Forum » Mobilne tehnologije » Google Nexus 7 (2012)
Google Nexus 7 (2012)
Temo vidijo: vsi
c00L3r ::
12 mesecev garancije? To je slabše, kot da kupim malo rabljeno na bolhi. Tam dobim skoraj 24 mesecev.
Assass1n ::
Na bolhi sej ga videl že za 180€ to je res dober deal, če nebi vedel da ga ne rabim bi ga že kupil
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
suhi ::
Rabljen ne more bit dober deal, če ni res konkretno cenejši kot v trgovini. Razen, če človeka osebno poznaš in veš, kako je delal z njim.
Robertos664 ::
Kaj je to za finte? Obnovljeni ali kaj ? Popravljeni?
sem kupil danes http://www.renew.si/artikel/1332/ASUS_N... pa je bil tovarniško zapakiran ( Vse varnostne nalepke). torej ni popravljen ali karkoli. dela super, priporočam.
yayo ::
Bah, se res ne splača prodajat 16gb varianto, če si jo kupil za 250€. Škoda, sem se je želel znebiti sedaj, ko sem nabavil Nexus 10.
harvey ::
Tale zadnji update 4.2.2 je naredil črke bolj "debele" in drugačen razmik. Je kdo tudi to opazil?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
damjanll ::
To je od updateanega chrome browserja, ne od android updatea. In ja tudi meni ni vsec, prej je bil tekst bolj oster... :/
Strelka ::
suhi ::
Kaj ti naj pa povemo? Cena je dobra, če je stvar res nova in zapakirana, kaj drugega se pa iz oglasa žal ne da razbrat
Strelka ::
Dobila sem slikce na mail...je vidit da je res zapakirana. Sam računa je rekel pa da mi ga ne more dat, da bo on posredoval na servis ker rabi račun on. Ne vem, al naj verjamem al ne :S
Okapi ::
Verjetno je kupil na firmo, pokasiral 20% DDV in lahko zato proda ceneje, račun pa rabi.
O.
O.
Uporabnik ::
Jaz sem še vedno uveljavljal s kopijo računa, ker original gre v računovodstvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uporabnik ()
Uporabnik ::
Garancijski list pa le imej zraven računa. Nekje pa imajo imajo tudi sistem, ko samo serijsko prebere in ne potrebuješ ničesar.
Opazil sem da prehiteva ura za 19 minut, če je nastavljeno na automatic-network time. Precej butast bug :-)
------
------
MacGyver141 ::
V novem chrome beta je tekst spet oster, prej ali slej bo popravek tudi v uradni razlicici, do takrat je pa chrome beta resitev...
delfinus ::
Najugodneje definitivno ebay.co.uk. Cene so okrog 10GBP do 12GBP tudi ze s postnino. Za kaksen bolj fensi smensi design pa sigurno zelijo vec cekinov.
lp, d.
lp, d.
znbojan ::
A obstaja kakšen bypass nakupa programom za različne profile.
Namreč na Nexusu 7 sem ustvaril več profilov (me, otroci -2x, žena), pa se mi zdi malo "neumno", da bi za vsak profil kupoval aplikacije npr. Nexus Media Importer ali kakšen office itd.
Namreč na Nexusu 7 sem ustvaril več profilov (me, otroci -2x, žena), pa se mi zdi malo "neumno", da bi za vsak profil kupoval aplikacije npr. Nexus Media Importer ali kakšen office itd.
znbojan
Sicer ne vem ce dela ampak kaj ce probas naredit backup programa z kakim es file explorerjem ali drugim orodjem in ga nato reinstaliras pod drugim profilom?
emilo ::
Zanima me kako dolgo se vam polni Nexus. Sam sem večinoma polnil preko noči in nisem niti gledal kako dolgo se polni, včeraj pa sem začel igrati neko igro ga izpraznil do konca. Vtaknil sem ga v polnilec in Nexusa prižgal, nakar zjutraj po 7 urah, ugotovim da se je napolnil komaj 58% Pa še to zakaj se prasica med igranjem iger kljub vključenemu polnjenju prazni?
Okapi ::
A ga polniš z originalnim polnilnikom, ali priključenega na PC? Ker je odvisno od moči napajalnika. Originalni ima se mi zdi 2A, USB na PC-ju pa običajno samo 0,5 A.
O.
O.
plavko61 ::
sem dal USB podalšek vmes in se mi je precej dlje polnil.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
flyersmokac ::
Ali se splača vzeti nexusa7 sedaj? Ali pa je boljše počakati na novega, ki pride kmalu?
Gledal sem, da bo imel novo grafično in drug processor... To me najbolj zanima saj bi ga imel za igre in filme in nekako mislim, da novi ne bo neki presežek na tem področju... Razen boljša resolucija pa drug processor.
