Forum » Mobilne tehnologije » Google Nexus 7 (2012)
Google Nexus 7 (2012)
Temo vidijo: vsi
Okapi ::
Saj, če nisi tabornik je kompas bolj za hec.Kompas sam kot tak mogoče, ampak uporablja ga v resnici veliko programov. Navigacijo jaz recimo večkrat uporabim tudi ko se sprehajam po tujem mestu. In če tablica ne ve, v katero smer je obrnjena, dela bolj slabo. Kompas uporabljajo tudi programi, ki prikazujejo zvezdno nebo. V glavnem, koristno je vedeti, da magnetne platnice močno motijo kompas (in s tem navigacijo).
O.
Koristno bi bilo vedeti, ali morda dolgotrajna izpostavljenost magnetu v ovitku (pravzaprav sta največkrat celo dva - en za izklop/vklop, drugi pa da ostane platnica zaprta) trajno ne poškoduje vgrajenega kompasa.
O.
O.
Alamar ::
@AlamarKje ti vidiš 1 funt? Cena je 9.99 plus poštnina. Katerega potem priporočate za neko normalno ceno do 15 EUR, da nima magnetov noter. Ker tablico bom uporabljal tudi za po mestu. Sicer imam za ipad smart cover in sploh nisem pomislil na težave, ker tam nisem še nikoli uporabljal teh funkcij.
1funt s poštnino je sumnjivo nizka cena. Nekateri etuiji imajo premočno magnete na platnici. Ko jo odmakneš se tablica zbudi, ampak, ko jo zviješ za hrbet tablice jo spet spravi v sleep mode. Da ne gre slučajno za takšne defektne etuije.
Tale mi je zelo všeč, samo ima tudi zgleda auto wake noter
http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-LEATHER...
ali pa tale, samo je že denarnica napol
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GOOGLE-NE...
Rajši bi vzel takega, da se natakne gor na nosilec in ne, da ga noter stlačiš in potem prekriva robe na sprednji strani.
yayo ::
Prvi, ki si ga linkal je kao 0,99 funta s poštnino, če jaz prav vidim.
http://www.ebay.co.uk/itm/ULTRA-THIN-SM...
Tole pa je moj etui.
Tole pa je moj etui.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Mimogrede, če tablico uporabljaš tako, da prednja platnica ni zavihana nazaj, ampak visi dol, kompas v glavnem dela.
Maxl ::
Prvi, ki si ga linkal je kao 0,99 funta s poštnino, če jaz prav vidim.
Tole pa je moj etui.
Ko izbereš barvo etuija se cena dvigne na 9.99 funta ;).
lol, my bad. Jaz sem za svojega dal okoli 21 evrov, pa sem zraven dobil otg cable, screen protector in dve zadevici, ki spominjata na Usb ključ, da a sta v resnici nekakšna adapterja za nekakšne micro sd kartice. (prvič vidim nekaj takega) Link do etuia je nekdo dal tukaj, stran ali dve nazaj.
Evo, sem s Smart Tools pomeril in magnetno polje z ovitkom na tablici je od 530 do 570 uT (in ne glede na to, kako platnico postavim, bolj ali manj moti kompas). Brez ovitka je 45 uT.
Je pa zanimivo, da s telefonom izmerim samo 24 uT. Verjetno se pri tablici pozna tudi magnet v zvočniku in mogoče še kaj.
O.
Je pa zanimivo, da s telefonom izmerim samo 24 uT. Verjetno se pri tablici pozna tudi magnet v zvočniku in mogoče še kaj.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Smrkc ::
s telefonom si pomeril gostoto magnetnega polja ovitka? sem kar skeptičen glede teh meritev...
Alamar ::
s telefonom si pomeril gostoto magnetnega polja ovitka? sem kar skeptičen glede teh meritev...Ja, kaj naj ti rečem? En magnetometer je v telefonu, drug je v tablici, rezultate dajeta dovolj podobne, koliko sta v resnici natančna, pa ne vem (niti me pretirano ne zanima ). Številka, ki jo izmerita za zemeljsko magnetno polje, je v pravem velikostnem razredu.
O.
matija_g ::
Jaz sem kupil Nexusa od Comshopa in se ta vikend igral z njim.
Moram reči da sem v splošnem kar zadovoljen. Moti me samo, da ga ne
morem uporabiti kot USB disk (ne prezentira file sistema, ko ga povežeš
čez USB, vsaj ne, če ga povežeš na Linux mašino).
