Forum » Loža » mail od podjetja
mail od podjetja
beeone ::
Pozdravljeni
Na internetu velikokrat potrebujem ne-javni email naslov, za naročevat kakšne sample, dostope do demo programov itn. A je kdo, ki ve kje se da kaj takšnega dobit, oziroma je tako prijazen, da bi mi podaril naslov od svojega podjetja?
Lp
Na internetu velikokrat potrebujem ne-javni email naslov, za naročevat kakšne sample, dostope do demo programov itn. A je kdo, ki ve kje se da kaj takšnega dobit, oziroma je tako prijazen, da bi mi podaril naslov od svojega podjetja?
Lp
Matija82 ::
Logika (kitajskih) B2B podjetij - Če si resen, imaš podjetje ali neko spletno stran ter pripadajoč naslov. Gmail naslov lahko ustvari vsak, ki bi nas rad nategnil za vzorce.
Nek pocen webhosting ?
Nek pocen webhosting ?
beeone ::
od isp-ja mail ne prime, za gmail je matija odgovoril.
Sem že gledal webhosting, samo se mi ne zdi nekak dat več deset € za to da se bom lahko špilal... pa še ne vem točno kak vse to špila vse skupaj
Sem že gledal webhosting, samo se mi ne zdi nekak dat več deset € za to da se bom lahko špilal... pa še ne vem točno kak vse to špila vse skupaj
neoserv ::
Sama domena je nizek letni strošek (cca. 15 EUR letno). Domeno nato lahko usmeriš na Google mail in uporabljaš Google za dopisovanje.
Kako to storis: http://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/tEaJstfhzeI
Kako to storis: http://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/tEaJstfhzeI
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DeGoogleOddelek: Informacijska varnost | 6656 (3452) | McClane |
» | Pošiljanje emaila na @siol.netOddelek: Pomoč in nasveti | 5164 (4333) | SeMiNeSanja |
» | Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2007 (1340) | ZatolE |
» | email strežnik?Oddelek: Omrežja in internet | 1340 (1145) | b |
» | Najugodnješi webhosting pejđ?Oddelek: Omrežja in internet | 2299 (1966) | Primoz |