Forum » Strojna oprema » težave 2 del - mašina se ugaša???
težave 2 del - mašina se ugaša???
XPSISTEM ::
Pozdravljeni!
Še vedno me pestijo nadležne težave in sicer mašina se ugaša brez kakega vzroka! Imam celerona abit plato hdd 40gb ... a je mogoče ram vzrok al bios al kaj .... čist sm še obupov.
Prve težave nastopijo ob zagonu sistema ko se 10 -12 ugasne in prižge in poj spet čez čas crkne.
Hvala
Še vedno me pestijo nadležne težave in sicer mašina se ugaša brez kakega vzroka! Imam celerona abit plato hdd 40gb ... a je mogoče ram vzrok al bios al kaj .... čist sm še obupov.
Prve težave nastopijo ob zagonu sistema ko se 10 -12 ugasne in prižge in poj spet čez čas crkne.
Hvala
M&M ::
Težava je skoraj 100 % v napajalniku. Rač se ti verjetno ugasne ob kakšnem sunku napetosti,... recimo zaženeš film ali igro. V tem trenutku poraba elektrike nenadoma naraste in napajalec poklekne. Probaj zamenjati pa boš videl. Ne rabiš si kupovat novega,.. sposodi si ga od kolega,... če bo stvar delovala si nabavi svojega.
(ali pa to predlagaj kolegu )
(ali pa to predlagaj kolegu )
M&M
XPSISTEM ::
Hvala za nasvete!
Dopiz... mi je pa sm nesu v domenco in pogruntal so da je fuč hdd!!! wd 40 gb... nov! - elektronka. Rezultate glede napajalnika pa še čakam dodam pa lohka da mi je pred tem razgonil še monitor a ma dobesedno razčefuka.. transforamator je kot bi ga prestrelu .... ostalo pa tud tko Smola pa taka da računa nimam več alpa je nekje v kupih papirusa.
Skratka podn no pa vseen hvala ...sporočim o rezultatih
Dopiz... mi je pa sm nesu v domenco in pogruntal so da je fuč hdd!!! wd 40 gb... nov! - elektronka. Rezultate glede napajalnika pa še čakam dodam pa lohka da mi je pred tem razgonil še monitor a ma dobesedno razčefuka.. transforamator je kot bi ga prestrelu .... ostalo pa tud tko Smola pa taka da računa nimam več alpa je nekje v kupih papirusa.
Skratka podn no pa vseen hvala ...sporočim o rezultatih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD ne gre v mirovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (712) | Daniel |
» | Samodejno izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2696 (1915) | sennheiser |
» | Računalnik "umre" po 20 sekundahOddelek: Strojna oprema | 2782 (2008) | Rias Gremory |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4462 (4063) | pol3ni |
» | Okužen MasterBoot-BiosOddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1434) | AlesC |