Obstaja FUSE driver, ki odpre Nexusa čez MTP, ampak pri meni je bil
tako počasen, da je bil praktično neuporaben.
Zdaj uporabljam Droid Air, ki na Nexusu odpre strežnik, na katerega
potem dostopaš čez www. Hitrost je znosna, ampak še vedno ne briljantna,
ker gre pač čez WiFi.
Kaj pa drugi uporabljate?
Moram reči da sem v splošnem kar zadovoljen. Moti me samo, da ga ne
morem uporabiti kot USB disk (ne prezentira file sistema, ko ga povežeš
čez USB, vsaj ne, če ga povežeš na Linux mašino).
Obstaja FUSE driver, ki odpre Nexusa čez MTP, ampak pri meni je bil
tako počasen, da je bil praktično neuporaben.
Zdaj uporabljam Droid Air, ki na Nexusu odpre strežnik, na katerega
potem dostopaš čez www. Hitrost je znosna, ampak še vedno ne briljantna,
ker gre pač čez WiFi.
Kaj pa drugi uporabljate?
damjanll ::
Hehe kaj sem opazil na mimovrste, Nexus 7:
Redna cena:299,00 €
Spletna cena:279,90 €
Prihranek:19,10 € (6,39%)
Mogli bi napisat:
Redna cena:249,00 €
Mi vas opeharimo za: 30€ (+12%)
Mislim saj stekam da se pri nas prodaja za 279, samo iz katere trte so oni dobili cifro 299? Bi vsaj napisali lepo redna cena: 279 pa mir, ne pa da tako zavajajo
Redna cena:299,00 €
Prihranek:19,10 € (6,39%)
Mogli bi napisat:
Redna cena:249,00 €
Mi vas opeharimo za: 30€ (+12%)
Mislim saj stekam da se pri nas prodaja za 279, samo iz katere trte so oni dobili cifro 299? Bi vsaj napisali lepo redna cena: 279 pa mir, ne pa da tako zavajajo
kuglvinkl ::
We have a willing seller and willing buyer. Velja že 8000 let. Nobenega zavajanja ni.
Če ti kaj ne paše, kupi čez mejo.
Če ti kaj ne paše, kupi čez mejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Bor H ::
Vsi ki ste tok brihtni glede cene in kako nas slovenski trgovci "opeharijo": odprite svojo trgovino in prodajajte po "evropskih cenah", da vas vidim junake.
Komentar o zavajanju leti na cifro 299 ne na 279.
Ce bi napisali: redna: 279, spletna: 279, prihranek: 0
Nebi imel pripomb.
Ostale trgovine kar sem preveril (enaa, comshop) se ne posluzujejo tako nizkotnega zavajanja.
Nebi imel pripomb.
Ostale trgovine kar sem preveril (enaa, comshop) se ne posluzujejo tako nizkotnega zavajanja.
kmetek ::
damjanII: ko bodo dobavitelji dobili po isti nabavni kot v tujini, bomo mi trgovci lahko prodajali po podobni ceni, ali zelo podobni, prej ne gre.
Mimovrste pa zavaja, in to že leta. Pri Comshopu vsaj nakup šteje v klubsko, pri dveh tablicah si že v bonusu, vsaj to no
Mimovrste pa zavaja, in to že leta. Pri Comshopu vsaj nakup šteje v klubsko, pri dveh tablicah si že v bonusu, vsaj to no
mirkuma ::
Imajo pri nas kupljeni Nexusi 7 kakšne težave (Comshop, BigBang...)?
SLO kupci javite. Predvsem ciljam na dvig zaslona na levi strani (kjer je baterija).
Težko opazno, vendar ko veš, da je tam, postane za nekatere moteče kljub popolni funkcionalnosti, poleg tega nima veze z serijo izdelave, do sedaj imajo vse te težave tudi C90. Manjkajoči vijaki na levi strani niso tam z razlogom (če so prisotni je zaslon še bolj dvignjen, kot navadno, ker vijak odriva zaslon od ohišja). Kot kaže je težava v tem da baterija in drobovje diha pri temperaturni obremenitvi (polnjenju baterije, igranju zahtevnih iger), pač ko se Nexus 7 segreva in to dihanje povzroči dvig zaslona, ki ima zelo malo podpore na levi ležni površini robu.
