Forum » Pomoč in nasveti » Brskalnik ne naloži spletnih strani
Brskalnik ne naloži spletnih strani
OniX ::
Pozdravljeni.
Moj problem je v tem, da se mi nekatere strani (zaenkrat sem to opazil pri Facebooku in 24ur.com) ne naložijo vedno kot bi se morale (zelen krogec se vrti in nikoli ne konča...).
Pri internetnem ponudniku (KATE Nova Gorica) pravijo, da je pri njih s signalom vse v redu, za to sem spklepal, da je kaj narobe z računalnikom in ker nisem našel nič sem ga tudi sformatiral, ampak problem je ostal. Po tem sem poskusil še z resetom modema in rooterja, vendar brez uspeha.
Hvala za odgovore.
lp
Moj problem je v tem, da se mi nekatere strani (zaenkrat sem to opazil pri Facebooku in 24ur.com) ne naložijo vedno kot bi se morale (zelen krogec se vrti in nikoli ne konča...).
Pri internetnem ponudniku (KATE Nova Gorica) pravijo, da je pri njih s signalom vse v redu, za to sem spklepal, da je kaj narobe z računalnikom in ker nisem našel nič sem ga tudi sformatiral, ampak problem je ostal. Po tem sem poskusil še z resetom modema in rooterja, vendar brez uspeha.
Hvala za odgovore.
lp
bluefish ::
Heh, koliko dela zaradi take malenkosti.
Poskusi z drugim brskalnikom, ki nedosegljivih vsebin ne bo nalagal v nedogled.
Poskusi z drugim brskalnikom, ki nedosegljivih vsebin ne bo nalagal v nedogled.
Ne pomaga. Načeloma uporabljam Mozillo in sem poskusil tudi z Google Chrome in Internet Explorer pa je delalo še slabše...
wnbpotato ::
Pa a se ti na strani naloži vse kot bi moralo s tem, da se krogec še vedno vrti ali ti sploh ne naloži strani?
Odvisno. Če želim iti prvič na spetno stran in se niti ne poveže ni nič, če pa sem že predhodno bil na spletni strani (dokler je še delala) in sem jo zgolj osvežil, pa se stran naloži vendar se še vedno vrti, če pa med tem v novem zavihku odprem isto spletno stran je spet niti poveže ne.
crniangeo ::
poskusi sledeče:
ping -t ip_od_dnsja ta čas ko ti vrti zelen krogec :)
ping -t ip_od_dnsja ta čas ko ti vrti zelen krogec :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
NeMeTko ::
Imaš mogoče kakšno čudno internetno zaščito vključeno, ki ti preverja promet, če ni kak virus notri? Če ima ta kakšne težave, ti tudi lahko povzroča simptome, ki jih opisuješ.
Traceroute ti namreč izgleda čisto ok.
Traceroute ti namreč izgleda čisto ok.
69.171.229.11 tega?
Računalnik sem sformatiral pa je še vedno isto tako, da dvomim da virusov ni pa tudi antivirus mi ničesar ne najde.
Računalnik sem sformatiral pa je še vedno isto tako, da dvomim da virusov ni pa tudi antivirus mi ničesar ne najde.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OniX ()
Še en podatek če bo kaj v pomoč:
ponoči je delalo vse v redu, pred pol ure pa je stran ponovno začela "trokirati".
ponoči je delalo vse v redu, pred pol ure pa je stran ponovno začela "trokirati".
crniangeo ::
router ali navaden modem ? če maš router ali je wifi ? in poglej če je wifi open al zasciten z geslom :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
shadeX ::
poskusil si praktično že vse. mislim da je format računalnika kar dovolj. Jaz bi na tvojem mestu naredil sledeče:
1. poskusil bi še s kakim drugim računalnikom ( mogoče je kaj z mrežno - nikoli ne veš )
2. če uporabljaš ruter, poskusi se povezati na net samo preko modema..
če to ne bo delovalo je pa pomoje tud kak modem lahko kriv. naj samo za zanimivost povem da punca ima ravno tako kabelsko nova gorica in enkrat je imela problem da ko sva špilala WoW je ping skoz nabijal do konca ( tudi 5 sekund pinga ). Fora je bila pa ker je vse drugo normalno delalo. Tudi youtube je delal popolnoma normalno, strani odpiralo normalno vse vse, razen ping je imela vedno rdeč. Pa ni blo važno s katerega računalnika smo igrali. Poklicala je na kabelsko kjer so povedali da je pri njih normalno. Nato so po nekaj časa poslali delavca kjer je zmeril prenos in je ZAGOTOVIL da zadeva deluje. Ni se zmenil na to da v igrah pač ta stvar ne dela. Nato ji je prekipelo in je pisala na ( nekam v LJ na neko firmo. se ne spomnem točno - so predlagali na kabelski naj pokliče tja ) in je povedala. Nato so poslali drugega serviserja in je zamenjal modem. Glej ga zlomka.. stvar je začela delovati normalno..
1. poskusil bi še s kakim drugim računalnikom ( mogoče je kaj z mrežno - nikoli ne veš )
2. če uporabljaš ruter, poskusi se povezati na net samo preko modema..
če to ne bo delovalo je pa pomoje tud kak modem lahko kriv. naj samo za zanimivost povem da punca ima ravno tako kabelsko nova gorica in enkrat je imela problem da ko sva špilala WoW je ping skoz nabijal do konca ( tudi 5 sekund pinga ). Fora je bila pa ker je vse drugo normalno delalo. Tudi youtube je delal popolnoma normalno, strani odpiralo normalno vse vse, razen ping je imela vedno rdeč. Pa ni blo važno s katerega računalnika smo igrali. Poklicala je na kabelsko kjer so povedali da je pri njih normalno. Nato so po nekaj časa poslali delavca kjer je zmeril prenos in je ZAGOTOVIL da zadeva deluje. Ni se zmenil na to da v igrah pač ta stvar ne dela. Nato ji je prekipelo in je pisala na ( nekam v LJ na neko firmo. se ne spomnem točno - so predlagali na kabelski naj pokliče tja ) in je povedala. Nato so poslali drugega serviserja in je zamenjal modem. Glej ga zlomka.. stvar je začela delovati normalno..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Določeno stran ne nalagaOddelek: Omrežja in internet | 1478 (1187) | -LyLy- |
» | Večsekundno odpiranje spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 2886 (2157) | SeMiNeSanja |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6970 (5949) | ...:TOMI:... |
» | Čudno obnašanje uTorrenta in odpiranje portov ( slab prenos )Oddelek: Programska oprema | 2781 (2609) | blackbfm |
» | Povezava na internet??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1285) | amper |