Forum » Strojna oprema » problemi z LG 40/12/40
problemi z LG 40/12/40
Popaj ::
Kolega je nabavo LG pekač 40/12/40. Jas mam istega pa peče čist normalno, njemu pa rabi za en cd 20 min.! To pa je 5x bolj počasi ko meni. V čem bi lahko bil problem?
Popaj ::
Emm win98, CPU Pentium 600 (se mi zdi), 128 sd rama, geforce2 MX,... Ki pa se ono druo vklopi?
BoGo ::
Tudi jaz sem nedavno imel podoben problem pri vgradnji CDja pri kolegu.
Trebalo je samo vklopiti UDMA (tako v biosu (integrated peripherals setup, ali nekje tam) in pa tudi DMA v Device Manager -> CD-Drive -> setings.
Če disk podpira, je potrebno vklopiti DMA tudi na disku, meni je problem izginil komaj po tem.
Trebalo je samo vklopiti UDMA (tako v biosu (integrated peripherals setup, ali nekje tam) in pa tudi DMA v Device Manager -> CD-Drive -> setings.
Če disk podpira, je potrebno vklopiti DMA tudi na disku, meni je problem izginil komaj po tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik brejka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1235) | darkolord |
» | Zakaj mi pece DVD 45 min (speku mi ga je ze u 7ih minutah)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1010) | [-=Jaka=-] |
» | problemi z DMA & pekacem v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1491) | fictionel |
» | problem teac cd-w540e; pri peki se neprestano vklapja burn proofOddelek: Pomoč in nasveti | 791 (684) | 3LeR. |
» | TEAC 540E in DMA ???????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2075 (1712) | Eagel |