Screen lift izgleda takole:
- Extremno:
- Komaj opazno:
Torej zaslon se dvigne malo nad sivi okvir. Na desni strani je zaslon vedno pod sivim okvirjem ne nad njim.
Komaj opazno težavo imajo v glavnem skoraj vsi 80% (in je bolj opazna po nekajkratnem polnjenju baterije, igranju zahtevnih iger..cca po nekaj tednih oz. mesecu uporabe)
SLO kupci javite. Predvsem ciljam na dvig zaslona na levi strani (kjer je baterija).
Težko opazno, vendar ko veš, da je tam, postane za nekatere moteče kljub popolni funkcionalnosti, poleg tega nima veze z serijo izdelave, do sedaj imajo vse te težave tudi C90. Manjkajoči vijaki na levi strani niso tam z razlogom (če so prisotni je zaslon še bolj dvignjen, kot navadno, ker vijak odriva zaslon od ohišja). Kot kaže je težava v tem da baterija in drobovje diha pri temperaturni obremenitvi (polnjenju baterije, igranju zahtevnih iger), pač ko se Nexus 7 segreva in to dihanje povzroči dvig zaslona, ki ima zelo malo podpore na levi ležni površini robu.
Screen lift izgleda takole:
- Extremno:
- Komaj opazno:
Torej zaslon se dvigne malo nad sivi okvir. Na desni strani je zaslon vedno pod sivim okvirjem ne nad njim.
Komaj opazno težavo imajo v glavnem skoraj vsi 80% (in je bolj opazna po nekajkratnem polnjenju baterije, igranju zahtevnih iger..cca po nekaj tednih oz. mesecu uporabe)
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
pri nas je C90....
ga ni junaka.
Vsi ki ste tok brihtni glede cene in kako nas slovenski trgovci "opeharijo": odprite svojo trgovino in prodajajte po "evropskih cenah", da vas vidim junake.
ga ni junaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
kuglvinkl ::
@mirkuma, še en razlog, da se kupi v Sloveniji in potem teži našim trgovcem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
damjan1980 ::
pri nas je C90....
ga ni junaka.
vsi ki smo toliko brihtni okoli cene in ki trdimo kako nas nasi lupijo, ne rabimo odpirat trgovin in zadeve prodajat. ostanemo dalje brihtni in kupujemo v tujini. Kaj pa vidve brihte, zagovornika slovenskega lupljenja, pravita na to?
Jaz pravim da imamo v sloveniji na vsakih 100.000 prebivalcev enega velikega prodajalca PC robe, konkurenca je, če mi kdo ne pokaže kartelnega dogovora bom pač verjel da ceneje ne morajo dati robe, ker verjamem da vsak ki kupuje Nexusa (in podobno robo) najprej preveri kje je najnižja cena. Če bi kdo od trgovcev lahko dal za 250€ bi dal za 250€. V tem primeru posumiš na visoke marže uvoznikov, sam ne vem, verjamem da če naročiš 1000 kosov (dvomim da smo dobili v Slovenijo veliko več Nexusov), ne boš dobil iste cene kot nemški uvoznik na 50.000 kosov. Glede na to pa da gre verjetno za ceno ki jo nastavi direkt Asus/Google pa me sploh ne bi čudilo če bi se nekdo "zgorej" odloču da imamo v SLO 279€ in pika.
Uporabnik ::
Čak mal, a ni to ta zadeva, ki je od googla, in za katero je bilo rečeno da bo stala $160 :)
ja lepa klasicna tolazba z malim trgom. Zanimivo je le to da so avstrijci v svetovnem merilu za odtenek vecji od nas, cene pa vedno na ravni nemcije. kako pametno pojasnilo mogoce?
chercc ::
Čak mal, a ni to ta zadeva, ki je od googla, in za katero je bilo rečeno da bo stala $160 :)
Koker se js spovnem je blo rečeno 199$ in še to menda brez davka, ampak mislim, da se je to že kr obdelalo tudi na tem forumu.
damjan1980 je izjavil:
ja lepa klasicna tolazba z malim trgom. Zanimivo je le to da so avstrijci v svetovnem merilu za odtenek vecji od nas, cene pa vedno na ravni nemcije. kako pametno pojasnilo mogoce?
