Forum » Pomoč in nasveti » BPFTP Sever & Zone Alarm 100tic
BPFTP Sever & Zone Alarm 100tic

Damjan Jagar ::
Iskal po starejsih threadih vendar brez uspeha za moj problem.
BulletProof FTP Server v sodelovanju z Zone Alarm.
User _SE_ normalno konekta na moj server, ne vidi pa shareanih folderjev in fajlov. Ce izklopim ZA mu je omogoceno tudi to in normalni DL. V XP sem firewall popedenal tako da z njim ni problemov, problem je le se v ZA. Poizkusil sem mu tudi dodeliti samo default (21) port prav tako je imel dovolilnico za uporabo vseh portov (ZA namrec).
Kako lahko resim nastali problem?
BulletProof FTP Server v sodelovanju z Zone Alarm.
User _SE_ normalno konekta na moj server, ne vidi pa shareanih folderjev in fajlov. Ce izklopim ZA mu je omogoceno tudi to in normalni DL. V XP sem firewall popedenal tako da z njim ni problemov, problem je le se v ZA. Poizkusil sem mu tudi dodeliti samo default (21) port prav tako je imel dovolilnico za uporabo vseh portov (ZA namrec).
Kako lahko resim nastali problem?
http://jagar.si

l-note ::
Ej Cyb3r, a si ti un firewall od XP-jev ČISTO izklopu, al si ga le naštelu tako, da ti prepušča ftp podatke.
Ker če mu jst rečem, da nej BPFTP-ju pusti prenašat podatke (na portu 21), ta še zeri ne dela. Če pa firewall izklopm pa zadeva lepo steče.
Kaj nej še v XP-jevem firewallu nastavim, da mi bo FTP lepo laufu??
Drgač mam pa tud še Sygateov Personal Firewal Pro in dela brez problemov.
Hvala
Ker če mu jst rečem, da nej BPFTP-ju pusti prenašat podatke (na portu 21), ta še zeri ne dela. Če pa firewall izklopm pa zadeva lepo steče.
Kaj nej še v XP-jevem firewallu nastavim, da mi bo FTP lepo laufu??
Drgač mam pa tud še Sygateov Personal Firewal Pro in dela brez problemov.
Hvala

Damjan Jagar ::
|-note:
V zvezi z WP FW sem naredil takole. V tistem oknu kjer ga imas moznost izklopiti ga nisem izklopil ampak sem spodaj v desnem kotu kliknil na Settings in obkljukal FTP Server. In pol gres pod Edit, kjer sta ze po defaultu nastavljena port 21 (External Port) in 21 (Internal Port) ter oznacen TCP.
Seveda moras v BPFTP Serverju imeti tudi nastavljen (default) 21 port.
V zvezi z WP FW sem naredil takole. V tistem oknu kjer ga imas moznost izklopiti ga nisem izklopil ampak sem spodaj v desnem kotu kliknil na Settings in obkljukal FTP Server. In pol gres pod Edit, kjer sta ze po defaultu nastavljena port 21 (External Port) in 21 (Internal Port) ter oznacen TCP.
Seveda moras v BPFTP Serverju imeti tudi nastavljen (default) 21 port.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP win2003 server od IISja ?Oddelek: Omrežja in internet | 1780 (1780) | ArisD |
» | FTP odjemalec dostopen od "zunaj"Oddelek: Omrežja in internet | 1477 (1331) | salesky |
» | Postavitev FTP serverja in varnostOddelek: Omrežja in internet | 2791 (2528) | Jeebs |
» | FTP server za routerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1310) | RobyRob |
» | BPFTP server in directory listing (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 3599 (3315) | pingec |