, ker je odgovarjalo na druga izbrisana sporočila - delnih izbrisov se namreč močno izogibamo.

reader je izjavil:

Ampak si ne bom delal utvar, da bom od vas dobil odgovor, kaj šele da bi bil ta smiseln in podkrepljen s pravili (čeprav bi v tem, zadnjem primeru lahko celo bil). No, pravzaprav priznam da me vaši odgovori že nekaj časa niti ne zanimajo in da pritožbe podajam zgolj zato, da vam kradem čas.

Tema o politični pristranskosti mi je dala malce misliti. Kaj, zlomka, sploh še počnem na tem forumu, ki je v resnici zgolj še bleda senca nekdanjega? Kot je nekdo zapisal, petnajst let zgodovine in dobri spomini na nekdaj povezan community in prispevki nekaterih res izjemnih posameznikov (ki ste jih večinoma uspešno pregnali) pač delajo svoje - se strinjam. Če odštejem to, v resnici ostane bore malo. Kup prepotentnih posameznikov, katerih merjenja organov sankcionirajo še bolj prepotentni "moderatorji". Kvalitetna vsebina se v šumu izgubi, katerikoli novinec pa hitro ugotovi, da s konstruktivnim pristopom tu nima kaj počet.

Priznam, konstruktivnost je nekaj, česar na Slo-techu tudi sam že dolgo nimam več volje kazati. Za to v največji možni meri krivim tiste z največjim vplivom na forum in novice - urednike te strani. Ker ste cepljeni proti samokritiki, spremeb seveda nima smisla pričakovati, zato tudi nima smisla, da na forumu še sodelujem. Zato s tem postom tudi zaključujem svojo prisotnost na tem forumu.

No kot vidiš sam priznavaš da nočeš biti konstruktiven. A lahko potem morda nehaš zapravljati čas vseh vpletenih v tej temi če sam veš da tvoja sporočila niso konstruktivna in prispevek k debati? Pa dajte se odločiti če hočete da več ali manj moderiramo (v kaki drugi temi sicer, ta je zelo ozko zastavljena).

Pithlit je izjavil:

Koga sem žalila?!?

Politična pristranskost slo-tech

Skozi vse rdeče sem šla pa nisem ene žalitve najdla? Razen te da sem enemu od moderatorjev na žulj stopila...

A res. Primer. "Si isti kot..." pač ne spremeni dejstva da nekoga žališ. Ja, tudi če potem celo temo razlagaš o tem da "samo poveš resnico".

AMPAK - ne bi ti dodelili naziva če bi bil to res edini primer ko si bila žaljiva. Recimo samo v zadnjem mesecu: ena, dva, tri, štiri, pet, šest

Tu niti nisem zraven štel vseh sporočil ki niso direktno žaljiva ampak so samo nesramna do drugih soforumašev (in moderatorjev :) ). Mislim da se lahko dokaj vsi strinjamo, da zmerjanje z "izmečki" vseeno ni sprejemljivo, pa čeprav so drugi ubogi v duši a ne?

Postopek za odstranitev naziva je zelo kratek in hiter.

Zgodovina sprememb…

««
25 / 73
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3668521946 (656) velikBrokoli

Pravila

Oddelek: Slo-Tech
92376 (1942) BigWhale

Več podobnih tem