Forum » Igre » PayDay: The Heist
PayDay: The Heist
ShowDown ::
Imamo kaj igralcev PayDay na s-t? Ravno pred tremi dnevi je izšel Wolfpack DLC, ki prinaša 2 nova heista in precej novih orožij, toolov, ipd.
Med drugim so v navezi z Valve-om naredili remake znane Left 4 Dead mape "Mercy Hospital".
Po mojem mnenju je sicer igra malce nerodna, ampak je precej dober pristop k igri, ker ni čisti FPS. Marsikdo ga označi kot Left 4 Dead s policisti, vendar je vseeno drugačen, ker je precej več stranskih opravil. (Žaganje, nastavljanje C4, iskanje šifer, iskanje neke osebe...) Po moje jo je vredno preizkusiti. :)
Med drugim so v navezi z Valve-om naredili remake znane Left 4 Dead mape "Mercy Hospital".
Po mojem mnenju je sicer igra malce nerodna, ampak je precej dober pristop k igri, ker ni čisti FPS. Marsikdo ga označi kot Left 4 Dead s policisti, vendar je vseeno drugačen, ker je precej več stranskih opravil. (Žaganje, nastavljanje C4, iskanje šifer, iskanje neke osebe...) Po moje jo je vredno preizkusiti. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Left 4 Dead (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13667 (3221) | Horas |
» | The Secret WorldOddelek: Igre | 2868 (1387) | oo7 |
» | PC igre 2010Oddelek: Igre | 2966 (1980) | OranGutan |
» | Gabe Newell in Erik Johnson gresta v AvstralijoOddelek: Novice / Igre | 4420 (3116) | BigWhale |
» | Nero mi kaže veliko manjOddelek: Pomoč in nasveti | 775 (711) | reeves |