Forum » Omrežja in internet » Chrome sync
Chrome sync
Nesta ::
Nesta ::
Meni nikakor noce delat. Vse probal. Se odjavil, restratov Chroma, se spet prijavil.. Vedno faila...
Kaj ta Chrome res zacel suxat? :(
Najhujs je pa to ko javi napako in mi ponudi da se ponovno prijavim pa dela prijavo v nedogled par ur/dni... brez exceptiona, brez kakrsnekol napake... ubit ga moram :|
Zgleda je tole ne nasty BUG
Kaj ta Chrome res zacel suxat? :(
Najhujs je pa to ko javi napako in mi ponudi da se ponovno prijavim pa dela prijavo v nedogled par ur/dni... brez exceptiona, brez kakrsnekol napake... ubit ga moram :|
Zgleda je tole ne nasty BUG
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nesta ()
mk818764 ::
meni tudi občasno mrkne.
Pomaga edino da se izpišem iz sync pa pobrišem vse v chromu. Pol pa se nazaj vpišem, pa se mi sihronozira. res je malo moteče to, da ne deluje vedno.
Pa od verzije 11 mi ne deluje več bližnjica za novo okno chroma. Očitno je nek bug, ker ne deluje na nobenem računalniku. Bi prijavil napako, pa ne vem kam. Google nima nobenega maila, linka...
Pomaga edino da se izpišem iz sync pa pobrišem vse v chromu. Pol pa se nazaj vpišem, pa se mi sihronozira. res je malo moteče to, da ne deluje vedno.
Pa od verzije 11 mi ne deluje več bližnjica za novo okno chroma. Očitno je nek bug, ker ne deluje na nobenem računalniku. Bi prijavil napako, pa ne vem kam. Google nima nobenega maila, linka...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16875 (13674) | pegasus |
» | Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24098 (20407) | Jackass |
» | Študija varnosti brskalnikov: prvi Chrome, drugi IE, Firefox daleč zadaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21677 (16579) | mikko |
» | Firefox 7 opušča oznako "http://" v naslovni vrstici (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24959 (22137) | keworkian |
» | Izid Firefox 4 se seli v leto 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21536 (20112) | Jst |