Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem zapustiti domače skupine
Ne morem zapustiti domače skupine
aljaz12 ::
Zdravo.
Imam Windows 7 ultimate in sem se pred nekaj meseci priklopil na svojo domačo skupino (HomeGroup). Sedaj sem videl, da se na drugih napravah ne prepozna sem jo hotel zapustiti. Napiše mi: Windows ni uspel odstraniti računalnika iz domače skupine.
Prav tako ne morem pogledati gesla za domačo skupino. Če kliknem ''Ogled ali tiskanje gesla za domačo skupino'' se ne zgodi nič. Prav tako ne morem nastaviti gesla. Drugi računalnik pa se ne more pridružiti domači skupini.
Če zaženem orodje za odpravljanje težav v domači skupini, mi napiše: Storitev ''združevanje v skupine v omrežju enakovrednih naprav'' se ne izvaja. ----> ni popravljeno. Ne moreš popraviti.
Hvala za odgovore, Aljaz12
Imam Windows 7 ultimate in sem se pred nekaj meseci priklopil na svojo domačo skupino (HomeGroup). Sedaj sem videl, da se na drugih napravah ne prepozna sem jo hotel zapustiti. Napiše mi: Windows ni uspel odstraniti računalnika iz domače skupine.
Prav tako ne morem pogledati gesla za domačo skupino. Če kliknem ''Ogled ali tiskanje gesla za domačo skupino'' se ne zgodi nič. Prav tako ne morem nastaviti gesla. Drugi računalnik pa se ne more pridružiti domači skupini.
Če zaženem orodje za odpravljanje težav v domači skupini, mi napiše: Storitev ''združevanje v skupine v omrežju enakovrednih naprav'' se ne izvaja. ----> ni popravljeno. Ne moreš popraviti.
Hvala za odgovore, Aljaz12
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote shutdown - dostop zavrnjen 5Oddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (870) | JogurtJagoda |
» | Domača skupinaOddelek: Operacijski sistemi | 1006 (820) | Enterprise |
» | Wireless printerOddelek: Pomoč in nasveti | 1564 (1423) | bbf |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4534 (4373) | Grega_K |
» | Vzpostavitev mrežeOddelek: Omrežja in internet | 1641 (1527) | Aragot |