» »

Adrenalin

Adrenalin

TechBoy ::

Hojla!
Adrenalin. Tisti občutek, ki ti gre skozi telo, ko se pelješ na 400ccm kubičnem kroserju po zadnjem kolesu, tisti občutek, ko stisneš na gas in zadeva 'zrjove'. Ali pa na vlakcu smrti, ko se pelješ skoraj navpično navzdol. Zanima me, kako bi potešil svojo adrenalinsko odvisnost, glede na to, da sem še mladoleten in mi starša česar preveč nevarnega na dovolita.

LP

Meizu ::

Zvečer pojdi v bar do kakšnih goril, udari fajn po mizi da se pijača razlije po tleh in lavfej stran. Z veliko verjetnostjo te bojo lovili po mestu, ti boš pa tako poln adrenalina da si boš komot potešil to neizmerno adrenalinsko potrebo.

guest #44 ::

Zlomi si nogo čimprej. Pol boš spoznal, da se ni vredno resno pohabit v tistih par letih idiotizma, ki mu pravimo puberteta za potencialnih 60 preostalih let življenja.

Gwanaroth ::

Lights often keep secret hypnosis..

francek1 ::

Stopi do ene policistke in ji reci, da bi jo poseksal...ali pa pojdi na kopališče in iz najvišje skakalnice skoči na ploh...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

Freezy ::

Vlak smrti ni pravi adrenalin, ker veš da se ti ne more nič zgodit.
Poskusi offroad smučanje, skakanje v vodo z velike višine, DH, itd.

jype ::

Freezy> offroad smučanje

A kdo kdaj tudi po cesti smuča? :)

TechBoy> Zanima me, kako bi potešil svojo adrenalinsko odvisnost, glede na to, da sem še mladoleten in mi starša česar preveč nevarnega na dovolita.

Namesti Windows 7 v virtualni računalnik na 386.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

TechBoy ::

jype> A kdo kdaj tudi po cesti smuča? :)

smučam ravno ne, ker ne znam :D če veš mogoče kaj ja pok (pležuh itd.), steptam si progo na bregu, polijem z vodo, počakam ponoči. potem pa zjutraj gor.. ADIJO.. se izračunal, da dosežem hitrost 65km/h (približno) -/+ 8 km/h. s pokom se vozim tudi po cesti ko je fraj :D

Meizu ::

Ti si čisto en malce flešast. Se boš enkrat fental, ma da sm ti jst oče te nalomim še en mal za povrh.

Ne tega delat, je prenevarno. Če te hitrost veseli si kupi USB volan in si poberi igro z liveforspeed.net, je super.

draciel ::

Freezy je izjavil:

Vlak smrti ni pravi adrenalin, ker veš da se ti ne more nič zgodit.

Ma nevem no, se ne bi strinjal popolnoma. Pomoje je odvisno od človeka kako to stvar dojema. Recimo sem bil v nekem lunaparku in so ble neke take vožnje. In je bila ena ki se je klicala "The king", ki je kar z veliko hitrostjo švigal sem ter tja. Za nameček se je še dvignil tako v zrak, da si videl samo tla ( noge so visele v zrak, glava dol ).
Če je vožnja trajala 3minute, sem jaz 2minuti in pol mižal :D Ni šans da bi si upal pogledat :D In seveda adrenalin sem pa čutil po žilah cel čas..

einstein :P ::

jype je izjavil:

Freezy> offroad smučanje

A kdo kdaj tudi po cesti smuča? :)

TechBoy> Zanima me, kako bi potešil svojo adrenalinsko odvisnost, glede na to, da sem še mladoleten in mi starša česar preveč nevarnega na dovolita.

Namesti Windows 7 v virtualni računalnik na 386.

zakaj je pa to kaj adrenalinskega? - nameščanje win7 v virtualpc na 386?
STAY OUT OF MY TERRITORY!

einstein400> zakaj je pa to kaj adrenalinskega? - nameščanje win7 v virtualpc na 386?

Večina postane rdeča v obraz že po prvih par tednih čakanja.

einstein :P ::

jype je izjavil:

einstein400> zakaj je pa to kaj adrenalinskega? - nameščanje win7 v virtualpc na 386?

Večina postane rdeča v obraz že po prvih par tednih čakanja.

hahahahahahahahahahahahhaahhahhaaaaaaa :)) :)) :)) :)) to pa, ja že včeraj ko sem se zaj****** s tistim virtualboxom cel dan sem bil živčen. kako je šele s 386 haaha :))
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščoč športne filme

Oddelek: Sedem umetnosti
111069 (869) Anney
»

Zabaviščni parki in nesreče

Oddelek: Loža
143398 (2708) urosz
»

Adrenalin - sem/nisem odvisen

403000 (2097) Grey
»

Prekršek] prehod za pešce

167473 (6830) Tilen007
»

Ecstasy, je res tako nevaren ?? (strani: 1 2 )

8810577 (6627) jRk0

Več podobnih tem