Gledal sem, da bo imel novo grafično in drug processor... To me najbolj zanima saj bi ga imel za igre in filme in nekako mislim, da novi ne bo neki presežek na tem področju... Razen boljša resolucija pa drug processor.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
kuglvinkl ::
malo majhen je, kar se mene tiče, bi bil kul, če ne bi imel bezela.
Your focus determines your reallity
sulaco ::
15.maj-a ima Google konferenco...Tam naj bi predstavili prenovljenega N7 (nekateri pa pravijo, da bo predstavljen samo Android 5.0).
Vsekakor ga v Sloveniji ne bo še dolgooooooooooooooooooooooo...
http://www.engadget.com/2013/04/03/reut...
P.S: Glede na poplavo 5" telefonov, me zanima, ali je 7" tablica sploh še "uporabna"??
Menim, da če imaš 5" telefon in 10" tablico (doma), se 7" tablica nikakor ne potrebuje, ali pa se motim ???
Vsekakor ga v Sloveniji ne bo še dolgooooooooooooooooooooooo...
http://www.engadget.com/2013/04/03/reut...
P.S: Glede na poplavo 5" telefonov, me zanima, ali je 7" tablica sploh še "uporabna"??
Menim, da če imaš 5" telefon in 10" tablico (doma), se 7" tablica nikakor ne potrebuje, ali pa se motim ???
kuglvinkl ::
8 palcev je po mojem way to go. Lahko pol manj. Več od tega ne, manjši so pa že telefoni.
Your focus determines your reallity
JerryP ::
Sem temeljito sprobal vse popularnejše velikosti vse od prvega 5.3 inčnega nota, 7 inčnega prvega galaxy taba, do 10 inčnih tabov in mi najbolj ustrezajo dimenzije 7 inčnih tablic.
Res je da ima nexus relativno velik rob okoli zaslona ga je pa zato dosti lažje držati. Npr. Z eno roko medtem ko bereš e-knjigo na vlaku, med gledanjem video posnetkov, ali celo igranjem iger. Tudi zmogljiv je še vedno zadosti za vse aplikacije in igre, ki so na voljo.
In ja za po poti še vedno uporabljam 4 inčen telefon in se ne vidim da bi 7 inčno napravo uporabljal kot telefon;-)
Res je da ima nexus relativno velik rob okoli zaslona ga je pa zato dosti lažje držati. Npr. Z eno roko medtem ko bereš e-knjigo na vlaku, med gledanjem video posnetkov, ali celo igranjem iger. Tudi zmogljiv je še vedno zadosti za vse aplikacije in igre, ki so na voljo.
In ja za po poti še vedno uporabljam 4 inčen telefon in se ne vidim da bi 7 inčno napravo uporabljal kot telefon;-)
Z novim chrome beta delajo user certifikati. Nlb klik dela.
Ce se prav spomnem je bilo tukaj enkrat govora o tem...
Ce se prav spomnem je bilo tukaj enkrat govora o tem...
O to pa je lepa novica glede certifikatov.
------
------
damjanII ja smo govorili in bili razocarani, ker ni delovalo. Hvala za novico. Bom poskusil, ko pridem domov. Nexus 7 mi je res postal zelo priracna rec za mnoga opravila.
lp, d.
lp, d.
Jep NLB Klik v Chrome Beta deluje. Je pa potrebno Chrome Beta potegnit direktno preko brskalnika, saj ga preko Google Play Store aplikacije ne najde.
lp, d.
lp, d.
damjan1980 ::
je kdo slucajno probal priklopit nexus 7 na tv preko hdmi, z namenom da se prenese namizje na tv? Je to sploh mozno na tej napravi? bi slo s tem adapterjem?
USB to HDMI MHL Adapter
http://www.amazon.com/dp/B005F9W6DU
USB to HDMI MHL Adapter
http://www.amazon.com/dp/B005F9W6DU
murmur ::
pronto ::
Lep pozdrav.
Zaprosil, bi kakšnega prijaznega lastnika nexus 7, da gre na stran bet365.com in naredi par screenshotov, da vidim kako odpre stran.
Hvala.
Zaprosil, bi kakšnega prijaznega lastnika nexus 7, da gre na stran bet365.com in naredi par screenshotov, da vidim kako odpre stran.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG G pad 8.3 ali Nexus 7 (2013)?Oddelek: Kaj kupiti | 3308 (3038) | amacar |
» | Nexus 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17075 (7962) | AvtoR |
» | Katero tablico? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26139 (22177) | abyssus |
» | Google predstavil Android 4.3, sveža Nexus 7, Q (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31191 (17559) | Bluzer13 |