Jao jao, eni se pač peljejo za 20-30€ 100 in več kilometrov, potem pa pozabijo da so morali tut gorivo plačat. sj pa noben ne sili nobenga, da kupuje v sloveniji. js grem danes pogledat če ga bom dobil pri nas in bom raje dal 30€ več zanga kot pa da se vozim v gradec
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chercc ()
Še enkrat: če misliš jamrat nad slovenskim trgovci imaš nekaj opcij:
-naredi nekaj glede tega (odpri trgovino, zastopništvo)
-STFU
-GTFO
ostale opcije samo vnašajo nejevoljo in škodijo zdravju
-naredi nekaj glede tega (odpri trgovino, zastopništvo)
-STFU
-GTFO
ostale opcije samo vnašajo nejevoljo in škodijo zdravju
damjan1980 je izjavil:
pri nas je C90....
ga ni junaka.
vsi ki smo toliko brihtni okoli cene in ki trdimo kako nas nasi lupijo, ne rabimo odpirat trgovin in zadeve prodajat. ostanemo dalje brihtni in kupujemo v tujini. Kaj pa vidve brihte, zagovornika slovenskega lupljenja, pravita na to?
ti kupuj čim več v tujini, pa se potem čudi zakaj vedno več na zavodih itd....kar podpiraj tujce.
damjan1980 je izjavil:
8 mio proti 2 mio je zate odtenek, tebi matematika nagaja a?
damjan1980 je izjavil:
za posto si ze kdaj slisal?
ki pa je seveda magičnih 0,00€.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
1. ti jaz delujem kot dobrodelna ustanova da bom vas pozeruhe podpiral?
2. odtenek v SVETOVNEM MERILU sem napisal, ce imas tezave z branjem. Torej ker vem da ne dojames, se en primer: 500 mio VS 2 oz 8 mio je nekako isto. Get it? verjetno ne
3. Pogosto ni magicnih 0,00, se bolj pogosto pa je stvar toliko cenejsa, da je s postnino se vedno poceni. Pa se sam imam to prednost da sem 15 min od A meje doma in mi na posto gor letet nekak ni problem. Drugace pa verjetno tudi sam kaj kupis od anglezev ali kitajcev. ti grda baraba, zaradi tebe so ljudje na borzi!
@BorH
opcija nr. 4:
- kupim v tujini. Vedno pircara nasmesek. ne vem o kaki nejevolji bluzis
2. odtenek v SVETOVNEM MERILU sem napisal, ce imas tezave z branjem. Torej ker vem da ne dojames, se en primer: 500 mio VS 2 oz 8 mio je nekako isto. Get it? verjetno ne
3. Pogosto ni magicnih 0,00, se bolj pogosto pa je stvar toliko cenejsa, da je s postnino se vedno poceni. Pa se sam imam to prednost da sem 15 min od A meje doma in mi na posto gor letet nekak ni problem. Drugace pa verjetno tudi sam kaj kupis od anglezev ali kitajcev. ti grda baraba, zaradi tebe so ljudje na borzi!
@BorH
opcija nr. 4:
- kupim v tujini. Vedno pircara nasmesek. ne vem o kaki nejevolji bluzis
ja, opcija 4: kupiš v tujini in STFU, slaba volja tipa "Mi vas opeharimo za: 30€ (+12%)" pa dejansko ničemur ne služi. Recimo dva primera kako lahko isto stvar poveš, katera je primernejša pa sam presodi:
-Sem videl da je v Avstriji Nexus nekaj ceneje in sem ga raje čez mejo kupil.
-Pri nas te trgovci opeharijo za 30€, ga bom iz tujine naročil da ne bom filal njihovih oderuških riti.
-Sem videl da je v Avstriji Nexus nekaj ceneje in sem ga raje čez mejo kupil.
-Pri nas te trgovci opeharijo za 30€, ga bom iz tujine naročil da ne bom filal njihovih oderuških riti.
thramos ::
Prav je, da se na glas pove, kje je najceneje, da lahko poceni kupi tudi kdo, ki do sedaj tega ni vedel.
Exactly, veliko pa na splošno počutje vpliva tudi način kako to poveš. Ampak sej ni važn, dejmo jamrat cele dneve in mogoče bo zarad tega kej bolš (spoiler: ne bo).
thramos ::
Ko bereš, da imajo naši revni trgovci samo par odstotkov marže, nato pa iz tujine skupaj z poštnino dobiš stvari za 20, 30 odstotkov ceneje, težko napišeš kaj prijaznega.
Ko se leta 2012, v Evropi brez meja in carin, govori o majhnosti trga, še težje.
