Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti ventilatorje v Celju?
Kje kupiti ventilatorje v Celju?
Venum ::
Sem bil v bigbangu v cityparku pa jih nimajo sploh pol pa se pri sosednjem comtronu pa jih morejo narocit. Kje se majo vecjo izbiro racunalniskih ventilatorjev v Celju pa da jih majo na zalogi vec kosov?
hans2 ::
Imaš HTE trgovino pred nadvozom proti centru na levi strani, trgovina Žarnica in tudi v Konradu bi se verjetno kaj našlo.
Nej malo zoožim izbor. Rad bi imel ventilatorje noiseblocker XL2. Je kaj v Celju? Če ne jih bom vseeno naročil, saj so cenejši od akase pa po moje boljši. Je že kdo kupoval noiseblockerje v Celju?
dzinks63 ::
Vprašaj pri Etri, Tealu, Birobit, Hardstore, HarveyNorman, Powerplus, Chip (žalec),... , vprašanje če imajo na zalogi, oziroma v koliko dneh nabavijo, če sploh?
techfreak :) ::
Imaš HTE trgovino pred nadvozom proti centru na levi strani, trgovina Žarnica in tudi v Konradu bi se verjetno kaj našlo.
HTE v Celju je trenutno zaprt zaradi kolektivnega dopusta, sicer pa dvomim, da bi elektro trgovine imele zalogo PC ventilatorjev.
Je že kdo kupoval noiseblockerje v Celju?
Verjetno ni trgovin v Celju, ki bi imele zalogo ventilatorjev različnih proizvajalcev. Je pa čisto možno, da boš preko spleta skupaj s poštnino plačal podobno ali pa mogoče celo ceneje, kot v fizični trgovini.
Han ::
Mene je Noiseblocker razočaral. Po pol leta je začel tako ružit, da je po hitrem postopku letel iz mašine...
amigo_no1 ::
Tu jih imajo največ:
http://www.cool-pc.org/skupine/8/ventil...
http://www.cool-pc.org/skupine/8/ventil...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Mene je Noiseblocker razočaral. Po pol leta je začel tako ružit, da je po hitrem postopku letel iz mašine...
pri meni pa glih nasprotno. Mam 5 komadov v svoji masini ze par let pa delujejo super. vidim da je slovenski trg kr porazn glede tega. Nobena trgovina nima nic na zalogi pa morjo narocat. Sm se odlocu da bom kr po netu narocil. Sm jih vidu v cool pcju kot je ze nekdo nalepil pa v mlacomu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem 74HC292 ali 74HC7292Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 968 (884) | Jackal |
» | Kupim pleksi..Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4199 (3033) | KrCbelca |
» | V kateri trgovini kupujete elektronske elemente ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2447 (2210) | T0RN4D0 |
» | glede ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1534 (1113) | 12345 |
» | kaksen nasvet za boljse hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2099 (1635) | Binji |