Ko se leta 2012, v Evropi brez meja in carin, govori o majhnosti trga, še težje.
elKaktus ::
Da se jst pristavim malo drv na ogenj, ki mislim da je precej upravičen.
Glede cen in dobaviteljev je to spet ena tistih in njej podobnih zgodbic, ki se začne oz. konča "ne gre"/"ne moremo"/"majhni smo", in so običajno pri nas. Zadnji bolj odmeven primer, ki je končno dobil epilog je z npr. Energetiko Ljubljana kot "trgovec plina". Geoplin v glavni vlogi kot "uradni distributer". Podobne zgodbice "dolgoročne pogodbe", "mali trg" itd., cene 20%+ kot kjer koli v Eu. Ko je prišel Gen-I in prilimal skoraj 30% nižje cene, in ko so v 14 dneh izgubili 10% tržni delež so se pa tudi oni zganili in kar naenkrat "našli rezerve" ( prej se pa niso nikakor mogli bolje izpogajat?), enako za elektriko. Takih zgodbic cel kup,... Kdo pa se bo izpogajl če ne trgovci, a ni to njihov primarno delo?
Torej ali je vaša poslovna skrivnost, da ste nesposobni( verjamem, da je vsem lažje iz kavča poklicat "uradnega distributerja") ali pa namerno nočete. Dlje ne bom drezal.
Mimo grede o majhnosti tudi Nizozemcev(17mio), Dancev(5.5mio), Avstrijcev(8.5mio) je veliko manj kot Nemcev(82mio), Italjanov(61mio) in Francozov(65mio), pa so si kljub temu izpogajali isto ceno. Da so jih dobili vsi sosedje prej kot vi/mi, čeprav so šli paketi mimo Trsta in Luke K. je nič drugega kot vaša oz. vašega "uradnega dobavitelja" nesposobnost. Tako kot pri večini elektronike in ostalih novosti. Vendar na koncu za razgledanega in kritičnega kupca luzerji izpadete vi, trgovci. In zato sem se v bistvu tudi spotaknil. Slo trgovci imam občutek, da se sploh ne zavedate kakšno trgovsko prednost imate zaradi Trsta in L.K., ki pa je očitno ne izkoristite.
Glede cen in dobaviteljev je to spet ena tistih in njej podobnih zgodbic, ki se začne oz. konča "ne gre"/"ne moremo"/"majhni smo", in so običajno pri nas. Zadnji bolj odmeven primer, ki je končno dobil epilog je z npr. Energetiko Ljubljana kot "trgovec plina". Geoplin v glavni vlogi kot "uradni distributer". Podobne zgodbice "dolgoročne pogodbe", "mali trg" itd., cene 20%+ kot kjer koli v Eu. Ko je prišel Gen-I in prilimal skoraj 30% nižje cene, in ko so v 14 dneh izgubili 10% tržni delež so se pa tudi oni zganili in kar naenkrat "našli rezerve" ( prej se pa niso nikakor mogli bolje izpogajat?), enako za elektriko. Takih zgodbic cel kup,... Kdo pa se bo izpogajl če ne trgovci, a ni to njihov primarno delo?
Torej ali je vaša poslovna skrivnost, da ste nesposobni( verjamem, da je vsem lažje iz kavča poklicat "uradnega distributerja") ali pa namerno nočete. Dlje ne bom drezal.
Mimo grede o majhnosti tudi Nizozemcev(17mio), Dancev(5.5mio), Avstrijcev(8.5mio) je veliko manj kot Nemcev(82mio), Italjanov(61mio) in Francozov(65mio), pa so si kljub temu izpogajali isto ceno. Da so jih dobili vsi sosedje prej kot vi/mi, čeprav so šli paketi mimo Trsta in Luke K. je nič drugega kot vaša oz. vašega "uradnega dobavitelja" nesposobnost. Tako kot pri večini elektronike in ostalih novosti. Vendar na koncu za razgledanega in kritičnega kupca luzerji izpadete vi, trgovci. In zato sem se v bistvu tudi spotaknil. Slo trgovci imam občutek, da se sploh ne zavedate kakšno trgovsko prednost imate zaradi Trsta in L.K., ki pa je očitno ne izkoristite.
Mitja86 ::
Od danes ponosen lastnike te mašince, nabavil v Comshopu. Zaenkrat še nisem zalavfal ampak že na pogled deluje noro tako da ne dvomim v super delovanje Eno vprašanje, bo v redu tale ovitek http://www.bolha.com/tablicni-racunalni...
Bo, ampak mislim, da enak na ebayu ne stane več kot 5-6 evrov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Mitja86: jaz bi rekel da ta ovitek prevec zakrije rob, in potem imas tezavo pri tistih potezah ko moras izven ekrana nekaj potegnit, kot na primer notifications, pa switchanje med tabi v chrome, itd...
kpkp ::
Jaz sem uzel TEGA, je bolj minimalističen kar mi ustreza in ima aktiven pokrov la lock screen.
Kako se bo pa obnesel dolgoročno pa bomo videli.
Kako se bo pa obnesel dolgoročno pa bomo videli.
BlaY0 ::
BlaY0 ::
Exactly, veliko pa na splošno počutje vpliva tudi način kako to poveš. Ampak sej ni važn, dejmo jamrat cele dneve in mogoče bo zarad tega kej bolš (spoiler: ne bo).
Jamrajo v večini primerov preprodajalci, kadar kdo pove, da je nekje drugje ceneje.
Človek je samo želel opozoriti, da gre pri Mimovrste za klasični nateg in preprodajalci so ga takoj napadli, da ne gre za nateg ampak za golo preživetje...
haha dobra :)
@Bor H, glede pocutja, mislim da si samo ti obcutljiv na izrazoslovje, ker edini tu jokcas. Tako da prosim ne govorit o "splosnem"
@elkaktus dober post in tocno tako je. Izgovarjanje na to majhnost je postal univerzalni in najlazji izgovor, ceprav dalec od resnice. Majhnih drzav je v zahodni evropi precej in glej ga hudica, pri cenovni politki nekako nimajo problemov z majhnostjo.
@Bor H, glede pocutja, mislim da si samo ti obcutljiv na izrazoslovje, ker edini tu jokcas. Tako da prosim ne govorit o "splosnem"
@elkaktus dober post in tocno tako je. Izgovarjanje na to majhnost je postal univerzalni in najlazji izgovor, ceprav dalec od resnice. Majhnih drzav je v zahodni evropi precej in glej ga hudica, pri cenovni politki nekako nimajo problemov z majhnostjo.
D-monLord ::
En nasvet.
Ne govorite preveč 'javno' o cenah naših trgovcev. Naročite v tujini, naj se naši trgovci malo praskajo zakaj ne prodajo dovolj robe in naj sami pridejo do rezultata, da so enostavno predragi.
Ne govorite preveč 'javno' o cenah naših trgovcev. Naročite v tujini, naj se naši trgovci malo praskajo zakaj ne prodajo dovolj robe in naj sami pridejo do rezultata, da so enostavno predragi.
first_line ::
En nasvet.
Popolnoma pravilno je, da se na glas trobi o cenah pri nas! Da ne bo potem na 24kur kako je kriza prizadela trgovce v Slovenijastanu. Sami nikoli ne bojo stuhtali.
mcgeek ::
Komentar o zavajanju leti na cifro 299 ne na 279.
Nebi imel pripomb.
To je zato, da ti lahko pribijejo še dodatno provizijo, če ne kupuješ izključno z gotovino. Plačila s karticami ali na obroke so dražja za do 8% oz. ti odštejejo 'popust' in hitro prideš do cene 299.
lahko vi tu trobite koliko hocete, slovenski trgovci redko ugotovijo kaj je to ekonomija obsega. poznajo samo ekonomijo pozresnosti.
Tako ko si pocasi s tem zabijajo zeblje v krsto, so si jih gostinci po hitrem postopku. Prisel je euro, cene hitro gor. Smola je samo ker je za tem prisel kadilski zakon in recesija. Ogromni jih je propadlo ali pa so na umetnem dihanju
Tako ko si pocasi s tem zabijajo zeblje v krsto, so si jih gostinci po hitrem postopku. Prisel je euro, cene hitro gor. Smola je samo ker je za tem prisel kadilski zakon in recesija. Ogromni jih je propadlo ali pa so na umetnem dihanju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG G pad 8.3 ali Nexus 7 (2013)?Oddelek: Kaj kupiti | 3335 (3065) | amacar |
» | Nexus 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17093 (7980) | AvtoR |
» | Katero tablico? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26258 (22296) | abyssus |
» | Google predstavil Android 4.3, sveža Nexus 7, Q (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31344 (17712) | Bluzer13 |